32 gedachten over “Verzetsheld tegen de islamisering maakt furore op het internet”

 1. Ontopic reageren lukt niet daarom haalt mercator Femke Halsema erbij. Maar de essentie van van het artikel is niet Femke Halsema.

 2. Eigenlijk hoort mercator thuis op die websites waar dit stuk over gaat. Zou ie daar geband zijn wegens extremisme?

 3. Meneer verzet zich tegen insluiting en gaat vervolgens een stripshow geven aan agenten, terwijl hij in de cel zit. Het is een beetje de omgedraaide wereld in de geest van meneer. Maar deze mensen zijn zo geïndoctrineerd dat ze zelfs de politie als verraders zien als zijn voor hun wangedrag opgepakt worden.

 4. Wel knap dat je dan mensen kan vinden die je daarvoor willen toejuichen op het internet.

 5. Immers meneer voelt zich een patriot en komt op voor volk en vaderland. En patriotten die pak je toch niet op?

 6. Inderdaad. Wat een communistische dictatuur leven we in, als naaktlopende, de orde verstorende, 64-jarigen al worden ingesloten.

 7. Hoho, van den Heuvel, hij ontblootte zich pas toen hij in die kille cel zat, hè?

  Overigens is er niets mis met bloot. Maar jezelf uitkleden en hardnekkig in de cel blijven zitten omdat je aan ‘mentale contraterreur’ wil doen, dat is gewoon gestoord. Vooral als je eigen gedrag de aanleiding is dat je daar belandt.

 8. Nou ja ik neem aan dat de andere PVV-aanhangende hysterici die hem nu zo bejubelen, hem wel als lichtend voorbeeld zullen gaan zien. Ik zou dat toejuichen.

 9. @9 Het gaat erom dat meneer zich heeft verzet tegen zijn aanhouding, wat de reden is dat hij in de cel belandde.Iedere Nederlander die zich verzet tegen aanhouding krijgt dezelfde behandeling. En dat naaktloperij in cel is gewoon weer een vorm van minachting voor de politie. En vaak zijn deze mensen degen die het hardst roepen om meer blauw op straat.

 10. O ja, nu zie ik het ook, pff…ik was afgeleid door dat fotootje van Fatima H.

  Ik vind het overigens niet zotter om je helemaal naakt uit te kleden om een statement te maken dan je van kop tot teen in te pakken in een zwarte voddentent.

 11. In België schieten de moslimcriminelen met Kalasjnikovs op de politie om zich tegen hun aanhouding te verzetten, dat vinden jullie helemaal ok want moslims zijn slachtoffers van discriminatie!

 12. Ha ik zie nu pas dat meneer in beeld is gebracht door Tjerk, zie 31 01 2010 at 14:20 schreef.
  Hij is die gozer die zei: “Omdat ik Godverdomme een mening heb”.

 13. @Mercator

  Ja,lezen en niet alleen de kopjes en plaatjes kijken.
  Dat volk is ongenadig vernederd door Geenstijl wat bekend staat als de spreekbuis van de adepts. En nu staat meneer in beeld en ik begrijp nu waarom geensijl niks met deze achterlijken te maken wil hebben.

 14. @ 16: welk volk? De moslims? Zijn dat dan een volk? Dat wist ik niet.
  Als er al s 1 moslimvijand door het lint gaat en een wat ludieke act uitvoert valt iedereen daarover, terwijl de moslims massaal en constant de meest achterlijke en gevaarlijke fratsen uithalen maar dat moet dan maar verklaard worden door hun “koeltoer” die wij niet begrijpen.

  Een moslim zie ik zich idd nog niet zo gauw uitkleden tijdens een politie optreden, want zoals we allen weten is de zone tussen de knieën en de navel van het moslimmannetje ‘onrein” en mag niemand die zien of hij gaat naar de hel 😆 !

 15. Met dat volk bedoel ik dat volk dat stond te demonstreren voor de rechtbank 😆

 16. Ach ja, kom zeg, hoe kan ik nu alle finesses van het Hollandse politieke reilen en zeilen kennen, ik zal s naar dat Geen Stijl kijken.

 17. En dan moet je opletten op die oude man, met hoed en Nederlandse vlag die geinterviewd wordt, hij voldoet aan het daderprofiel :mrgreen:

 18. @ 20: dank je voor de link, hoe zou ik dat anders ooit gevonden hebben zeg! Mercators bedenkingen nu want daar zitten jullie op te wachten 😆 : ik had gedacht een zorgvuldige geselecteerde en gemanipuleerde pleiade van skinheads, hakenkruiszwaaiers en Lonsdale adepten te zien maar ik zag alleen maar een redelijke represenatiief gezelschap Nederlanders die het bij het rechte eind hebben'( “Islam is indeed horiible” zoals die Engelstalige dame zei), waarvan de ene zich mss wat onhandiger uitdrukte dan de ander.

  Die interviewer is gewoon een egocentrische clown zoals die akelige Jensen( ze lijken zelfs wat op elkaar). Als je wat bevooroordeeld vragen stelt en juist monteert en cadreert kan ik zelfs een poco Heilige als Nelson Mandela als een totale idioot doen overkomen.

  Hulde voor die mensen die op een ijskoude woensdag Wilders kwamen steunen.

  En o ja, Karadzic is idd een authentieke Europese patriot die alle lof verdient voor de manier waarop hij de moslims aanpakte. Maar dat had ik al s gezegd hier denk ik.

 19. Maar op Geenstijl zul je meer gelijkdenkenden vinden, ik vraag me af wat jij hier doet eigenlijk.

 20. Heb ik al s gezegd. Wat heeft het nu voor zin om in PVV kringen 1000 x te horen dat moslims niet deugen? Ja dat weet ik ook al een hele tijd.

  Het warme bad van gelijkdenkenden onder elkaar laat ik graag over aan de ummah van moslims.

 21. @26 Maar ik las vanmiddag verder in de comments, grappig dat de man precies int daderprofiel past.
  Meneer, “Omdat ik godverdomme een mening heb”.

 22. Daderprofiel….wat heeft die meneer met zijn rotte tanden dan gedaan?

  Ja hallo, op moslimsites ben ik natuurlijk geband, daar wordt iedereen-ook jullie-geband die niet de lof zingt van Mohammed en zijn zelfverzonnen knechtje Allah.

  Wanneer geven jullie mij s een moslim hier zeg, dat ik die s aan de tand voel? Of acht jij moslims niet in staat om hun mannetje te staan in een discussie? Allah helpt hen toch?

 23. Nou ik zeg ga het proberen, en kijk of je bij je eerste comment verder komt dan weggejorist en opgerot.

Reacties zijn gesloten.