Via Wilders zijn stemmen te koop. Voor Israelisch en Amerikaans Rechts.

Vannacht kwam ik tot de conclusie, dat Wilders weliswaar Europees (post- of proto-) fascistisch Rechts (Vlaams Belang, Pro-Köln, Front National, Lega Nord -hoewel…) systematisch mijdt, ondanks vele uitnodigingen van die kant, maar dat hij uiterst rechtse en oorlogszuchtige bondgenoten, die voor ons minder zichtbaar zijn, in Israel en in Amerika, graag naar de mond komt praten. Daar vandaan komt ook veel geld.

dollars Tenminste, als we de opschepper Daniel Pipes mogen geloven: Minstens 100000 en hoogstens 900000 dollars overgemaakt naar zijn vriend Wilders.  Alleen al uit zijn netwerk van neo-conservatieve-, joodse- en christelijke instellingen. En Pipes is niet de enige geldbron.

Daarvoor moet Geert wel nu en dan dingen zeggen, die te ver gaan voor zijn Nederlandse aanhang. Zoals vorig jaar in juni, toen hij in Kopenhagen, in het Engels, opmerkte, dat er voor Arabieren geen plaats is in Palestina, aangezien deze lieden al een land hebben, dat Jordanië heet. En even vergeten, dat er onder die Arabieren veel Christenen zijn, die niet vallen onder Wilders’ ban op de Koran. Zou Wilders’ ideologie misschien toch racistisch, en niet anti-godsdienstig zijn?

Leuke grap? Maar weet wel, dat dit heel serieus gemeend wordt door de mensen van Israel Beteinu, de partij van de huidige minister van Buitenlandse Zaken van Israël. 3 miljoen mensen even ethnic cleanen! Eventueel ook wat genocide, als ze niet opschieten met vluchten.

Jij en ik weten zeker, dat vrijwel alle aanhangers van de PVV zoiets niet willen. Daarom maakt Wilders het ook niet tot inzet van zijn politiek in Nederland. Om z’n financiers te gerieven, reserveert hij dergelijke taal voor het buitenland, in voor hen verstaanbaar Engels. Onlangs nog, in een interview met een Israelische radio.

Aangezien de heer Wilders gans alleen de controle heeft over de PVV, komt het erop neer, dat buitenlandse kapitaalkrachtige personen en instellingen, invloed kopen, door geld aan Wilders over te maken. Dat mag op het ogenblik allemaal volgens de Nederlandse wet.

Maar dat wil niet zeggen, dat het ook goed is. Over de hoofden, de ruggen, van de Wilders-stemmers heen, kopen buitenlanders invloed in het Nederlandse- en Europese Parlement, voor standpunten, waarvan het helemaal niet zeker is, dat de Wilders-aanhangers die ook onderschrijven.

Als het parlement en de media het niet opbrengen, om Wilders hierop aan te pakken, laat Maurice De Hond dan eens vragen aan het publiek dat op Wilders wil stemmen, of ze vinden, dat Arabische inwoners van Israel, mohammedaanse en christelijke inwoners van de Westbank en Gaza, desnoods met geweld, naar Jordanië verdreven zouden moeten worden.

Als Wilders geen democratie in zijn partij toelaat, dan hebben we nog altijd De Hond…

WOEF!

57 gedachten over “Via Wilders zijn stemmen te koop. Voor Israelisch en Amerikaans Rechts.”

 1. De PVV-stemmer zou zich af moeten vragen of Wilders wel voor het belang van Nederland opkomt of dat hij hiernaast een verborgen agenda heeft. Als je hen hierop attendeert blijft het angstvallig stil.

 2. @2Er zitten helaas dat ik moet bekennen ook geschoolde types tussen. En die zijn er ook blind voor.

 3. @4 Maar die verwijt ik dan ook niks zijn hebben een reden. Namelijk “ignorance”. Nu terug naar de groep die ik op comment #3 noemde. Dan ben je wat mij betreft niet ontwetend, maar bewust fout.

