11 gedachten over “Geachte heer Wilders”

 1. @ Zwembad
  Maar daar krijgen ze de kans niet voor.
  Ik vind het al schandalig dat een krant als de volkskrant zich laat lenen als spreekbuis voor Wilders. Waarom doet hij het niet bij zijn “eigen” krant van wakker NL.

 2. Interessant is dat deze brief onlangs bij ‘Wat U Zegt’, het riool van de Telegrof was geplaatst en daar na ongeveer vijf minuten weer verwijderd was.

  Dit soort dingen mag, uiteraard, dan weer wel:


  Wat is Geert Wilders toch een verrijking van de Nederlandse politiek. Niet alleen vanwege zijn ideologieën maar ook diens taalgebruik. Ik heb er vandaag, bij het aanhoren van de Algemene beschouwingen op TV, een paar gehoord:

  – “Subsidieslurpers”,

  – “MultiKUL samenleving”,

  – “Jij Bos stemmen, Bos jou uitkering geven”,

  – “Henk en Ingrid betalen voor Mohamed en Fatima”,

  – “Integratie, neen, ik noem het Moslimkolonialisme”,

  En last but not least (over de Ned. Antillen) “de piña colada mafia”.

  Geen wollig taalgebruik, maar gewoon lekker recht voor de raap. “

 3. Essentie is dat de vragen die de vragensteller stelt van belang zijn, maar die kans krijgen journalisten niet. Want die zijn allemaal “links”. Paranoia schijnt mensen paranoïde te maken.

 4. alleen een slechte journalist schikt zich naar de wensen van de vragensteller.
  dergelijke journalistiek verwacht je bij muzikanten en andere potsenmakers. Bij politici is het een hoofdzonde

 5. Waarom hebben journalisten in het buitenland wél het lef om dergelijke vragen te stellen? Meestal als Geert met zijn gebrekkige engels een interview aan een internationale journalist geeft, ligt hij onder vuur en komt daardoor bijna niet meer uit zijn woorden. Overigens, na 1 of 2 interviews van Geert in het engels gezien te hebben, heb je het ook wel gezien. Lijkt wel een in zijn kopje gestampte tekst die hij overal herhaalt en herhaalt en …gaaaaaaaaaaaaaaaaaap.

 6. Hola een momentje, dat zijn geen “vragen” , maar tegengestelde politieke meningen vermomd als vragen! Nogal wiedes dat Wilders daar niet op wil ingaan.
  Stel bijv. s een even suggestieve vraag aan zeg maar Wouter Bos: “meneer Bos, u weet toch dat de oorspronkelijke inspirator van uw socialistisch gedachtengoed de massamoordenaars Sralin en Hitler waren?”
  Of aan een moslim” “meneer de imam, staat u achter het idee van de Profeet Mohammed dat sex met kinderen is toegestaan?”.

  Ik dacht daar gelijk aan toen ik die goeie ouwe Adolf Hitler ongeveer halverwege weer zag verschijnen.
  Al goed dat die man ooit bestaan heeft, wat zouden de linkserds zonder hem moeten als het erop aan komt om politieke tegenstanders te bezwadderen?

  Wat niet wegneemt dat sommige vragen wel pertinent zijn. Hoe gaat Wilders idd grote hoeveelheden moslims terugschoppen als marokko die niet wil?

Reacties zijn gesloten.