PVV #verloedering op Twitter, starring @Stopfascisme, gekke @AWBoer en @Vandoorna

Het is nog steeds komkommertijd dus gaan we maar weer eens kijken naar de freakshow op twitter.

Vandaag bespreken we @stopfascisme, ook wel “pvvalliantie” genoemd.


Stopfascisme houdt zich volgens zijn profiel bezig met “Het intrinsieke gevaar van links; Dwangmatig en middels dreigingen en geweld de wereld aanpassen aan hun wereldbeeld.” Laten we om te beginnen die dreigingen en geweld eens toetsen.

@stopfascisme wil namelijk eerst eigenrichting tegen de marokkanen, en vervolgens afrekenen met “de nationaalsocialisten”, ondergetekende dus (zie de tag #krapuul).


Ondergetekende? Er zijn toch wel meer dingen die krapuul heten behalve ondergetekende? Klopt maar @stopfascisme heeft ook zijn “honden losgelaten op jvdheuvel” :


Misschien kan #broervan ook meehelpen, die heeft immers connecties in de IT:


Krapuul moet immers #kapot, en voormalig krapuulredactielid Neal Lachman ook:


Stopfascisme is niet bijster populair op de twittert (55 volgers). Een korte blik op het lijstje volgers leert dat er een paar bekenden opstaan.

Eentje is de legendarische @AWBoer, die tegen ondergetekende aangifte van hondlastering gaat doen omdat een reageerder hier een fotofukje van zijn hond heeft geplaatst.

Die zit de hele dag dit soort tweets te versturen en met @stopfascisme te babbelen:


De communicatie loopt tussen stopfascisme en awboer loopt niet altijd op rolletjes, zojuist lukte het AWBoer niet om een direct message naar stopfascisme te sturen:


Een andere volger van deze stopfascisme freak is Arnoud van Doorn, PVV gemeenteraadslid te Den Haag. “Zolang de vrijheid in ons brandt Zolang de eer ons dwingt te leven, Verlangt het vaderland, Het offer van ons schoonste streven” staat er op zijn profiel.

Arnoud van Doorn twittert de hele dag verzonnen nieuws “feitjes” rond, met de tag #verloedering. Dit zou het empirische bewijs moeten zijn dat er in Den Haag een verplichte kerstboom op scholen moet komen of weet ik veel wat voor ander achterlijk PVV standpunt hij daaraan verbindt, maar tijdens dat #verloedering tweeten heeft hij er dus geen problemen mee om iemand te volgen die de honden op mij wil afsturen. Of hij houdt er toezicht op dat dit allemaal wel vakkundig gebeurt, kan ook.

Over #verloedering gesproken.

6 gedachten over “PVV #verloedering op Twitter, starring @Stopfascisme, gekke @AWBoer en @Vandoorna”

 1. Dit is naar mijn mening helder burgeroorlog in Nederland, aangemoedigd door Bruin I en hun schaduwregering omwille van hun trouwe dienst aan Mammon.

 2. Blij dat in Nederland geen Landwehr kanaal is. Nazi’s hebben we al. Gaat opperfuhrer Wilders nu een alternatief zoeken? De Maas bij Venlo? Kan hij zijn bruine horden op links Nederland loslaten? Het schorum wat zich aanhanger noemt roert wel de trom! Wordt hoog tijd dat ze een koekje van eigen deeg krijgen. Links Nederland is naar mijn smaak veel te stil! Noem het bruine geteisem gewoon bij naam. Het nazisme is niet weg, nooit weggeweest! De Oppositie in de 2e kamer mag best wat feller van leer trekken! Bestrijd de freikorpsen van het bruine kabinet met alle wettelijke middelen! Oppositie, laat van je horen, zit het rappaille dwars tot ze beginnen te janken!

 3. Tja, de vrijheid van meningsuiting die pévévé zou voorstaan, geldt dus inderdaad alleen voor henzelf!
  dat wordt nog lachen als ze andersdenkenden serieus gaan proberen te muilkorven, het is maar een
  brallende minderheid zonder geestelijk overwicht.

 4. tja hebben jullie gelezen wat de anti semitisch tuig wel allemaal niet roepen
  over verloedering gesproken op twitter

  dit is wel erg selectief selecteren wat krapuul weer doet

  maar tweets van de links denkende mens die buiten alle boekjes gaan plaatsen jullie niet !!!

  #FAIL

  EDIT REDACTIE: zijn er links denkende mensen die de honden op me af willen sturen en op achterbakse wijze achter mijn adres proberen te komen? Wie dan?

Reacties zijn gesloten.