Denk toch om het jullie-filter, ongelukkigen!

Zoals iedereen bekend is dit een forum waar je naar hartelust kan trollen. Wij hanteren wij hier echter enkele REGELS en daarnaast zijn wij onverbiddelijk en mordicus tegen het gebruik van het woord “jullie”. Iedereen mag zoveel het woord jullie gebruiken als-ie maar wil maar ons keiharde jullie-filter onderschept deze boodschappen en zo kunnen ze in de vergetelheid verdwijnen dan wel vertraging oplopen bij het worden weergegeven ter site.

De ervaring (ja ook na 3 weken proefdraaien met het jullie-filter) leert nog steeds dat jullie-gebruik vrijwel altijd gepaard gaat met minstens één van navolgende tekortkomingen: een stuitend misplaatste betweterigheid, een aan ziekelijkheid grenzende ongeïnformeerdheid, slechte omgangsvormen, misselijkmakende soepigheid, vunzige vuiligheid, en natuurlijk de onvermijdelijke rechtse achterlijkheid.

U begrijpt dat wij dit niet kunnen tolereren op onze site maar godzijdank is ons jullie-filter een trollenvanger van Wagneriaanse proporties gebleken en wij zullen althans de proefperiode onverminderd voortzetten.

Helaas blijken er ook mensen die doorgaans niet in de categorie “achterlijk” kunnen worden geclassificeerd niet ongevoelig voor inopportuun jullie-gebruik met alle nadelige gevolgen van dien.

Een iegelijk die op welwillende en wellevende wijze “de groep” (die we dus niet zijn, vandaar het jullie-verbod) wenst te willen toespreken, voele zich aangemoedigd op spitsvondige wijze het vermaledijde jullie-gebruik tot een minimum te beperken en de toevlucht te nemen tot minder gangbare, maar niet minder bruikbare, synoniemen. Wij laten het aan uw verbeeldingskracht en woordenschat over om alternatieven voor de tweede persoon meervoud te zoeken.

Hieronder vindt u nog enkele voorbeelden van reacties welke zijn onderschept door de jullie-blacklist.

Reageerder “Michello” bij het artikeltje “Voor Wilders ben ik gevlucht”:

#21 van den heuvel zoek het lekker uit met je domme propagandablog
Stelletje leugenaars!
Vuile NAZIS hier!
Jullie zijn het kankergezwel van dit land

Reageerder “Martijn” bij het artikeltje “PVV kiezers doen huilie huilie want ze zijn zielig”:

Echt een super raar stukje tekst, geschreven door een boze emigrant.
Je raapt een hoeveelheid opmerkingen bij elkaar vanwaar een ieder maar moet geloven dat half Nederland deze meningen is toegedaan. Een akelige manier van redeneren (van een akelige man afkomstig?).
En een beetje hand in eigen boezen steken, als moslim- want daar heeft u het over- is wel op zijn plaats. Een groep schreeuwerige moslims hebben het voor de passieve zwijgende meerderheid zeer grondig verpest. Moslims staan nu synoniem voor zeurende, zeikende, drammerige en eisende mensen die van alles willen, ongeacht of dat de gewoonte is van het gastland waar in ze wonen. Je ziet Europeanen ook niet op hoge poten (sorry, dat ligt nogal gevoelig bij jullie he?) eisen dat er kerken moeten gebouwd worden of dat tal van Joodse gebruiken doorgevoerd moeten worden in de maatschappij waar ze wonen.

Overigens terzijde: bedenk wel dat Nederland u veel kansen op allerlei gebieden heeft gegeven, dus een beetje (heel veel) meer dankbaarheid zou op zijn plaats zijn.

En reageerder “ziekte” bij het artikeltje “Spreekt Robert F. Kennedy jr. de waarheid over Geert Wilders?”

Aaaah moet snel weg, moet snel weg hier. extreem linkse op politieke moord voorbereidende rode boe-roepers!

hihihi veel plezier met krioelen in jullie broeinest.

Date set: 6th of may 2014, location Scheveningen. Be there, don’t be square.

En zo kan ik wel even doorgaan, wellicht later.

U ziet: off topic, volstrekt in strijd met de REGELS en niet al te beleefd. We hebben het aan ons mooie jullie-filter te danken dat we tijdens onze dagelijkse discussies van dit soort ongemanierdheid verschoond blijven.

11 gedachten over “Denk toch om het jullie-filter, ongelukkigen!”

  1. En nu nog het ‘niet-gebruiken-van-spaties-na-punt-of-komma-en-geen-spatie-voor-de-punt’ filter…. Je haalt ‘hullie’ er zo uit hahaha…

  2. Dacht blij dat ik mijn naamgenoten de julii niet meer hoef te spellen als de juliussen. Maar ons de julii vond ik niet verkeerd. Toch? Vond trouwens toch altijd …… al een rare spelling voor juullie, of …… een meervoud is van jul, ja die van jut en jul. Maar het was in romantischer tijden je-lui, en dat was zo mogelijk nog erger. Ik stel voor om ons voor te stellen voortaan ons te gebruiken in ons vocabulaire als …… sjuullie bedoelen. Kortom op Krapuul wordt het enige echte ABN geschreven, door ons. -….. hebben dus het nakijken, hebben afgedaan. -…..zeggers zijn foute mensen.

  3. Ik ben er van overtuigd dat juIIie daar vast nog wel iets op vinden. 😆

  4. Dit is een een valstrik vdheuvel. Als mijn rechter teen gaat kriebelen dan moet ik oppassen!

Reacties zijn gesloten.