Wilders vindt de Nederlandse cultuur inferieur

Behalve dat we bij krapuul.nl nog steeds ruimte hebben voor nieuwe redactieleden, hebben we ook ruimte voor gastbijdragen. Hieronder een bijdrage van EPC, welke eerder verscheen op zijn eigen website.

Ik als blonde blauwogige übergroninger voel mij tamelijk beledigd door wilders die de suggestie wekt dat ik en mijn land niet in staat zijn om samen te leven met moslims, sterker nog, hij beweert dat wij niet in staat zijn om ons niet te laten bekeren tot Allah!

calimero_1239543982 Wilders is serieus van mening dat omdat mijn buren moslim zijn dat ik dan een potje ga islamiseren en dat ik mijn rookworst met boerenkool en grunneger mosterd ga inruilen voor een boerka … Wilders poept op mijn cultuur … hij denkt dat onze cultuur zo zwak is dat ie zomaar even wordt over genomen door een paar luitjes die toevallig een andere achtergrond hebben.

Wij Nederlanders zijn al minstens 2000 jaar experts in het absorberen van andere culturen .
Juist die kwaliteit heeft ons groot gemaakt.

Waarom een groot deel van de stoere Nederlanders hem volgt in dat minderwaardigheidscomplex is me een raadsel.

Als Wilders beweert dat wij een superieure cultuur te hebben dan gaan we niet in de broek poepen voor mensen die toevallig een andere vorm van de thora aanhangen dan de christenen en de joden.
Een multicultureel en multireligieus land zijn we altijd al geweest en daarmee heeft ons land en ons volk al eeuwen weten stand te houden in de waanzin van de europeesche- en wereldgeschiedenis.

Wilders is een nationalist van niks!

22 gedachten over “Wilders vindt de Nederlandse cultuur inferieur”

 1. Grappig hoe wilders zich op werpt als redder van het vaderland. Alsof wij Nederlanders niet zelf kunnen beslissen wat wel of niet goed is voor ons. Echt jammer.

 2. Wilders? en zich bemoeien met de Nederlandse cultuur?

  de man is uit balans. laat hem terug gaan naar zijn roots en eens wat meer rijst eten. advies aan Wilders. lees Tjalie Robinson, misschien komt het evenwicht bij u dan terug. stop de ontkenning. 😎

  toevallig in Nederland geboren omdat vader tijdens verlof ontslagen was.

  Hitler kwam uit Oostenrijk, die heeft de Duitsers en de rest van de wereld ook zo geholpen. 👿

 3. Maar je kunt Wilders toch niet vergelijken met H. ?
  Wilders heeft namelijk geen snorretje 😡

 4. sinds wanneer is ie eigenlijk zijn haar gaan blonderen:?:

  (ja, donkere snor en blond haar, staat raar).

  😈 vergeten mijn telefoon op te laden. weer ff hier en wachten. dom dom dom 👿

 5. 2000 jaar? Zolang bestaan wij Nederlanders niet eens. Sterker nog, we zijn een bijeengeraapt zooitje en daarom is elke vorm van nationalisme feitelijk een lachertje…

 6. @ 9 Tuurlijk bestaat het stukje waar we nu leven al langer, maar wat slachtafval doel te zeggen denk ik is dat er Noormannen,Germanen,Bataven en noem maar op dit stukje grond zijn geweest. “Nederland” zoals we die nu kennen heeft zich pas beginnen te vormen na de oprichting van de Republiek.

 7. @Lisa Bouali: Hoezo spam? Spam is een stuk afvalvlees wat Amerikanen tussen hun burgers leggen. Ik zie geen link tussen deze topic en jouw reactie #11. 😥

 8. Vond de Nederlandse cultuur bijzonder,omdat zij altijd nieuwe denkbeelden en nieuwe culturen wist samen te smelten. Dat is de Nederland zoals ik het ken. Niet het Nederland dat wil buitensluiten, beperken, assimileren. Zelfs de VS is ons voorbij gestreefd wat dat betreft.

 9. @17, Sjef, na Fortuin is de bagger naar boven gekomen.

  mede met hulp van internet. niet te benoemen wat een tuig er rond loopt en zijn/haar mening geeft.

  namen vervalsen, namen openbaar maken, beledigen, belasteren is de Nederlandse cultuur nu.

  stupiditeit en kleinzieligheid overheerst. want veel meer hebben ze niet te bieden.

Reacties zijn gesloten.