3 gedachten over “In de categorie Foute Valentijnskaarten”

 1. mwah

  tijd om crapuul eens te laten voor wat het is en wat meer aan mn eigen dinkies te werken zoals mn slappe blogje

  als noorderling begrijp ik carnaval niet zo al lijkt het me geweldig leuk

  mis hier uitwisseling van ideeën
  niet dat ik zo’n held ben ofzo
  alleen kwam hier oorspronkelijk slechts sporadisch posten.
  zwaartepunt moet bij mij liggen in populistische absurdheid. Ik ben geen tegenstander van , ik ben een vijand, ik ben een gewone boer.
  Nee ik ben 1000 boeren.
  zwembad is een idee
  geen persoon.

  Ik pas niet echt meer op deze plek.
  geen haat, geen problemen of wat dam ook.

  crapuul is geen plek voor onkruid als ik
  sorry
  gaat uit mn bookmarks
  jvdheuvel krijgt van mij nog steeds het volste recht alles dat ik schrijf over te nemen
  adeus amigos 😎

 2. Dat vind ik heel spijtig maar niks aan te doen. Voor wat betreft uitwisseling van ideeën wil ik wel aanvoeren dat zeker de afgelopen paar week ik een behoorlijk aantal ideeën van bezoekers voor deze site heb uitgevoerd, waaronder een paar van jou en je hebt volgens mij ook volop gelegenheid gehad om je ideeën vrijelijk te spuien. Ik zal zeker jou site wel blijven bezoeken en ook om te kijken of ik geen dingen kan overnemen. Het ga je goed. Hopelijk tot ziens en veel succes 😎

Reacties zijn gesloten.