Brieven uit Den Haag – Johnny

Behalve dat we bij krapuul.nl nog steeds ruimte hebben voor nieuwe redactieleden, hebben we ook ruimte voor gastbijdragen. Vandaag trapt Johnny af met de eerste aflevering in de serie “Brieven uit Den Haag”.

Geachte heer Fritsma,

Gefeliciteerd met de deelname van uw partij in Den Haag. U bent voor mij een held.

U heeft heel wat voor met de stad Den Haag. Wat mij betreft bent u de man op de juiste posititie.  Met uw plannen over scheveningen en de begroting daarvoor ben ik het ook totaal mee eens.

Ik ben een WAO-er die helaas niet meer aan de bak komt vanwege een knieschot. De kogel kwam van links maar was bedoeld voor zo’n bontkraagje. Waar de “slinkse Elite” het laat vallen, daar doet de PVV wel wat aan. Het is toch te gek voor woorden daar dat stelletje theedrinkers op het binnenhof.

Als woonwagen bezitter in Moerwijk ben ik heel blij met uw plannen om de OZB met de helft te verlagen. Het is jammer dat ik nu niet zelf meer kan rijden. Maar mijn vrouw Anita rijdt me nu rond in de Benz  E-Guard. Ik zou u ook dan ook graag willen bedanken voor het voorstel om de parkeertarieven te halveren en de parkeervegunningen gratis te maken.

Wij juichen ook uw voorstel om de hondenbelasting af te schaffen toe. Het is toch te gek voor woorden dat we voor onze hond Tanno belasting moeten betalen. Er bestaat toch ook geen katten- of parkietenbelasting. Zo ziet u maar ze proberen de kleine man overal te raken waar het maar kan.

Nee, nu u er bent is er nog een sprankje hoop voor de kleine man.

Bedankt,

John,Anita,Kevin,Priscilla en Tanno.

18 gedachten over “Brieven uit Den Haag – Johnny”

 1. Nou ja, leuk verder niet. Ben wel benieuwd naar de volgende. en naar de bewwegreden van de auteur.

 2. Waarschijnlijk en ik zeg waarschijnlijk vindt Gerard de satire niet leuk ofzo en denkt hij dat het echt is. Maar ik kan het ook niet met zekerheid zeggen. Misschien ziet hij zich wel aangesproken aan de andere kant. 😆

 3. Gerard ALLEEN kan ons duidelijk maken wat hij denkt en bedoelt.

  die schrijft nu een A4tje.

  het wachten is op Gerard. maar lees vanavond wel terug.

  dag dag 😎

 4. Een van de slechtste stukken van krapuul. Jammer @admin dit, dit haalt het ‘niveau’ sterk naar beneden. En dan verwacht je na zoiets als dit dat krapuul serieus genomen word? Humor is iets wat veel mensen niet hebben. Just my opinion.

 5. Ik snap eerlijk gezegd niet welk punt de auteur van dit stukje wil maken. Gaat dit over Haagse woonwagenbewoners of over wat de aanhang van de PVV zou moeten zijn? Uitleg svp?

 6. Heb mijn reactie nog even nagelezen. Er staat een lettertje teveel in. Moet zijn “EEN leuke”. Wat een verschil kan één lettertje toch maken hè. :mrgreen:

 7. so hé morgen maar diep nadenken over #15. Gerard.

  die zegt veel met weinig woorden. een denker.

  ach een provocantje, een uitlokkertje.

  truste hoor, lekker slapen nu. 😆

Reacties zijn gesloten.