PVV’er Dion Graus is zieliger dan Arend Jan Boekestijn

Als je tegenwoordig niet bedreigd wordt tel je niet mee/hoor je er niet bij. Het gaat om de Moed, om tegen alle bedreigingen in, toch je dingetje te doen, toch je zegje te zeggen. Het is die koelbloedigheid die je onderscheidt van de niet koelbloedigen.

“Wie is het zieligst” dat is tegenwoordig een existentiële vraag. Geert Wilders heeft dat goed begrepen. Daarom doet hij per jaar 250 aangiftes van bedreiging. Dat er vrijwel nooit iemand wordt veroordeeld wegens bedreiging van Wilders doet niet af aan de zieligheid. Als ik per jaar 250 keer aangifte ga doen van inbraak in mijn huis zegt de politie “what the fuck is your problem” en heb ik een probleem. Maar als Wilders 250 keer per jaar valse aangifte doet van, ja, niks, dan is dat goed voor zijn imago.

Sommige mensen willen mee surfen op dit succes. Zo besprak ik vorige week Tofik Dibi en in het bijzonder Arend Jan Boekestijn, welke het slachtoffer waren van de “digitale stoottroepen” (het schijnt overigens indrukwekkender over te komen als je dat “Sturm Abteilung” noemt). Ook Ewoud Butter, die normaal gesproken dingen best redelijk in de gaten lijkt te hebben is ervoor gevallen. Lees maar wat hij hier schrijft onder het kopje “Digitale stoottroepen”.

Tofik Dibi werd “bedreigd”. Toevallig gebeurde dat volledig in het openbaar. En hebben we dus kunnen zien dat hij niet bedreigd werd, maar gewoon een beetje onaangenaam bejegend. Geen seconde heeft Dibi gedacht dat hij gevaar zou lopen. En dus is Dibi niet bedreigd. Zo werken namelijk bedreigingen, of niet dus. Dibi heeft aangifte gedaan, maar daar horen we nooit meer wat over. Boekestijn is volstrekt ongeloofwaardig als slachtoffer van bedreiging maar er is iets bijzonders gebeurd: hij “zag zijn mailbox volstromen met dreigementen” na het hebben van kritiek op de PVV.

“Zie je wel? ZIE JE WEL?!”

Mensen geef me een break.

Het is jammer dat iedereen dat dreigementen gejank zo voor zoete koek slikt. Men wil dat van die met dreigementen vol stromende inbox maar al te graag geloven. Maar zoals ik al eerder zo eloquent opschreef: “No fukking way dat die (= de digitale Sturm Abteilung van de PVV) @AJBoekestijn een mailbox vol dreigementen hebben bezorgd vanwege zijn lousy twietjes. Dat bestaat gewoon niet.”

En daar blijf ik bij. Iedereen die dat verhaal gelooft kun je waarschijnlijk echt alles wijs maken. Maar dan ook echt alles.

Wat is nu het doel van het grote “bedreigd worden”?

Status.

Zoals ik al eerder schreef “zonder bedreigd te worden hoor je er niet bij”.

Wilders heeft dit verheven tot exacte wetenschap.

Zijn discipel Dion Graus wil dit nu ook. Dus staat hij vandaag in de krant. Want hij wordt bedreigd. Sure.

Hij “is pas klaar als hij sterft”. Ja hoor Graus.

21 gedachten over “PVV’er Dion Graus is zieliger dan Arend Jan Boekestijn”

 1. Dion Graus is niet meer dan een vrouwenmishandelende aandachtshoer. Een ieder die hem een kogel “waardig” acht, kan beter die kogel voor zichzelf gebruiken.

 2. Tuurlijk wordt hij bedreigt – want hij heeft waarschijnlijk weer vergeten om een condoom aan te doen.

 3. ”Death Threat Chic” noemen ze dat in de VS, waar mensen die zeggen te worden bedreigd vooral meewarig worden bekeken. Een dreigement, de nieuwe accessoire.

  Je kunt je door alles wel bedreigd voelen. Vroeger gaf de psychiater je daar dan een pilletje voor, maar tegenwoordig kom je op televisie en in de krant.

 4. Zouden de vrouwen van Dion Graus, die hij in hun (zwangere) buik mepte zich daarvoor ook bedreigd hebben gevoeld.
  Zouden ze ook bewaking hebben gekregen als dat zo was?

