De oude truc van Geert W.

wilders4Peter R. de Vries gaat gewoon door met Geert Wilders afzeiken, en terecht:

Afgelopen weekeinde heb ik het hele Revu-interview met Geert W. eens gelezen. Eerder had ik er via de persbureaus een uittreksel van gehad en daar toen al een ‘dagboekje’ aan gewijd. W. zegt in het interview onder meer dat ik ‘klinkklare onzin verkoop’. Wat er dan ‘klinkklare onzin’ is, zegt hij niet. Ik viel hem voornamelijk aan op zijn ‘kopvoddentax’. Heeft hij dit begrip soms niet gelanceerd in de Tweede Kamer? Wat is de onzin dan? Zou zijn aanhang dit trucje nog steeds niet door hebben? Het is een uitspraak zoals we die inmiddels Geert W. kennen: van onderuit de zak, maar nooit onderbouwd. (peterrdevries)

Inderdaad; nooit onderbouwd, maar wel altijd zodanig dat het ten koste gaat van andere mensen. 😥

6 gedachten over “De oude truc van Geert W.”

 1. Ik vind dat Peter zijn snor weer moet laten staan 😎

  Leuke aan zijn stukjes is dat ik zijn stem als het ware kan horen tijdens het lezen. Geen idee hoe dat komt. Ik vind het wel goed dat Peter van zich blijft laten horen wat Geert betreft, maar ik neem het af en toe ook wel met een korreltje zout gezien hij overduidelijk hartstikke mediageil is. 😎

 2. Dit is de “hit and run” strategie van W. Gewoon wat roepen zonder onderbouwing en verder stil blijven.

 3. #2. Sjef , maar er komt niets nieuws van die

  “kapotte grijsgedraaide grammofoonplaat”

  leeft ie nog? of was het bericht op twitter waar en is ie geëmigreerd? ???

 4. @ info

  Vandaag was er een tv-debat waar hij aanwezig was. Het bleef angstvallig stil van de kant van Wilders. Alleen af en toe een one-liner richting Wouter bos. Hij kwam pas los in de discussie over de integratie. Maar ook daarin niks nieuws.

 5. Sja, een veel voorkomende reactie van Wilders op dingen waar hij geen inhoudelijk antwoord op heeft. In debatten in de Tweede Kamer doet hij dat ook regelmatig, gewoon zonder enige onderbouwing roeping dat het onzin is.

  Ook leuk dat Wilders zelf weer eens bevestigd dat zijn voorstel voor een kopvoddentaks bloedserieus was. Tijdens het verkiezingsdebat maandag maakte hij dat ook weer eens duidelijk. Jammer voor het deel van zijn aanhang die zich in allerlei bochten wringt om het te bagatelliseren, om vervolgens nog te benadrukken hoe dom je bent als je niet eens door hebt wat hij er eigenlijk echt mee had bedoeld.

Reacties zijn gesloten.