De kracht van herhaling

verdachte Geert W.Herhaling = kracht. Dat weet Peter R. de Vries en dat weet ik ook dus herhaal ik hem ook maar even. Hier en daar verbaasde men zich over het “feit” dat Peter R. de Vries, W. geen goede advocaat zou gunnen. Dit is natuurlijk volkomen onjuist, maar, belangrijker, het gaat ook voorbij aan het eigenlijke punt dat Peter R. de Vries wil maken, en, naar eigen zeggen, zal blijven herhalen: 

Ik heb dan ook geantwoord dat ik niet in discussie ga over de vraag of Wilders ‘in godesnaam’ verdedigd moet worden. Dat is geen punt van discussie. En als Moszkowicz vindt dat hij dat goed kan doen, nou, dan zijn we op dat punt ook uitgepraat. Wel ga ik graag de discussie aan – met hem of een ander – over de boosaardigheid van Geert W., het feit dat ik hem gevaarlijk vind en hij een volksmenner in de dop is. Want dat heb ik wél gezegd en daar sta ik ook voor elke lettergreep achter en dat zal ik ook blijven herhalen, alle bedreigende, beledigende en intimiderende e-mails van zijn aanhang ten spijt. (peterrdevries)

2 gedachten over “De kracht van herhaling”

  1. Nee die van Bommel en Duisenberg aanklaagde omdat iemand anders in de demonstratie “hamas” riep.

Reacties zijn gesloten.