Het ranzige onderbuikleesvoer van PVV-rabiatici Wilders, Bosma en Hernandez

Als je volgens de PVV de haatzaaipassages uit de Koran scheurt hou je een boekje ter dikte van de Donald Duck over. Maar wat blijft er over als je datzelfde doet bij de allergrootste inspiratiebron van de PVV op het internet?

Zou het zo zijn dat berichten als “Is er een alternatief, anders dan de gewapende strijd?” (5 jaar geleden al weer wat vliegt de tijd) op hetvrijevolk.com toch iets minder smakelijk smaakten dan gedacht?

Lees wat Barracudanls erover schrijft op zijn site.

Kennelijk heeft iets de redactie van hetvrijevolk het licht doen zien. NCTb, AIVD, plaatselijke wijkagent daar wil ik vanaf wezen. Maar je gooit niet zomaar duizenden door google geïndexeerde en door honderdduizenden mensen geraadpleegde artikelen weg. Dat doe je alleen als je met je rug tegen de muur staat.

Apart want hetvrijevolk.com had het op alle manieren in zich op HET rechtse rabiate weblog van Nederland te zijn. Alleen een gelikt diezijntje en een reactiemogelijkheid ontbraken nog. Verder waren zij al lang de vaste huisschrijvers van de PVV en andere dwaallichten op rechts. Voor wie hetvrijevolk nu mist, leze het wazige het boekje van PVV’er Bosma. Voila: hetvrijevolk.

Maar goed, wie duikt er in het diepe gat? Een goeie opvolger voor hetvrijevolk lijkt mij artikel7. Artikel7 is een zeer gerespecteerde website onder nazi’s, racisten en ander vullis. Soms gaan ze een klein beetje ver, bijvoorbeeld in hun keuze van illustraties.

Het beste kennen we Artikel7 van hun standpunt dat iedereen waar ze het niet mee eens zijn, dood moet. Zo hebben we keertje Thomas von der Dunk zien langskomen (kogel of guillotine), we zagen Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes) (overigens hebben we ook een keertje Femke omleggen per guillotine gezien), Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), Fatima Elatik (brandstapel), linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte) en Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine), Bram Moskowicz (in een onbekend massagraf schuiven) en vele anderen. Daarnaast natuurlijk de oproep dat iedereen zich moet bewapenen en bruut om zich heen moet schieten. En nog veel meer. Het is zelfs zo veel dat het ging vervelen dus we hebben ons abonnement maar opgezegd.

Wij noemden ze hier wel eens, gekscherend, de koppensnellers.

Nou die dus; die blijken tegenwoordig dus de nieuwe inspiratiebron van de PVV te zijn. Ik verwijs naar dit documentje Antwoord vragen Hernandez en Wilders over de stelselmatig terugkerende pro-islam wervingsadvertenties van Defensie. Twee bronnen onderaan het document; artikel7.nu en het populair wetenschappelijk tijdschriftje Quest.

Ik citeer:

Weet u ook dat vele Nederlandse burgers zich groen en geel ergeren aan dergelijke wervingsadvertenties, zoals deze column op de website artikel7.nu laat zien?

En ik citeer het antwoord van de minister:

Ik heb kennis genomen van de reacties op de website www.artikel7.nu.

Echt schokkend vindt de minister het daar kennelijk allemaal niet. Wij wel.

14 gedachten over “Het ranzige onderbuikleesvoer van PVV-rabiatici Wilders, Bosma en Hernandez”

 1. Zelfs Google heeft het door, deze advertenties stonden naast de vragen van Wilders en Hernandez:
  De eeuwige terugkeer van het fascisme€ 9.95
  Regeren in Nederland / druk 3€ 43.50
  Populisme€ 29.95
  Helaas stond het Manifest van Breivick er niet tussen.

 2. Probleem is echter wel, dat minister Hillen moeilijk iets anders in een zo zakelijk epistel als de beantwoording van kamervragen zou hebben kunnen schrijven. Hij gaat er niet op in, heeft er slechts kennis van genomen. De formulering spreekt volgens mij echt wel boekdelen…
  (En néé: ik verdedig Hillen niet, becommentarieer enkel de formulering!)
  😐

 3. Ja hoewel je wellicht anders zou vermoeden beschouw ik dat stukje als het minst belangrijke onderdeeltje van het verhaaltje, @3, ik zocht gewoon een einde en had haast.

 4. als je moeiteloos verwijst naar psychopaten moet je ook niet huilie huilie gaan doen als psychopaten moeiteloos naar jou verwijzen

 5. Ik lees..vele Nederlanders ergeren zich groen en geel aan het spotje..WELKE nederlanders wie zijn het,laten ze zich zien dan?ken ik ze?.
  Als die vullisbakken er dan zijn of gewoon verzonnen van pvv..laten ze er dan voor uitkomen laat de burgers nu eens duidelijk zien WIE die haters nu zijn in je wijk of straat of als je die als collega hebt..ik wil nu weten wie het zijn,dast gespuis is overal ziedend over,ze ergeren zich,maar WIE zijn het..Laten ze openlijk een shirt of hoofdbandje of tatoe op hun voorkop met PVV zetten dan weet ik welk vuil ik moet vermijden..

 6. Moslima,s dragen vaak hoofdoekje of mensen denken dat alle Turken en Marokkanen moslim zowiezo zijn..Terwijl Surinamers,Hindoestanen,Yoegoslaven,Afghanen,Irakezen,Egyptenaren,Hollanders,enzzzz dat ook namelijk wel zijn..MAAR wie zijn nu die PVVaanhangers/sters die zo klagen en vloeken en ziedend zijn telkens weer op een miniscuul dingetje over Islamitische dingen en PVV stemt..DAT moet duidelijker worden.

 7. @9 ‘MAAR wie zijn nu die PVVaanhangers/sters die zo klagen en vloeken en ziedend zijn telkens weer op een miniscuul dingetje over Islamitische dingen en PVV stemt..DAT moet duidelijker worden.’

  Ik stel voor dat die allemaal met geblondeerd haar moeten gaan lopen à la Geert! 😀 Zal ze leren! Niks symbool op jas naaien, kop blonderen, minder werk en altijd te zien. Alleen te verhullen met die verfoeide hoofddoek of muts.Ik krijg er wel lol in 😈 (Geel oormerk alszijnde blond mag ook, maar dan zo groot als bij een koe, zodat het PVV stemvee goed te herkennen is).

  (Zo die ben ik weer even lekker kwijt! 8))

 8. @10: Keira […….]

  Gaan we dan ook alsmaar steeds voortdurend en de hele tijd onze tong in de wang duwen en herkauwen als een koe? 🙂

 9. Met stip de bruinste site is AmsterdamPost van ene Jaap a.k.a. VanFrikschoten. Martien Pennings is daar een graag geziene gastredacteur die zonder enig bezwaar van de vaste clientele daar Prof. Evelien Gans een Joodse Nazi-hoer met Stockholm-syndroom noemt. Goede kennis van Eddy Terstall en Arabist Hans Jansen. Pennings dus http://tinyurl.com/3vu9f65

 10. @13 is wel de bruinste maar erg kansrijk vind ik ze niet. Ik had ze eerst wel vermeld maar ze zijn gesneuveld bij het inkorten van het artikeltje dus kan je nagaan.

Reacties zijn gesloten.