  (Terzijde: Vermoedelijk is de mepperij van Graus het gevolg geweest van een tijdelijke islamisering. Dankzij Wilders slaat Graus z’n vrouwen niet meer. )
  0

 5. De pikorde in de PVV-fractie wordt nu eenmaal bepaald door het aantal klerenkasten (met ‘oortjes’) dat om je heen loopt.

  Vanuit beveiligingsoogpunt zou het beter en veel goedkoper zijn om alle PVV-ers bij elkaar te interneren op een onbewoond Wadden eiland van waar ze om de beurt een tweet de wereld in mogen sturen.

 6. “De ‘echte’ Gizzy overleed in maart aan kanker. „Ik heb toen voor de eerste keer in mijn leven nachtenlang gehuild.”

  Zo huilen omdat je hond dood gaat, ken ik. Maar gewoon zonder enig berouw je zwangere vrouw bijna een abortus schoppen dat snap ik dan weer helemaal niet. Ken ook een Duitser uit de geschiedenis die erg veel van zijn hond hield en het niet zo op mensen had. 😥
  Werd ook erg bewaakt, dat dan weer wel. Misschien zijn grote voorbeeld? Kleine mannetjes hebben vaak hele grote dromen.

 7. Keira Schreef:

  “De ‘echte’ Gizzy overleed in maart aan kanker. „Ik heb toen voor de eerste keer in mijn leven nachtenlang gehuild.”
  Zo huilen omdat je hond dood gaat, ken ik. Maar gewoon zonder enig berouw je zwangere vrouw bijna een abortus schoppen dat snap ik dan weer helemaal niet. Ken ook een Duitser uit de geschiedenis die erg veel van zijn hond hield en het niet zo op mensen had.
  Werd ook erg bewaakt, dat dan weer wel. Misschien zijn grote voorbeeld? Kleine mannetjes hebben vaak hele grote dromen.

  Sociopaten kunnen vaak beter van dieren dan van mensen houden …..

 8. Keira Schreef:

  Ken ook een Duitser uit de geschiedenis die erg veel van zijn hond hield en het niet zo op mensen had

  Die hond noemde die Duitser “Blondie”. Waarom denk je dat Wilders z’n haar blond geverfd heeft?
  Die Blondie kreeg trouwens behoorlijk wat trappen van de vrouw van die Duitser als ze alleen met het beestje was. Zo zie je maar weer dat Dion Graus best wel een beetje gelijk heeft als hij z’n vrouwen in elkaar schopt.
  Voor je het weet zou hij zelf het slachtoffer zijn.
  Daarom is het misschien toch wel verstandig dat ook hij bewaking krijgt.

  Te meer ook omdat Graus momenteel geen vrouw (echtgenote) heeft maar een “vriendin”. Toen Eva Braun dat geintje met Blondie uithaalde was ze nog maar “vriendin” van die Duitser.
  Ze zijn later wel getrouwd. Het huwelijk heeft niet lang stand gehouden.
  Vermoedelijk is die Duitser er achter gekomen wat voor naar mens die Eva eigenlijk was.
  Beide echtelieden hebben dan ook zelfmoord gepleegd. (Nu ik er over nadenk bedenk ik ineens wat nare mensen Eva’s eigenlijk zijn. Al in den beginne was er zo’n vrouw met de naam Eva die moeder was van een moordenaar en zelf als dievegge bekend stond)
  Immers als je zulke gruwelijkheden op je naam hebt staan dan heeft verder leven geen zin meer. Je wordt nagewezen, mensen hebben een hekel aan je,je gaat een heel ongelukkig leven tegemoet ook al heb je niet zelf die hond getrapt maar je vrouw.
  Toch jammer als je er een beetje over nadenkt. ’t Is niet te hopen dat Graus zijn Blondie trapt.

 9. jvdheuvel Schreef:

  Breivik moest ook huilen omdat hij een muisje had vermoord.

  En schaterlachen omdat hij een meisje had vermoord ….

 10. Wel bizar dat er na de dood van Pim en Theo een soort van martelaarsidee is ontstaan in Nederland. Blijkbaar een status die elke politicus momenteel steeds meer gaat najagen. Bovendien schijnen ze te denken dat bedreigd worden betekend dat je gelijk hebt.

