28 gedachten over “PVV slaat munt uit beving Haïti”

 1. Evariste Mboeloe, de president van Haiti, zat net op zijn gouden toiletpot toen zijn marmeren paleis instortte. De president is ongedeerd, maar zijn verzameling Rolexen is helemaal vernield.

  Zoiets?

 2. Citaat: “Een aantal PVV’ers moeten hun ideeën nog verder uitwerken. Zij komen niet verder dan ‘Instortingsgevaar’ (Fleur Agema) of ‘Iets met fundament-fundamenteel, zoiets?’ (Sietse Fritsma). Fractielid Brinkman wil de aardbeving liever gebruiken om de andere standpunten van de partij te verduidelijken. Zo schrijft hij: “We kunnen natuurlijk ook een mooie vergelijking trekken tussen het corrupte Haïti en ons eigen boevennest de Antillen.”

  HOE WALGELIJK IS DIT!!!!!

 3. Citaat: “PVV” is een virus, het Paranoide Volks Virus. zo als algemeen bekend onstaan de meeste virussen in fysieke vorm. maar ook kunnen er virussen onstaan in psychische/mentale vorm. bij een gevaarlijk virus in fysieke vorm zoals de bijv de pest, worden mensen die fysiek zwak zijn als eerste getroffen. sommigen hebben meer weerstand, anderen zijn weer immuun. dit geld ook voor psychische/mentale virussen, bij deze wil ik het PVV indelen als categorie negen, zeer ernstig dus. normaal gesproken als er een ernstig virus uitbreekt worden er bijpassende maatregelen genomen betreffende isolatie/afzondering en betreffende dieren is slachting meestal het gevolg. maar voordat er passende maatregen worden genomen zal men eerst kunnen kijken of er een medicijn is om dit virus te bestrijden in vorm van de media en/of psychiatrische help. als dit niet tot een oplossing komt zal men met andere maatregelen moeten komen, het is onverantwoord om mensen met een virus rond te laten lopen. klinkt logisch toch? of niet?”

  HELEMAAL MEE EENS

 4. Als dat geval in Haiti iets aantoont is wel dat we nooit of te nimmer ontwikkelingshulp moeten geven. Kijk nu wat er gebeurd is: tot voor kort leefden de zwarten daar in hutten van palmboombladeren, wij Goede Witmensen vonden zo nodig dat ze in deftige stenen huizen moesten gaan wonen en betaalden die voor hen. Nu hebben ze die stenen op hun kop gekregen met duizenden doden tot gevolg, terwijl ze hooguit een buil zouden gehad hebben als dat palmboomgeval wat was verschoven.

 5. Domme Belg ga jezelf ff vergassen in je auto ofzo. Jou onzin gekraam slaat nergens op en niemand neemt jou serieus blinde kuddeschaap die je bent.

 6. Ik heb nog getracht om met domme Belgische voodoorituelen( met bloed van kip en sperma van een zeug) een bijokmendet sunami op te wekken ginder maar het is tot nog toe niet gelukt.

  Hier in België hadden we iets grappigs. Een boel “artiesten” die in de roddelblaadjes steen en been kllagen dat ze straatarm zijn en hun rekeningen niet kunnen betalen, hebben de handjes in elkaar geslagen om een benefiet-concert voor Haiti op poten te zetten! Een betere illustratie van ontwikkelingshulp als “de armen in de rijke landen geven hun poen aan de rijken in de arme landen” kan je haast niet vinden.

 7. @6 Jij hebt een dak boven je hoofd, elke dag drie maal daags eten, volle koelkast, een dochter, geen oorlog in je omgeving, geen ledematen op straat.

  Denk daar maar eens aan voordat je hysterisch onzin uitspuugt.

 8. @ 8: ik zal direct s naar mijn koelkast gaan kijken, volgens mij is die niet meer vol.
  En wat het 4de betreft dat je daar vernoemt, zijn de Haitieten er veel beter aan toe dan ik want die hebben gemiddeld 7 of 8 dochters.

 9. @ 15: daar hebben ze in Haiti dan blijkbaar weinig last van gehad 😛 !

  Over die geschiedenis: toen de Duitse en Japanse steden werden verwoest door de vredelievende democratieën kwamen de overlevenden de volgende dag op straat om puin te ruimen en met de wederopbouw te beginnen.
  De Haitianen niet, die beginnen te plunderen en om geld te bedelen. Met zo een mentaliteit gaat het daar nooit verbeteren, dus is het zinloos dat wij daar ook maar 1 vinger naar uitsteken.

 10. ach 18, is “ironie” weetjewel, geen haar op mijn hoofd zou er ooit aan denken om naar zo een ellende land te gaan. Om daar de geur van sloppenwijken op te snuiven of door een of andere zwarte verdoverskop met een hakmes behandeld te worden om een paar dollars te stelen? Neen dank u, dat laat ik graag aan de linkse wereld-denkers over.

 11. @ 19 Je begint een beetje saai en eentonig te klinken met je ingeprente prietpraat.

 12. …en dan heb je De Tuin der Lasten nog niet eens gelezen 🙄 !

  Ik heb mij mijn eigen prietpraat helemaal zelf ingeprent overigens !

 13. Mijn eerste meesterwerk kan je vergelijken met de Dode Zee rollen, die bleven eeuwen onaangetast en ongerept in een grot liggen tot het moment gekomen was waarop ze maatschappelijke relevant werden.

 14. Je bent bezig je eigen geschreven boek te lezen en dan pas ga je het publiceren? Hoe moeten wij dat boek dan lezen als het nergens te krijgen is nog? 🙄

Reacties zijn gesloten.