8 gedachten over “Sha-la-lie”

  1. Nee,niet weer Sha-la-lie en Vader Abraham. Ik mocht hier gisteren niet meer op ingaan van @info en dus laat ik het maar voor wat het is. :mrgreen:

  2. Ja, het is sneu. Maar Nederland zou zich uit die Eurovisie moeten terugtrekken. Het heeft geen zin, het is een oost-blok onderonsje geworden. En dat is buiten het feit dat ik het liedje Eurovisie onwaardig vind.

  3. Wat ik nog sneuer vind is dat Nederland zoveel goede bandjes heeft. Waarom sturen ze Elle bandita of Miss Montreal bv niet naar dat festival.

  4. Geen idee. Ik zie zojuist pas dat er heleboel versies van dat rare liedje gemaakt zijn :mrgreen: Hebben de Nederlanders daar de hele avond naar zitten kijken?

  5. @ 4. Helaas goede bands komen niet in aanmerking voor deelname aan het songfestival. Alleen bagger is toegestaan. Maar stel nou, dat goede of desnoods alleen maar leuke artiesten wel zouden mogen. Zou het dan niet aardig zijn als Nederland Kinderen Voor Kinderen zou sturen? Met een wat ouder liedje misschien? Ik heb wel iets in gedachten. De naam is me even ontschoten. Iets met Baklava of zo. Leuk toch?Wedden dat de signalen dan wel ineens op rood staan?

  6. @4

    wat lul je nou
    DIT is pas een echt ouderwets songfestivalliedje zoals dat hoort!

Reacties zijn gesloten.