 4. Ja, Wilders heeft een eigen agenda. En die kan hij uitvoeren, omdat hij geen verantwoording aan partijleden, maar alleen aan sponsors, hoeft af te leggen. Zich verantwoorden voor zijn kiezers, laat staan voor de publieke opinie, komt al helemaal niet in zijn programma voor. Een heel eigenaardige interpretatie van de westerse democratische verworvenheden, die hij zegt te willen verdedigen!

 5. Juliie snappen toch wel dat we alle steun moeten aanpakken die we kunnen krijgen, nu onze binnenwateren door de groene alg worden aangetast en onze dijken door de groene wolrat worden ondermijnd :mrgreen:

 6. Wat er over Israel Beitenu wordt geschreven is een pure leugen. Weten jullie tenminste hoe onbetrouwbaar bovenstaande schrijver is.

 7. @Eyal#9: Ontken je, dat Israel Beteinu, onder leiding van Avigdor Lieberman, ageert voor een rassenrein Groot-Israël? Ik ben solidair met de -gelukkig- talrijke Israelis, die er niet aan denken, om met Lieberman in 1 regering te gaan zitten.
  En ja, off-topic wil ik ook graag van je horen, waarom je denkt dat ik zo “onbetrouwbaar” ben…

 8. @ Gezien de naam van Eyal heeft hij er baat bij om te zeggen dat de auteur onzin schrijft. Maar jammer dat hij niet met concrete artikelen komt waar het hij zijn gelijk haalt.

 9. Ken persoonlijk een Eyal van vroeger :mrgreen: , middelbare school,dus weet wie het is. :mrgreen:

 10. Weet niet of hij uit de randstand woont tegenwoordig, ik ben ook randstad maar ben het wel eens met je gedachtegoed soms 🙄

 11. Maar lijkt me niet dat we verder over de afkomst van iemand hoeven te hebben. Niet relevant aant het artikel.

 12. Eyal meent ècht wat hij zegt, als ik afga op eerdere commentaren van hem die ik op andere plekken gezien heb.
  Hij kent mijn record met Israël niet. Op dit moment doet hij wellicht z’n huiswerk.
  Dan ontdekt hij waarschijnlijk, dat ik altijd een voorstander ben geweest (en nog ben) van een veilig Joods tehuis in Palestina, voor die Joodse mensen die daar een democratie vestigen. En dat dat me lang niet altijd in dank is afgenomen door vroegere vrienden als de toen rabiate pro-Palestijn Hans Jansen…
  Evenals dat ik er een voorstander van ben, dat Joden die ervoor kiezen om in Amerika, Frankrijk, Rusland, Jemen of Nederland willen blijven, bij ons zich veilig en geaccepteerd kunnen voelen (net zoals dat met Moslims het geval zou moeten zijn). En dat de Israëlische regering onze Joden niet beschouwt als lafaards die alleen goed zijn, om actuele tactieken en manipulaties te ondersteunen.
  Kom op, Eyal!

 13. Inderdaad, Sjef. Afkomst heeft er hier niets mee te maken. De randstad ook niet, trouwens. Of, for that matter, de Grachtengordel. 😆

 14. “Arabist” Hans Jansen is echt enorm geflipflopt he? Na 9/11 of zo. Het staat me bij dat het me vroeger meestal koud liet als ik hem hoorde babbelen.

  Maar nu 😡

 15. @20: Al in de tachtiger jaren. Ik herinner me z’n wezenloze commentaren bij de Golfoorlog van 1990.

 16. @21 maar toen was hij toch niet zo opruiend hysterisch als nu. Maar goed genoeg over hem. Nog off topic ook bah.

 17. Hans Jansen is nou een naam die voor mij volledig nieuws is,maar sind hij getuige is, is hij vaker prominent. (into de radar zeg maar) begrijp nog steeds niet waarom Huib en Jvdh huiveren bij die naam. 😕

 18. Zionisten zijn verschrikkelijke mensen. Ik heb gister twee documentaires bekeken van een Israëlische regisseur genaamd Yoav Shami. Alle vooroordelen of aannames die ik had, werden na afloop bevestigd.

