Geert Wilders heeft zijn notoire rechts-radicale demonstranten zelf uitgenodigd.

come-and-seepreview3Op 20 januari vond “de demonstratie voor de vrijheid van meningsuiting” plaats. Die benaming is sowieso misleiding aangezien zich onder demonstranten diverse (al dan niet notoire) anti-vrijheid van meningsuiters bevonden.

De demonstranten hadden sowieso niet veel vrijheid van meningsuiting aangezien ze allemaal een door de partij geproduceerd bordje kregen uitgereikt, met daarop de meningen ze geacht werden te uiten.

Onder de bezoekers bevonden zich, naast een aantal mensen welke de weg behoorlijk kwijt bleken, ook een aantal vogels van dubieuze pluimage, ook wel “notoire rechtsradicalen” genoemd.

Geert Wilders liet in een reactie weten ‘honderdduizend procent afstand te nemen van extreem-rechts’. Maar: ‘Ik kan niet voorkomen dat een enkeling naar een publieke demonstratie komt.’

Toen begin december werd opgeroepen op de PVV-site om te komen demonstreren werd je verzocht om een aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens heeft er onder de aanmelders een selectie plaatsgevonden en zijn er uitnodigingen verstuurd.

De PVV heeft de rechtsradicalen dus zelf uitgenodigd.

1 gedachte over “Geert Wilders heeft zijn notoire rechts-radicale demonstranten zelf uitgenodigd.”

Reacties zijn gesloten.