 11. Kromst Schreef:

  Wel bizar dat er na de dood van Pim en Theo een soort van martelaarsidee is ontstaan in Nederland. Blijkbaar een status die elke politicus momenteel steeds meer gaat najagen. Bovendien schijnen ze te denken dat bedreigd worden betekend dat je gelijk hebt.

  Of dat vermoord worden je postuum gelijk geeft , of je een groot filmmaker maakt , niet waar in beide gevallen ….

 12. Kromst Schreef:

  Wel bizar dat er na de dood van Pim en Theo een soort van martelaarsidee is ontstaan in Nederland. Blijkbaar een status die elke politicus momenteel steeds meer gaat najagen. Bovendien schijnen ze te denken dat bedreigd worden betekend dat je gelijk hebt.

  Er is een paar maand voor de dood van Fortuyn een documentaire gemaakt bij hem thuis.
  Door de interviewer werd gevraagd hoe hij dood zou willen gaan. Fortuyn verwachtte 86 te worden.
  Op een bepaald moment zag je Fortuyn langs een portrettengalerij lopen.
  Bij het portret van John F. Kennedy zei hij dat vermoord worden best ook wel een leuke dood was.
  Ik vond niet dat hij dat hij DIE dood verdiende.
  Dan moet je echt uit veel beter hout zijn gesneden.

  (Terzijde: In een ander interview gaf Fortuyn toe dat hij het regelmatig had gedaan met minderjarige Marokkaanse jongens.Dat deed hij niet meer… )
  Moslims en vooral de Marokkanen onder hen bewijzen hun minderwaardigheid omdat ze geloven in ene Mohammed die trouwde met een 9 jarig wicht.
  Wéer een bewijs hoe smerig en achterbaks Marokkanen eigenlijk zijn.

 13. @13 @14

  Het feit blijft wel dat met moorden de extremisten hun eeuwig ongelijk bewijzen.

  Qua geloof ben ik meer een Hans Teeuwen. Heb er geen respect voor. Vind het sukkels. Daar discrimineer ik niet in. De enige gradatie die er in geloof aan te brengen is, is de mate van intolerantie jegens andersdenkenden.

 14. Kromst Schreef:

  Het feit blijft wel dat met moorden de extremisten hun eeuwig ongelijk bewijzen.

  Omschrijf de term “moord”.
  Doe idem met “extremist”
  De moordenaar van Hitler in ’33 zou zonder twijfel afgeschilderd worden met alles waar nu “extremisten” voor staan.
  Van Hitler zouden mogelijk zelfs in Nederland standbeelden worden opgericht.
  Zou diezelfde moordenaar in ’44 pas z’n slag slaan zou hem mogelijk standbeelden en zeker een status van “heldendom” ten deel zijn.
  Hamas geldt in Israël en overigens voor het overgrote deel van onze beschaafde wereld als een terroristische organisatie omdat ze weigert toe te geven dat de Joden niet slachtoffer zijn van eeuwenlange Europese (westerse) onderdrukking maar dat ze zelf de Palestijnen/moslims daar voor het overgrote deel schuldig aan hebben gemaakt en dat het dus heel terecht is dat ze hun land (vroeger 57% en nu inmiddels 80%) hebben moeten inleveren.
  Ik heb een oom gehad die tegen Franco en de Duitse bezetter heeft gevochten en die daar een lintje voor heeft gekregen. Volgens de huidige opvattingen is mijn oom een smerige terrorist omdat hij immers (soms tot op de dag van vandaag nog) zich heeft verzet tegen de Duitsers die immers al eeuwenlang van mening zijn dat Nederland eigenlijk bij Duitsland hoort.

 15. Kromst Schreef:

  Qua geloof ben ik meer een Hans Teeuwen. Heb er geen respect voor. Vind het sukkels. Daar discrimineer ik niet in. De enige gradatie die er in geloof aan te brengen is, is de mate van intolerantie jegens andersdenkenden.

  Jouw beeld over de Islam heb je te danken aan mensen die of zelf niks weten over de Islam of opzettelijk je een vals beeld voorspiegelen.
  Even een testje. Is de Islam voor vrijheid van godsdienst?
  Discrimineert de Islam?
  Mag je volgens de Islam mensen vervolgen om hun geloof?
  Mag je volgens de Islam mensen hun land afpakken, vermoorden have en goed stelen mits je het maar netjes vraagt aan Allah?

