Dramaqueen @ajboekestijn en zijn “mailbox vol dreigementen”

Kijk ik gun echt iedereen om bedreigd te worden door PVV’ers. Hoe gekker hoe beter. Want als ze het echt te gek maken dan kun je aangifte doen en dat kunnen de dreigende PVV’ers na veroordeling schoffelen in het park en dat zal ze leren.

Maar soms heb ik toch het idee dat we een beetje overdrijven met zijn allen.

Het verhaal gaat nu dat Arend Jan Boekestijn dit twietje deed:

Veel imams achten zelfmoordaanvallen op onschuldigen in strijd met islam. Hoor je nooit een PVVer over

En dit twietje:

Het boek Eurabia van Bat Ye’or is geen wetenschap maar een politiek pamflet. Voor PVVers is het echter het evangelie

En vervolgens kregen we dit:

Vanavond kritiek geuit op PVV. Hele mailbox vol met dreigementen. In gebrekkiger Nederlands overigens dan als ik kritiek op islam uit.

Acuut verschenen natuurlijk elders op internet direct de lyrische verhalen over de Sturm Abteilung van Geert Wilders en hoe vreselijk het is om hun dreigementen te moeten ondergaan.

Tot tranen geroerd zijn we weer.

Echter ik wil er een kleine kanttekening bij maken;

Om te beginnen wil ik benadrukken dat ik het bijzonder betekenisvol vind dat Boekestijn op deze wijze afstand neemt van de mythen en sagen van onderbuikend Nederland. Petje af.

Maar:

We weten allemaal wat een ontzettende dramaqueen @AJBoekestijn is. Als je dat nog niet wist dan heb je niet goed opgelet. Hij overdrijft wel eens een (piep-)klein beetje.

We weten allemaal wat een dramaqueens die gastjes zijn die over de Sturm Abteilung van Geert Wilders praten. Vermakelijk, zijn ze wel dat moet ik ze nageven.

Bijna iedereen die wel eens iets durft te zeggen over de PVV heeft wel eens kennis gemaakt met de “Sturm Abteilung” van Geert Wilders en die zijn inderdaad dom, maar niet achterlijk. Lijfsbehoud is alles voor ze. Die steken hun nek niet uit.

No fukking way dat die @AJBoekestijn een mailbox vol dreigementen hebben bezorgd vanwege zijn lousy twietjes. Dat bestaat gewoon niet.

Tofik Dibi deed laatst aangifte van bedreiging door PVV aanhang. Zeker het was onaangenaam wat er gezegd werd. Maar bedreiging? Nee. Aangifte? Kansloos.

Geert Wilders doet iets van 250 keer per jaar aangifte van bedreiging. Er wordt zo goed als nooit iemand veroordeeld. Dit vind ik trouwens schandalig. Dat begint een klein beetje op het doen van valse aangiftes te lijken, maar ja ik ben kennelijk 1 van de zeer weinigen in dit land die dit niet acceptabel vinden.

Dreigementen zijn voor Geert een statussymbool. Zullen we proberen die jankerige gewoonte niet massaal van hem over te nemen?

Alvast bedankt.

P.S. ik heb wederhoor gedaan bij Boekestijn maar die geeft nooit antwoord op vragen die niet in zijn straatje passen.

6 gedachten over “Dramaqueen @ajboekestijn en zijn “mailbox vol dreigementen””

 1. Arend Jan doet een “Spruytje”.

  Het is misschien nog iets te vroeg om de PVV als zinkend schip te kwalificeren, als we Maurice le Chien mogen geloven, niettemin zijn de BoekenSpruyten met hun terugtrekkende bewegingen niets meer of minder dan ratten

 2. @1 Ja ja ook dat is een ontwikkeling die vermeldenswaardig is. Die heb ik ook specifiek aangestipt. Rutte en Verhagen zullen nog steeds over “de mensen serieus nemen” mompelen omdat ze niemand weg willen jagen, als ze al iets durven te zeggen.

  En wij hebben tegenwoordig natuurlijk deze:

 3. kaaskop Schreef:

  Arend Jan doet een “Spruytje”.
  Het is misschien nog iets te vroeg om de PVV als zinkend schip te kwalificeren, als we Maurice le Chien mogen geloven, niettemin zijn de BoekenSpruyten met hun terugtrekkende bewegingen niets meer of minder dan ratten.

  Ratten ruiken het gevaar best van ver af.

 4. alle politici hebben een uiterste houdbaarheidsdatum

  ik ben benieuwd wie de nieuwe rattenvanger wordt als Geert van het toneel is afgevoerd

 5. kaaskop Schreef:

  alle politici hebben een uiterste houdbaarheidsdatum
  ik ben benieuwd wie de nieuwe rattenvanger wordt als Geert van het toneel is afgevoerd

  Ik idem dito. Maar het wordt in acherkamertjes besloten.

Reacties zijn gesloten.