Goed idee zo valt er wat te kiezen

Demissionair PvdA-staatssecretaris Frans Timmermans (Europese Zaken) vindt dat partijen die niet met de PVV willen regeren, de koppen bij elkaar moeten steken. Gezamenlijk zouden ze moeten voorkomen dat de partij van Geert Wilders invloed op de regering krijgt (Telegraaf)

Strak plan. Verder lijkt Timmermans mij een uitstekende opvolger van Bos. 😎

17 gedachten over “Goed idee zo valt er wat te kiezen”

 1. Hmmm, hoor voor het eerst eigenlijk over Timmermans. Als er een opvolger zou moeten komen vind ik dat er iemand moet staan die autoriteit uitstraalt. Een PvdA bons, laten we zeggen een Job Cohen.

 2. Nee, hij is totaal nieuw voor mij,daarom. Maar hij is staatssecretaris van Europese zaken zie ik. Dus wel wat ervaring,maar niet op ministerieel nivo. Cohen evenmin zie ik trouwens ook nu.

 3. @3 Cohen is een goeie, maar een slecht “merk”. Timmermans heeft power. Die zou ik wel eens in een debat willen zien met Wilders.

 4. #4. je hebt de hoop op de mogelijkheid van een debat niet opgeven? verwacht je veel nieuws van de kapotte grammofoonplaat?

 5. Ze zijn wel bang voor wilders wow. Als ze zelf met een goed verhaal naar buiten komen waarin de burger kan geloven dan zal deze angst ongegrond zijn. MAAR, gezien zeker de PVDA zijn geloofwaardigheid heeft verloren bij de kiezer door elke maal weer de verkiezingsbeloftes niet na te komen of een verkiezingsbelofte (lees uruzgan) juist wel na te komen waar het Nederlandse volk anders tegen aankijkt dijn de partij van de arbeid tja……..

 6. Ik ga die Timmermans wat meer in de gaten houden dan ;-). Heb net een youtubeje gezien, heeft een lekkere dialoog en een goede speechdraaier. 😎

 7. @7 Wie zijn ze? En wat is die angst van de burger? En ik begrijp uw laatste zin niet helemaal. Kunt u zich nader verklaren?

 8. @8 De youtubejes die ik zie doen m niet echt recht. Ik vind dat ie altijd perfect het antwoord klaar heeft op allerlei onderbuik gepiep en geklaag en gevraag. Dat heb ik een paar keer gezien. Lijkt me heel geschikt voor NL.

 9. @9 ik denk dat het duidelijk is wat er staat…Ik zal het anders omschrijven, zoals gewoonlijk draait een linkse partij alle kanten op komt verkiezingsbeloften niet na. Dan is het heel makkelijk om de aandacht van het werkelijke probleem af te leiden en zich te richten op Geert Wilders. Kan jij mij dan vertellen waarom de PVV de grootste partij dreigt te worden? ik nl wel, maar ik wacht in spanning je antwoord af

 10. @11 Ik verklaar de onderbuik zoals ik het noem aan onwetendheid,naïviteit, ontbreken van saamhorigheidsgevoel van beide kanten.En dan is het makkelijk inspringen met populistische standpunten.
  U verwijt Links van draaien, maar dat heet in volwassen politiek bedrijven gewoon concessies doen. Net zo dat de PVV, vandaag het immigratievraagstuk in wil leveren voor behoud van de AOW-leeftijd. Noemt u dat ook draaien? Als u dat zou doen toont u zich wel consequent.

 11. @12 ik spreek uit wat meer dan 3/4 van de huidige kiezer momenteel denkt en uitspreekt en dat heeft totaal niets met uw onderbuik te maken, daar zit het hem juist gezien uw onderbuik waarschijnlijk aan linkse zijde van de politieke hemel hangt en mijne waarschijnlijk midden rechts. Laat ik het anders zeggen…enige jaren geleden harden we P.F. welke zich met het LPF dermate had opgewerkt dat het hoogstwaarschijnlijk de grootste partij van nl zou worden. zijn politieke standpunten werden ook door 95% van de partijen afgebrand, alleen het vreemde is dat deze enkele jaren later dood leuk in hun verkiezingsprogramma naar voren komen als hun idee…

 12. @13 U wilt spreken namens 3/4 van Nederland. Dat lijkt me iets te veel hooi op het vork voor u. Ik raad het ten zeerste af, want het is niet zo. Anders had de PVV nu al meer dan 100 zetels. Links laat zich juist niet leiden door onderbuik,maar door ratio. Dus volgens u heeft Links nu een aantal punten van de LPF gestolen? Zou u die kunnen noemen? Ik ben er wel benieuwd naar. Tip als u tot het volk wil behoren, spreek dan de taal van het volk.

 13. @7: Ik denk dat u zicht vergist. Ze zijn niet bang voor Wilders maar willen niet met hem geassocieerd worden. Dat hij nu als oppositie partij wereldwijd met een keppeltje oorlog aan de Islam aan het verkondigen is lijkt me al erg genoeg…

 14. @15 Ik ben normaal niet niet een persoon die dingen achter dingen zoekt, maar de verborgen agenda van de Wilders lijkt steeds duidelijker te worden. Hier in NL kan hij het niet zeggen, dus heeft hij hulp nodig van buitenlandse tv- en radiostations nodig om die agenda langzaam naar voren te brengen.

 15. @16: je hoeft er niet eens voor te studeren. kijk gewoon op google en youtube dan vind je de bewijzen.

Reacties zijn gesloten.