  Zionisten vinden het maar al te leuk om een slachtofferrol te spelen. “Wij hebben de holocaust meegemaakt, dus wij hebben het recht om achterdochtig te zijn.”

  Sorry hoor, maar als je naar de checkpoint kijkt in Israël, waar kindjes van 3 een geweer van een of andere Israëlische broekie tegen hun kop krijgen of oude Palestijnse vrouwen die met de dood bedreigd worden, dan heb ik zoiets van jullie doen bijna precies hetzelfde als wat jullie zelf overkomen is tijdens de Nazi-tijd. 👿

  In New York is zelfs een headquarter om het zo te noemen die elke dag weer op zoek gaan naar “anti-semitische” incidenten om dat te publiceren. Rijke dikke Joden die alles voor elkaar krijgen in de VS, maar ondertussen wél zielig lopen doen tijdens een Oekraïense herdenkingsbijeenkomst.

  Hypocriet en smerig. De Palestijnen worden al 60 fucking jaren behandeld zoals de Joden tijdens de WOII behandeld werden en de hele wereld mag weten dat ik er zo over denk!

  P.S. Finkelstein is mijn nieuwe held!

 19. Maar wat me echt geraakt heeft, is het feit, dat Jansen in Brussel, november 2007, is opgetreden op een conferentie die het Vlaams Belang had belegd met Bat Ye’Or en haar Engelse echtgenoot die iets bij de VN in Genève doet.
  Het ging natuurlijk om het vreselijke gevaar, dat morgen of overmorgen, Europa “Eurabia” zou worden. Zelfs in de anti-Islam-scène was deze conferentie verdacht. De Duitse anti-Islam agitator Udo Ulfkotte, overigens niet voor een kleintje vervaard, weigerde te komen, omdat de griezel “Fjordman”, een CIA agent volgens hem, er ook was.
  Wilders, trouw aan zijn teflon-politiek jegens fascistische “medestanders”, had ook de uitnodiging afgeslagen.
  Maar Hans, Hansje de Arabist, hij kwam!

 20. Eurabia inderdaad hou op. Dat slikken ze ook allemaal voor zoete koek op die stink websites. Gaan we ook debunken in de Lieve Mona serie.

 21. @ Zerkje
  Ik geloof niet in zionisten, wel in jonge soldaten , die dienstplicht hebben, waar ze eigenlijk geen zin in hebben. Netzoals jonge Amerikaanse rookies die ook maar erop uit gestuurd worden en gewetensnood krijgen. En als je jonge mensen op oorlogspad stuurt die eigenlijk geen zin hebben in oorlog krijg je met excessen te maken. Zie “checkpoint charlie” Israel.
  http://www.youtube.com/watch?v=kv7rbOqyGmg

 22. @26 Raak me ook maar zie die Bat Ye or als een roman schrijver. Niks meer en niks minder.

 23. En hij vertelde zijn ademloze toehoorders, hoe vreselijk Ajaan Hirsi Ali, Leon de Winter, Afshin Ellian en Sylvain Ephimenco door de linkse Nederlandse Djimmis, nee: *tuig*, werden bedreigd. Tekst van zijn toespraak was terug te vinden op z’n website. Als je me niet gelooft, zoek ik het op.
  Het is overigens waar, dat 1990-2002 slechts een tussenfase is geweest: Noch pro-Palestijns, noch anti-Islam (zij het al erg hautain tegenover de laatste). De Grote Ommekeer van hans jansen dateert van na 9/11 en, vooral, na 11/4, de moord op Theo van Gogh.

 24. Dat YT is een propaganda middeltje. Er zijn genoeg Israëlische soldaten die fucken met de Palestijnen, ze in de kou laten en mensen die medicijnen moeten halen niet door laten.

