Geinig interviewtje met PVV’er Fritsma en PvdA’er van Nieuwenhoven

fritsmaFritsma doet maar weer eens net als of de PVV hetzelfde is als Het Volk;

SF: ‘Ik vind dat de PvdA een minachting voor de burger tentoon spreidt. Als er tegenspraak is vanuit de bevolking, zegt PvdA-wethouder Henk Kool doodleuk dat je de gewone burger niet te veel voor het zeggen moet geven in Den Haag. Want voor je het weet dan heeft het crapuul van Wilders het voor het zeggen. Wij willen Den Haag weer teruggeven aan de burger.’

En meer van dit soort moois bij De Pers.

12 gedachten over “Geinig interviewtje met PVV’er Fritsma en PvdA’er van Nieuwenhoven”

 1. dat “schier onmogelijk” Fries is, dat wist ik niet.

  alle begrip voor Jeltje. eigenlijk geen goede start van de ochtend, dit artikel lezen.

 2. het crapuul van Wilders?

  hmm. als je die houding en gezichtsuitdrukking van Jeltje ook ziet, die was niet blij of uitnodigend 😛
  verder net een kapotte grammofoonplaat die Fritsma.

  bij mij staat het zweet al in mijn handen alleen door lezen. door die Wilders Kloon kom je niet heen. het lijkt wel een robot.

 3. Ja dat citaatje bedoel ik. Verder blijven die PVV’ers altijd maar herhalen en herhalen he. Die van Nieuwenhoven bedenkt ter plekke dingen die ze gaat zeggen en hoe ze het gaat formuleren terwijl Fritsma gewoon zijn riedeltje afdraait als een scholier die een lesje geleerd.

 4. Over demoniseren gesproken ik had oorspronkelijk bovenstaand fritsma-foto’tje uitgekozen om hem te demoniseren aangezien het zo godsgruwelijk lelijk is maar inmiddels ben ik er achter dat het hem enorm flatteert.

  Check die gemene boeven tronie van dit sujet op deze recentere foto:

 5. @4
  Komt me bekend voor, maar ik wil niet praten over andere mensen die de site bezoeken. :mrgreen:
  Over dat voorlezen, het is mij al langer duidelijk dat de PVV-ers inspiratie opdoen op sites voor hun debatten. Soms kom je echt letterlijk begrippen tegen die je op bepaalde sites eerder hebt gezien.

 6. Heeft de PVV van Wilders en Fritsma in de Tweede Kamer ooit tegen de cultuursubsidies van de minister van WVC gestemd? Ik geloof van niet. Zou ook gek zijn geweest voor een partij die zo begaan is met het behoud van de Nederlandse cultuur!
  Waarom dan wel de Haagse gemeentesubsidies afschaffen? Het residentie-orkest heeft een nationale en internationale functie. Die wordt op rijksniveau gesubsidieerd. Maar het is ook belangrijk, dat het orkest een plaatselijke functie behoudt in Den Haag. Die wordt door de gemeente gesubsidieerd. Daardoor houdt de gemeente een vinger in de pap. Het geld daarvoor krijgt een grote gemeente als Den Haag, Amsterdam of Rotterdam via een extra verhoogde uitkering uit het Gemeentefonds. Kortom: Als ooit Den Haag onder leiding van de PVV de subsidie aan het residentie-orkest zou afschaffen, zou de jaarlijkse uitkering van het Rijk aan Den Haag worden verlaagd. resultaat: Dubbel verlies!
  a. De stimulerende functie van een top-orkest op het plaatselijke muziekleven gaat verloren.
  b. De gemeente wordt armer in plaats van rijker.
  En dan is er nog het economische effect (toerisme, aantrekkelijkheid voor buitenlandse ondernemingen, toeleveringsbedrijven, exploitatie gebouwen, enz.) van een kunstaanbod op internationaal niveau, dat in dat geval verloren zou gaan.
  – Je ziet, ik heb geprobeerd om het kort te houden. Maar de meeste lezers hebben hiervoor al afgehaakt, denk ik.
  Toch zie ik geen andere manier om aan te tonen, dat de heer Fritsma welbewust demagogische LEUGENS verkoopt.
  Uitnodiging: Wie kan het beter, korter en slagvaardiger dan ik uitleggen?

 7. Die smerige streek door te zeggen dat je voor vrijheid van kleding bent dat je dan voor onderdrukking bent

  weet je wat ook onderdrukking is ?

  “De bronnen voor het dragen van de keppel staan in de Talmoed. In tractaat Sjabbat 156b staat Bedek uw hoofd zodat de vrees van de hemel op u zal komen.”

  ziek!
  maar geen probleem naar mijn idee.

  De tegenwoordige moslima zit natuurlijk in een mentaal spagaat . Hoofddoekje op; onderdrukking door Allah of hoofdoekje af onderdrukking door Wilders :mrgreen:

  Ik zou het persoonlijk wel weten
  als ik een vrouw was (en niet moslima) zou ik een hoofddoekje dragen om dat ik niet wil worden aangezien als een PVV-er 😎

 8. Maar hoe zit het nu dan met stropvodden?

  Ik heb me laten vertellen dat je bepaalde baantjes alleen kunt krijgen wanneer je stropvodden (stropdas) draagt.

  Hitler droeg zo’n ding, Bush, Videla, Nixon, Reagan, Hirohito, Mussert etc.

  Een gevaarlijk politiek symbool!

 9. 8

  van mij mogen ze inderdaad orkesten afschaffen om reden dat ze alleen maar covers spelen

  (nee hoor, maar ik ben nog steeds erg boos dat er met twee maten gemeten wordt mbt cultuur in Nederland. Zo is het beste podium van de stad hierzo weggesubsidieerd door hinderwetten (bestaat nog in de vorm van een plaats waar niemand nog wil zijn 100% subsidie) terwijl hetzelfde jaar dat dat podium verplicht moest verbouwen door hinderwet de gemeente een klassiek concert in de openbaarheid hield bij de inwijding van een nieuw museum dat ik GVD 5 kilometer verderop kon horen!)
  Subsidie voor klassieke muziek mag best maar wanneer klassiek onder het kopje cultuur valt en andere muziek onder “jeugdbeleid” valt is er iets tamelijk scheefs.
  Maar de PVV heeft een hekel aan de jeugd die wil dat je of op viool les gaat of naar een tuchtschool.

Reacties zijn gesloten.