Henk en Ingrid worden nu serieus genomen

Keihard in hun reet. Ja niet dat ik daar mee zit. Ik bedoel wat er verder met Henk en Ingrid gebeurt zal me worst wezen.

Behalve de PVV zijn er nog meer partijen die naar Henk en Ingrid lonken. “Hoe krijgen we die kiezers weer terug?” zie en hoor je ze denken.

Ik ben sinds kort partijloos. Eigenlijk altijd al geweest – al was ik dus 10 jaar SP-lid waar ik overigens mee gestopt ben wegens SP-gelonk naar Henk en Ingrid.

Ik ga het nu anders doen. De partij die luid en duidelijk zegt “sterf maar met je Henk en Ingrid” die krijgt mijn stem.

Sommige mensen noemen dat “weg met ons!”. Maar die mensen hebben het niet helemaal goed begrepen.

Want ik ben geen Henk, noch ben ik een Ingrid. Dus hoezo “ons”?

Dat Henk en Ingrid zich coûte que coûte willen laten uitwonen door populisten, volksverlakkers, en rovers, en zich willen laten voorliegen door charlatans en bedriegers, dat mogen Henk en Ingrid van mij lekker helemaal zelf weten.

Ik ga daar niet mee zitten. Dat gaat ook helemaal goedkomen; die Henk en Ingrid komen zichzelf nog wel tegen.

Maar waar ik dus wel mee zit is dat kuddes “verstandige mensen” het terug(?)-winnen van de hearts en van de minds van Henk en Ingrid tot prioriteit nummer 1 hebben verklaard, en daar dagelijks mee bezig zijn.

Waarom? Het is mij werkelijk een groot raadsel.

Doe als ik.

Laat die Henk en Ingrid lekker stikken. Schrijf die onverbeterlijke jankende lamzakken toch gewoon af. Die komen zichzelf nog wel eens tegen. Dat gaat onherroepelijk gebeuren en misschien leren ze dan wel wat.

Als wij willen dat Nederland ooit weer een echt land wordt in plaats van een freakshow dan zullen we om te beginnen korte metten moeten maken met die belachelijke Henk en Ingrid fetish van onze diverse partijbobo’s, mediaklojo’s en bestuursclowns.

Ik geef al weer een paar jaar het goede voorbeeld, wie volgt?

12 gedachten over “Henk en Ingrid worden nu serieus genomen”

 1. JvdH:[..]Laat die Henk en Ingrid lekker stikken. Schrijf die onverbeterlijke jankende lamzakken toch gewoon af. Die komen zichzelf nog wel eens tegen. Dat gaat onherroepelijk gebeuren en misschien leren ze dan wel wat.[..]

  Ik vrees dat ze niks kunnen leren, anders dan nog rechtser en stompzinniger denken en doen. Dat is de dynamiek en de systematiek van het fascisme.
  Inderdaad, waarom vrijwel dit hele land achter deze domheid aan gaat lopen en probeert bij die lui in een goed blaadje te komen, is mij ook absoluut onduidelijk.

 2. “Ik ga het nu anders doen. De partij die luid en duidelijk zegt “sterf maar met je Henk en Ingrid” die krijgt mijn stem.”

  Idem dito.

 3. LeRoiDanse Schreef:

  Inderdaad, waarom vrijwel dit hele land achter deze domheid aan gaat lopen en probeert bij die lui in een goed blaadje te komen, is mij ook absoluut onduidelijk.

  De verklaring is simpel – men laat zich door een soort van psychologisch automatisme in de etnisch-nationalistische gedachte gevangen nemen. Zoals het altijd bij Rechts hoort.
  Henk & Ingrid maken deel van “onze mensen”, toch?

 4. Dat tuig van een Murdoch en zijn personeel is al jaren naar Henk en Ingrid aan het lonken.
  EN ik moet het nog zien, die gast achter de tralies…

 5. nexus m. Schreef:

  “Ik ga het nu anders doen. De partij die luid en duidelijk zegt “sterf maar met je Henk en Ingrid” die krijgt mijn stem.”
  Idem dito.

  mij heb je ook

 6. Amin Sheik , Amin , Sterf met je Henk en Ingrid , je Sjonnie en Anita en hun evenvoeters in de VVD , het CDA , De PvdA , SP, Groen Whatever , D66 en de “Partij voor mensen die dieren zo belangrijk vinden dat ze er zelfs voor met Fascisten heulen ” ….

 7. Op zich sta ik er helemaal achter, maar denk toch dat we moeten proberen om de SP of anderen op het rechte pad te krijgen….De oppositie is al versplinterd en nog meer stromingen geeft alleen maar de ruimte aan die blonde dwaas. Denk niet dat de leider wakker ligt van de oppositie van de PVDA, GL of andere gematigden, maar als de SP wat meer naar links gaat ipv naar het midden, kan het nog best leuk worden….alleen iemand moet ze op het rechte pad krijgen….en dat lukt niet als je je lidmaatschap opzegd over een domme actie met een radio zender….

 8. @9: nou, misschien lukt dat juist wel als iemand als de hoofdredacteur van een site als deze dat doet. Dat ze maar eens even goedd schrikken.

 9. Juist door op te zeggen en nergens lid van te zijn voel ik me veel vrijer om gewoon tegen iedereen te blaffen wat ie moet doen, ook tegen de SP.

Reacties zijn gesloten.