Hoeveel doden zijn er al gevallen in Nederland door moslim-extremisten?

Nou, zegge en schrijve, in 10 jaar tijd 1, en dat was Theo van Gogh. Toch lijkt Nederland meer en meer in een angstpsychose gedreven te worden. De kans op dreiging wordt door de AIVD verhoogd, douaniers en militairen wordt afgeraden om in uniform in het openbaar vervoer te gaan zitten en nog meer van dat soort onzin wordt over ons uitgestort.
En dat allemaal omdat één of andere Nederlandse IS-strijder op een video heeft opgeroepen tot, ja tot wat eigenlijk. Wraak nemen op de broeders die door westerse bommen vermoord woorden. Blijkbaar erger dan alle kelen die de extreem idiote IS-strijders hebben afgesneden, ook kelen van Moslimbroeders.

De aanhang van IS in Nederland is te verwaarlozen. Zo rond de 150 zijn inmiddels afgereisd en van 41 is, door hun paspoort in te nemen voorkomen dat zij weg konden gaan. We hebben het dus over 0,002% van alle moslims die in Nederland wonen.
Dus waarom die enorme paniekzaaierij?
Niemand, behalve de halve zolen van de PVV en om wraak en bloed krijsende rechtsextreemidioten, is gediend met dit soort wantrouwen voedende hetzes. Of het moet zijn dat het de aandacht afleidt van het onmenselijke beleid dat het huidige zwartgallige kabinet ons door de strot duwt. Beleid dat ons terugbrengt in een samenleving waar de sterksten alles hebben en de zwaksten kunnen creperen. Waar de gezondheidszorg niet meer ten dienste staat van de zieke, maar ten dienste van de investeerder die moet profiteren van een maximale winstdeling.
Beleid waar waarschijnlijk, nee zeker weten, meer mensen dood aan gaan dan aan een eventuele doorgedraaide IS-idioot die mogelijk in Nederland wraak gaat nemen.

Een andere grote en reële moordenaar in Nederland is het verkeer. In de afgelopen 10 jaar hebben ongeveer 6000 mensen het leven verloren door deel te nemen aan het verkeer. Waarom haal ik dit aan? Enkel om alles even in perspectief te plaatsen, vanuit de (ijdele) hoop, dat er weer nuchter nagedacht gaat worden.
Ik wens u nog een aangename zondag. Geniet van het herfstweer en laat je vooral niet gek maken.

7 gedachten over “Hoeveel doden zijn er al gevallen in Nederland door moslim-extremisten?”

 1. Indien ze spontaan hun uniformen in de trein gaan uitdoen en vervolgens in hun nakkie gaan lopen zijn ze ook meteen goed herkenbaar, toch?

  Zou iets anders moeten.

 2. HO HO HO HO HO EENS EVENTJES !!!

  Jullie vergeten de honderden doden die tijdens de Bersiap zijn gevallen in ons Indië.

  En daarna, de mannen van stavast die de PKI, PNI en TKR bestreden.

  Ja ja… Moslim extremisme. Ook toen ! 😉

  Maar alle gekheid op een stokje, ik geloof dat in ons land (binnen de huidige grenzen) buiten Theo van Gogh er alleen een aantal slachtoffers zijn gevallen door terreurdaden van de Rote Armee Fraktion en de zogenaamde Molukse terroristen……

 3. Ik las laatst dat een investering van een miljard in de provenciale wegen, ong. 30% verkeersdoden per jaar zou kunnen sparen. Hoeveel is er inmiddels aan de (spook)terroristenjacht uitgegeven en hoeveel levens heeft dat gespaard?

 4. @Cornelis, dit wordt strikt geheim gehouden, net als de buffers en miljarden spaarrekening van de verzekeraars zodat ze steeds kunnen roepen maar “hoe onmetelijk hoog de uitgaven in de zorg maar niet zijn”.

  Er moet als eerste regel in onze economie transparantie overal komen.

 5. Prima stuk waar ik een kleine kanttekening bij wil maken.

  In de jaren 70,toen ik des konings wapenrok droeg, was er ook een dringend advies aan millitairen om niet in uniform te reizen.Dit ivm.de terroristische aanslagen die door de RMS in Nederland werden gepleegd.

Reacties zijn gesloten.