Waarom Wilders stemmen?

klaagmuurIk verwonder me al tijden over de aantrekkingskracht van Wilders en zijn PVV.  Ik snap gewoon niet dat deze man zoveel invloed heeft en dat er (volgens onze peilingen) zoveel mensen op zijn partij gaan stemmen.  Ik kan me werkelijk niet heugen dat er ooit één  positief woord over zijn lippen is gekomen.  U wel?

Leest u hier een verzameling van Wilders uitspraken.

Tot ik het ineens wist!  Nederland is een klaagcultuur.  Klagen over het werk, tijdgebrek, hondenpoep, vandalisme, de euro, het openbaar vervoer, buitenlanders, het gebrek aan fatsoen, het weer en niet te vergeten het verkeer. Als de winter niet komt willen we sneeuw en als het sneeuwt willen we geen winter! Dit soort Nederlanders zouden wat mij betreft met een backpack in een derde wereld gedropt moeten worden. Want wat hebben wij het toch slecht in Nederland…. 

 Maar ziet u wat ik zie? Na vier Kabinetten Balkenende hebben Nederlanders behoefte aan leiderschap. Wie past er nou eigenlijk het beste bij een klaag cultuur? Juist!  Het opperhoofd van klagen en aanklagen Geert Wilders.

31 gedachten over “Waarom Wilders stemmen?”

 1. Dus dat is het wat de NL bevolking and de dragers van keppeltjes bindt. Nu begrijp ik het pas. De Joods-Christelijke traditie is een klaagtraditie. Zij hebben de klaagmuur en wij hebben de muren rond het Catshuis. Wat een visie, toch van onze Geert. Reken maar dat hij ons straks genoeg reden tot klagen zal geven.

 2. @2 Het is betreurenswaardig dat wij als Nederlanders klagen tot volkshobby #1 hebben gebombardeerd. Och wij hebben het zo slecht, och het sneeuw, och in de zomer is het 35 graden. Ga zomaar door. Jammer dat een politieke partij daar dan misbruik van maakt. 😕

 3. Het komt Wilders in ieder geval goed uit. Azijnpissend Nederland reageerd erg goed op zijn standpunten. Want het zijn altijd hullie.

  Ik zelf denk dat wij nog steeds een prachtig land hebben. Juist ook omdat we zo multicultureel zijn. (je zou het bijna niet eens meer durven te zeggen 😕 )
  Als we hier ziek zijn kunnen we naar de dokter, als we geen werk hebben krijgen we een uitkering. Maar het is voor de PVV en aanhang nooit genoeg. Schamen moeten ze zich! Er zijn landen daar laten ze op de straat liggen doodgaan als je geen geld hebt. Niet dat wij geen armoede kennen, ik wil niemand kwetsen. Maar volgens mij zijn het vooral de zuurpruimen die Nederland vergallen en dat zijn meestal mensen die geen idee hebben hoe goed ze het hebben.

 4. @5 Zo onschuldig zijn we niet meer en dat baart me zorgen. 😯 . Er is toch blijkbaar een percentage dat gevoelig is voor die onzin. Een percentage is gewoon knettergek. Met de opkomst van de interwebs komt het nu duidelijk naar voren. De gekken weten elkaar te vinden. Voorheen waren ze vrolijk naar buiten toe en binnenskamers hadden ze wel een grote mond. 😕 😕

 5. @6: Ontevreden mensen zijn erg vatbaar om te willen geloven dat er 1 dader (zondebok) is die aan al dit ‘verschrikkelijks’ schuld heeft. Ik vind mensen die nooit naar zichzelf kijken dom. En je hebt gelijk het neemt ook steeds meer angstwekkende vormen aan.

 6. @ 7 Het is wel bekend hoe de zondebok uiteindelijk eindigt, daarom wil ik niet over 20 jaar zeggen… “Met de wetenschap van nu’. Er zijn ook heus opgeleide stemmers van Wilders, maar die zijn wat mij betreft wel zwaar verwijtbaar.

