14 gedachten over “Wilders eigenaardige motief voor steun aan Israel”

 1. die rabbijn heeft een ding in ieder geval door
  wilders wil het israelisch palestijnse conflict naar nederland transporteren

 2. @1

  Wat we vervolgens krijgen is een muur om Rotterdam, de oorspronkelijke Rotterdammers worden verdreven en er komt een muur om oud-west,speciaal voor de verjaagde Rotterdammers. Vervolgens komen er andere Rotterdammers uit andere wijken die huizen gaan bouwen in Oud-west.

 3. Is toch logisch? Qua achterlijkheid en religieus obscurantisme zijn orthodoxe Joden geen haar beter dan moslims. Wilders zou zich vér moeten houden van beiden. Joden en moslims horen niet thuis in Europa, maar door geschiedkundige omstandigheden van vele eeuwen zijn er geen problemen met Joden in Europa, wat van moslims niet kan gezegd worden.

  Heel dat Israelisch/palestijnen gedoe is in se een banaal grensconflictje zoals er zo velen zijn. Wij hier in Europa hebben daar niets mee te maken. dat de beide “volkeren van Het Boek, de Zonen van Israel en die van Ismael” elkaar in de Aziatische woestijn in de haren vliegen zeg, dat de beste moge winnen !

 4. Om eea te verduidelijken, omdat mijn dochter geboren is uit een Joodse dame is ze volgens de racistische Joodse ideetjes ook nog s automatisch Israelisch staatsburger. Een belachelijk idee natuurlijk, nog zij nog ik of zelfs haar moeder hebben iets met zandland Israel , lachwekkende Torah-rollen en de stammentwisten tussen Palestijnen en Joden ginder daar in het midden oosten.

  Zoals een Marokkaan ook gewoon zou moeten zeggen: de Koran? Daar veeg ik mijn g*t mee af!

  Tja als Wilders begint met “Israel de voorhoede tegen de islamisering te noemen” slaat hij helemaal de bal mis natuurlijk, wij hebben daar helemaal niets mee te maken. Laat ze t maar uitvechten daar. Doen ze in Somalië en Congo toch ook?

 5. Israel zou “carte blanche” moeten krijgen om dat gedoe met die pain-in-the-ass Palestijnen s eens en voorgoed op te lossen.

  Spijtig genoeg worden die gesteund door Europa, en Israel onder druk gezet door de moslim en anti-semiet Obama.

 6. @ 4: hoe bedoel je? Het is voor de IDF een koud kunstje hoor om die hordes moslims in een paar minuten een kopje kleiner te maken als het erop aan komt.

 7. @ Merc

  Nee ik vroeg me alleen af, hoe kan je een afkeer hebben voor Israel en tegelijk ook nog eens voor nageboorte zorgen bij een Joodse vrouw? I’m just bi-curieus of zo iets?

 8. Je nageboorte heeft ook nog eens de Israelische ID, toen je dat zei had ik een hersenschudding.
  Maar het begint steeds steeds duidelijker te worden. Jij bent geen Wilders-fan, omdat Wilders in jouw ogen niet te ver gaat. Ik heb dan 2 verklaringen ieder Neo-nazi die vroeger braaf was, of een Zionist.

 9. en geeft nimmer antwoorden op moeilijke vragen
  stel je vragen eenvoudiger
  dwz emotioneel eenvoudiger

 10. Waar staat dat ik een hekel zou hebben aan de nationale staat Israël? Ik heb juist de grootste bewondering voor wat daar gepresteerd is als MODERNE staat in een ellendige woestijn. En dat hebben de Israëli kunnen doen door die achterlijke Joodse toestanden te laten gedijen waar ze thuishoren: in de synagoog, niet in het parlement of het ministerie. Daarom zal Israel ook altijd de moslims onder de duim kunnen houden, die kennen niets van moderne organisatie en staatsstructuur. De beste wint gewoon daar, en zo hoort het toch?

  Als Joodse heeft mijn dochter de Israelische ID, dat hebben ze in Israel beslist, mij en haar boeit dat niet hoor, dat is gewoon een leeg begrip. Want volgens de Joodse doctrine zijn alle Joden waar ter wereld automatisch Iraeli.

  Wilders is idd niet ideaal juist omdat hij de consequenties van zijn volksnationalisme niet durft of wil inzien. Als je grote hoeveelheden moslims wil uitwijzen bijv. gaat het niet volstaan om die een briefje te geven “gelieve het land te verlaten”, dan moet er gewoon hard opgetreden worden.
  MAAR Wilders is wél de enige die het probleem aankaart en er ook iets aan wil doen, ipv al decennia de kop in het zand te steken zoals jullie en zingen dat het allemaal wel vanzelf in orde zal komen met die mooie multiculturele heilsstaat.

  Wat dat inzicht met neo-, post -of gewoon nazisme te maken zou hebben ontgaat ieder met wat hersens in de kop.

 11. heb je mein kampf wel eens gelezen mercator?
  daar staan jou ideeën netjes in opgeschreven

 12. Ik heb de versie van Dick Bruna gelezen, NIJN KAMPF 😛 !

  Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik de eerste paar bladzijden van de Hitler-bestseller heb gelezen maar niet verder raakte dan dat wegens te saai.

  Ga ik problemen krijgen met de Buma/Stemra wegens plagiaat nu ?

  Staat er in Mijn Kampf iets over moslims? Dat zou me verbazen.

Reacties zijn gesloten.