 25. @31 Dat zeg ik ja. Nijn eleven. Dat heeft wel meer mensen radicaal veranderd. Was ook wel behoorlijk indrukwekkend natuurlijk. Maar om daarom nu voortaan iedere moslima met een hoofddoekje af te schilderen als een nazi in uniform vind ik niet erg wetenschappeljk. Maar ja die Ellian is ook een wetenschapper he. Niet te geloven hoe debiel je kan zijn en ondertussen toch “wetenschapper”.

 26. @32 toch vind ik jouw nazi vergelijking niet erg sterk Zerkje. Je hebt genoeg sterke argumenten maar met de nazi vergelijking worden ze minder sterk. Zeker op de manier zoals jij het doet. Je doet net alsof er geen enkel verschil is.

 27. @ 32 en over YT filmpje dat ik liet zien.

  In dat filmpje zie je dat die jongeren geen zin hebben eigenlijk, dienstplicht weigeren betekent dat je strafbaar bent,net zo in Turkije en vroeger in Nederland. Moe e

 28. “Eurabia”: Ik schreef over de “Collapse-Of-Europe” conference in Californië in juni 2007 met Pipes, Hirsi Ali, Leon de Winter, Henryk Broder (Duitsland) en vele anderen, waar een gemeenschappelijke strategie werd afgesproken:
  advocacy: het leven van moslims in Europa zo moeilijk mogelijk maken door politieke en juridische middelen tot de grens uit te buiten, zoals waarschuwingsborden voor Moskeeën, hoofddoekenbelasting, enz.);
  social action: mensen opjutten tegen Moslims, om Moskee-bouw te verhinderen, enzovoort
  Geld werd behandeld in een besloten zitting, met Pipes, die toen door Bush benoemd was als hoofd van het American Peace Institute.
  Wilders zelf was daar niet. Hij probeerde het nog met de Amerikaanse neo-conservatives (Weekly Standard) op dat moment. De Neocons zijn niet zo gecharmeerd van godsdienst-bashing, zelfs niet als het om de Islam gaat, omdat ze menen, dat mensen die geloven, niet zo gauw geneigd zullen zijn om de “elites” aan te pakken.
  Je kunt die artikels terugvinden (grotendeels Engels) bij: http://huibslog.huibs.net/display/Search?searchQuery=Pepperdine&moduleId=1281787
  Let ook op, hoe Leon de Winter de draad kwijtraakt, Hirsi Ali verklaart nooit meer naar Europa terug te willen (een jaar later vroeg ze tevergeefs het Franse staatsburgerschap aan), de fundi-protestantse universiteit Pepperdine verlegen raakt met al die godsdienst-bashers en ook op Mark Steyn, de Belgisch-Canadese-Amerikaanse humorist, die vond dat wij Europeanen onmiddellijk mooie blanke babies moeten maken, om de Aya Sophia in Istanbul te heroveren…

 29. @ Huib

  Hoe hoog acht u de invloed van laten we zeggen een Bat Ye ‘Or of een Robert Spencer op de politiek in Nederland/Europa? What is de invloed van de jihadwatchers?

 30. @47Sjef: Ik heb de neiging om dat niet te willen overdrijven. Ik denk ook, dat Wilders ze alleen gebruikt om z’n kas te spekken. Hij denkt dat ze ver genoeg weg zitten, om niet door ons opgemerkt te worden. (Dat gaat dus veranderen!) Wat niet wegneemt, dat W. zelf een extremist is waar het Israël en de Palestijnen betreft.

 31. @48jvdh: ik ben toch al weer een beetje te lang uit Amsterdam weg. Even kijken, wat stand.nl is …

 32. En die bijdragen van mij, die worden zo mooi oranje, als je even geduld hebt. Of is het saumon? 😆

 33. @51 deze site is op zo veel plekken verboden. Is af en toe best vermoeiend. Dan denk je “zo gaat lekker” en dan ineens floepsie alsof je nooit bestaan hebt. Het enige wat erop zit is dit groter maken dan kunnen ze niet om je heen.

 34. @52 jij bent de schrijver van dit artikeltje en die krijgt deze kleur. Ik noem het geel. In alle andere 1200 artikeltjes ben ik geel.

Reacties zijn gesloten.