 7. @8: Wij zullen niet zeggen: wij hebben het niet geweten… De opgeleiden neem ik het helemaal kwalijk. Die doen het dus in zekere zin bewust… 😥

 8. @9 En hoe bewust 😕 Maar daar mag je niks over zeggen, want een godwin is gauw geboren. 😥
  Wat me opvalt is dat het juist de kinders van de oorlog zijn die oproepen tot “maatregelen”,of het ermee eens zijn met de PVV. 🙄 . Nederland heeft dus niks geleerd. En het zijn vaak mannelijke types die de onzin verspreiden. Wat dat betreft zijn vrouwen wel rationeler :mrgreen:

 9. @10: IDD 😥

  Wat dan meestal wel zo is dat de vrouwen die erbij zitten echt ook helemaal niet te pruimen zijn. 😕

 10. @11 Mijns inziens kunnen we een nieuwe 4 en 5 mei in lasten als het zo doorgaat. 😕 De oorlog is toch al een ver verleden. De vrouwen die erbij zitten, ja daar kan ik niks over zeggen eerlijk gezegd. Want het zijn hoofdzakelijk mannen die het internet als plee gebruiken. Er zou eens een onderzoek moeten komen, gewoon. Wat is de PVV-vrouw? 😥

 11. @Sjef – waar haal je dat vandaan?

  onzin

  normaal vraag je om feiten of een bron.

  het klinkt nu als uit de nek geklept 😎

 12. @ info ik plemp wat op de webs als ik er 90 procent van zeker ben. Ik vraag bijna nooit om bronnen, want ik weet wat onzin is en wat niet. 🙄 Het over grote deel van de spammers die zich voor doet als PVV-er is man, Day is mijn ervaring, maar ik kan het verkeerd hebben, dan moet u mij op de vingers tikken.

 13. @14. Sjef ❓ ik tikte toch op uw vingers?

  quote
  Het over grote deel van de spammers die zich voor doet als PVV-er is man, Day is mijn ervaring
  unquote

  wel ik ken een aantal heftige dames liefhebbers van de Stichting.

  maar ik ben Maurice de Hond niet. u wel?

 14. @info: ik heb er ook geen onderzoek naar gedaan en het spijt me om te moeten zeggen maar ook ik kom eigenlijk vooral mannen tegen die PVVer zijn. Daar wordt je als vrijgezel niet vrolijk van trouwens. :mrgreen:

 15. #16. waar komen jullie die tegen? in RL ? op internet is het vergeven van de vrouwelijke Stichting volgers.

  er zijn er zelfs bij die het over het “kontje” van Geert hebben en zijn “aantrekkelijkheid”

  😥

  de man doet mij aan veel denken, maar met seksualiteit heeft het nix te maken. volgens mij heeft hij dat overgeslagen. of is nog niet zover.

 16. @17: In RL en op Internet. Helaas.

  en wat zeg je maar het “kontje” van Wilders. Ik ben even naar de plee. 😥 😥

 17. @16 Komt over op mij dat de PVV-er een jonge mannelijke stemmer is, die zich laat opzwepen door oudere mannen die wat plempen op de interwbs. 😕

 18. #19. Sjef, sorry hoor, maar waar kom je nu mee aanzetten?

  en dan moet ik je ook nog serieus nemen in het vervolg.

 19. @17 Niet op krapuul :razz:, Een selectief geheugen is ook niet alles. Maar u mag best browsen op geenstijl, dedagelijksestandaard, HVV, 😯

 20. @Sjef – #25.

  geen stijl lees ik nooit. maar kom wel eens verwijzingen van anderen tegen.

  hoe bedoel u?

  ff RL – brb – CU later 😆

 21. @ 17 En als u klaar bent, vertel of het hoofdzakelijk mannen of vrouwen zijn. Ik houd me altijd aan de 90% marge kan niet mis. :mrgreen:

 22. Ja lees hvv, dds, fn, fortuyn forum, stan de jong, hoeiboei, niemoller en vertel dan of dat mannen of vrouwen zijn.

Reacties zijn gesloten.