Nederlandse oppositie loopt te klootviolen

Hoe stuitend is het om in een land te leven waar notabene de oppositie de grootste pleitbezorgers zijn voor het meest walgelijke kabinet sinds 1945.

Hoe bedoel ik dat? Nou als de Partij vd Dieren een hypocriet nonsens wetsvoorstelletje lanceert over de laatste 5 seconden uit het leven van zielige Dion Graus diertjes dan is de oppositie er als de kippen bij om de Grausjes en de Volkertjes ter wille te zijn.

Aldus iedere criticus over de collaboratie PVV/CDA/VVD de mond snoerend.

Want wat dat betreft ben ik het dus HELEMAAL eens met deze walgelijke CDA’er.

Want we weten allemaal dat de enige reden dat de PvdD dit voorstel heeft gedaan was dat ze zeker wisten dat de fascistische moslimhaters er op af zouden komen als blauwe strontvliegen op een grote plas bruine diarree.

Dan heb ik het nog niet eens over de extra moeite die onze “oppositie” partijen doen om het braafste jongetje uit de klas uit te hangen, d.w.z. CDA en VVD te steunen op momenten dat Wilders c.s. hun vieze populistische stink-aars tegen de krib gooien, zodat Wilders electoraal kan scoren en de oppositie vervolgens nog eens extra op hun flikker krijgen als dank voor geleverde diensten.

Wanneer krijgen wij eens een echte oppositie, een oppositie die zegt “nee wij lenen ons niet voor dit soort hypocriete stinkspelletjes van de bruinen.”

“Nee wij doen geen flauwekul wetsvoorstelletje ondanks dat we verzekerd zijn van een meerderheid van moslimtreiteraars en geiten wollen sokken malloten.”

“Nee, walgelijkste kabinet sinds 1945; ruim je eigen puinzooi maar op”.

Etc.

Maar bottom line: “NEE”.

Wanneer gaat de oppositie doen waarvoor wij ze op dat mooie blauwe pluche hebben geplaatst en waarvoor wij ze zo vorstelijk betalen?

Als de gezamenlijke oppositie een megastal vol varkens was dan zou ik er nog geen brandmeldertje ophangen. *

* = vrij naar PVV-Haatbaard Sorensen.

11 gedachten over “Nederlandse oppositie loopt te klootviolen”

 1. Huib Schreef:

  Een cordon sanitaire rond dat tuigdorp in de 2e kamer dat “pvv” heet!

  Geen enkel cordon kan erg sanitair zijn zolang het door en door rotte CDA deel van de Kamer uitmaakt.

 2. over sanitair gesproken, in het gebouw van “onze” volksvertegenwoordigers zijn de toiletten waarschijnlijk nog het meest fris

 3. Ik snap sowieso niks meer van de oppositie. En van SP al helemaal niet. Wat is dat een muf dociel clubje geworden. Alsof het zwijgplicht heeft. Op straffe van sanitair cordon? Ze hadden toch zelf ooit veel meer zetels dan de rechtspopulisten? Tja, je moet ergens op stemmen, maar de hele oppositie lijkt het bruine bewind naar de kont toegesneden. Opposanten en dissidenten zitten als konijnen verstijfd van angst in de zoeklichten van weerwolf Wilders, uit angst kiezersgunsten van Vogelaarplebs te verliezen. Hoe is het mógelijk?

 4. Als de PVV tokkies (ook bekend als Henk en Ingrid) kakkerlakken waren dan zou ik tegen de ongedierte bestrijder zeggen: Vergas ze aub a la Auschwitz.*
  *vrij naar hersenloze PVV HAATBAARD Sorensen.

  En ik zeg bewust geen PVV-ers want die hersenloze kakkerlakken kunnen geen eens lid worden, er is maar 1 PVV-er en dat is HAATKUIFJE. Maar even voor de duidelijkheid: Ik heb niks tegen Henk en Ingrid, wel iets tegen het feit dat ze zich lager dan een kakkerlak gedragen** (en hierbij mijn excuus voor de kakkerlakken die zichzelf terecht te verheven voelen om met de volgers van Haatkuifje vergeleken te worden).
  **vrij naar de Likoed knecht Haatkuifje.

 5. Pracht artikel over de lamlendige oppositie.

  Op de barricades, iedereen. Pakt een EHEC-besmette rotte tomaat die extra lang in de zon heeft gelegen!!!!!

  Als de gezamenlijke oppositie een megastal vol varkens was en zat opgesloten met een trucklading besmette komkommers en tomaten zou ik er niet naar omkijken.
  * = vrij naar PVV-Haatbaard Sorensen.

 6. @

  Abdul Alhazred

  Vogelaarplebs? ohhhhh, niet zo oneerbiedig naar eigen volk.

  Of mag Vogelaarplebs wel en islamitisch stem-vee niet?

 7. #10
  Pellidol

  Meer Clairy Polak, ik durf door te vragen dus mensen dromen erover mn neus af te snijden .

Reacties zijn gesloten.