  Zou je me een paar punten kunnen noemen waarom je veronderstelt dat men intolerant zou zijn jegens andersdenkenden?

  Met nadruk wil ik zeggen dat deze vragen serieus bedoeld zijn, maar je hoeft niet je bewering te bewijzen. Het gaat me slechts om wat je veronderstelt.
  En je kunt er zeker van zijn dat ik wél kan bewijzen van wat ik zeg.
  (Nog een opmerking. Een “ongelovige” in de Koran is iets anders als een “niet-gelovige”. Een “niet-gelovige” is iemand die geen geloof heeft. Een atheïst bijvoorbeeld zoals ik. Een “ongelovige” is iemand die handelt in strijd met z’n geloof (lees “wet” of “God”)

 16. @16

  Ik vind moord een buitenproportionele extreme daad in een vrije samenleving, vooral als men daarmee een ideologisch standpunt kracht bij wil zetten. De topic gaat over Nederlandse politiek en daar hou ik het graag bij.

 17. @17 Ten eerste ga je er vanuit dat mijn beeld is geschapen door andere mensen. Dat is een vooronderstelling en niet terecht.

  Ik heb de Koran, Egyptische versie gelezen. Ook de Hadith en Soenna. Dat is vrij ondubbelzinnige taal. Voor Christendom en Jodendom geldt in mijn optiek hetzelfde. Het zijn allemaal leren die beperkingen opleggen op straffe van hellevuur. Ongezond. De een minder dan de ander.

  Nogmaals. Je zit een off-topic discussie aan te zwengelen. Ik ga nu een boek lezen.

 18. Kromst Schreef:

  @17 Ten eerste ga je er vanuit dat mijn beeld is geschapen door andere mensen. Dat is een vooronderstelling en niet terecht.
  Ik heb de Koran, Egyptische versie gelezen. Ook de Hadith en Soenna. Dat is vrij ondubbelzinnige taal. Voor Christendom en Jodendom geldt in mijn optiek hetzelfde. Het zijn allemaal leren die beperkingen opleggen op straffe van hellevuur. Ongezond. De een minder dan de ander.
  Nogmaals. Je zit een off-topic discussie aan te zwengelen. Ik ga nu een boek lezen.

  Je liegt.
  Je hebt geen bal verstand van de inhoud van de Koran (al dan niet vanuit Egyptisch perspectief)
  Je bent wel een echte Wilders-gelovige/aanbidder. Die heeft je geleerd dat moslim geen respect hebben voor Hem, de door jou aanbeden Wilders en daarmee jou als superieur blanke Nederlander je minacht, maar het is echt waar kleine man, lees maar eventjes mee wat in Soera 109 staat ( mocht je heer en meester je straffen zal ik m’n excuses aan bieden aan je nabestaanden)
  1. Zeg: “O gij ongelovigen,

  2. Ik bid niet aan, wat gij aanbidt,

  3. Noch gij bidt aan, wat ik aanbid.

  4. Noch wil ik aanbidden, wat gij aanbidt,

  5. Nogmaals gij wilt niet aanbidden wat ik aanbid.

  6. Derhalve voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst.”

  Jammer hè
  Hier staat onomwonden dat je respect moet hebben voor andersgelovigen nietwaar?
  En dat terwijl jij zelf zo dolgelukkig was met het feit dat je dankzij Wilders weer mensen mag vervolgens zoals jullie zielpieten eeuwenlang ons Joden hebben mogen vervolgen.

  Even tussen ons. Ik ben zelf ban Joodse afkomst maar logischerwijs is m’n Joodse familie niet al te groot meer.
  Inmiddels heb ik wel een moslimfamilie die walg van je Meester en jouw laffe opvattingen.
  Ik kan ze wel proberen over te halen om begrip voor jullie te laten tonen maar als ze dat niet kunnen waar kan ik ze dan naar toe brengen?
  Heb jij ergens ruimte waar ik m’n moslim-familie kan opslaan in afwachting van deportatie omdat ze immers weigeren toe te geven dat ze vals en slecht zijn en dat ze wel degelijk de Alllah-ganse dag ons aan het islamiseren zijn?

  Nu ik het er over heb, hoe is jou laatste ervaring met de Islamisering afgelopen? Heb je er nog veel last van gehad?

Reacties zijn gesloten.