10 gedachten over “Agnes Kant noemt cordon sanitaire dom. En zij kan het weten.”

  1. Ik zie niks ondemocratisch aan de oproep van Timmermans(daar is ie weer :mrgreen:. Ik zie slecht volharding aan de partij beginselen van de PvdA.De SP zou beter moeten weten gezien haar idealen en afstand moeten doen van elke vorm van ongelijkheid, racisme en discriminatie.

  2. Ik vind Agnes Kant het domste idee van de SP. Maar goed dat terzijde. :mrgreen:

    Ik vind het heel normaal dat je als partij afstand neemt van een andere partij die tegen alle idealen van je eigen partij ingaan. Ik vind een cordon sanitaire een prima idee. Maar ik vind het wel een beetje laat dat de 2e kamer zich zo duidelijk tegen Wilders gaat uitspreken. In de Kamer wordt hij vooral niet serieus genomen en uitgelachen. Nu komen er verkiezingen en worden dit soort constructies bedacht. Ik ben teleurgesteld in de linkse partijen wat dat betreft.

  3. @2 Agnes komt op mij over als een liefelijk huisvrouwtje(niks tegen huisvrouwen), maar het ontbreekt aan overredingskracht. De roep voor Marijnissen komt bij me op. 😐

  4. #4. wel een arts en kostwinner. huisman zorgt voor de kinderen.

    ach, een “lieflijk huisvrouwtje” :mrgreen:

  5. @4: Nou ik vind haar vooral nogal een boerentrien die niet uit haar woorden komt. Ik was ooit lid van de SP maar kreeg ruzie met Marijnissen omdat hij me censureerde op zijn weblog. Kom niet aan de grote Marijnissen. Wordt je als lid gewoon verbannen van zijn site. Te triest voor woorden. Die moet ik dus ook niet. Krijg het gevoel dat de admin dit vast offtopic vind… :mrgreen:

  6. @8 Maar #6 heeft een cordon sanitaire ondervonden van de SP. :mrgreen: Wat dat betreft zijn er wel raakvlakken.

Reacties zijn gesloten.