18 gedachten over “Nieuw redactielid bij Krapuul”

 1. @4: Ik heb zo het gevoel dat dit met jullie wel gaat lukken. :mrgreen: 😎

  @5: Dankjewel. Dat is Turks? 😛

 2. #6 – #5. 😛

  Evet, konuşma ve yazma öğrenmek istiyorum

  (ja, ik wil dat leren lezen en schrijven). ben al een tijd bezig met mijn islamisering. de taal dan, en meer).

 3. #8. leuk, maar daar heb ik niet veel aan. bezoek ook geen moskee. dus hou het maar even bij Turks

  (en Frans, Duits, Engels dat heb ik ook nodig hier).

  genoeg te doen 😎

 4. @9: Woon je soms in Turkije?

  Ik bezoek ook geen Moskee maar ben al jaren gefascineerd door deze taal en de landen waar het gesproken wordt. Zal inderdaad niet eenvoudig worden maar het lijkt me een kick om volgend jaar in Egypte een woordje mee te kunnen babbelen. 😎

 5. dec. 2007 voor het eerst Tr. bezocht. Met dank aan Geert Wilders en de posters op een Newssite. jan.2008 terug en een maand of 8 gebleven en alles “weg” in Nederland. nu ben ik sinds febr. 12/09 hier, en geen plannen om terug te gaan. mis ook nix.

  belangrijk hier in het begin was,leren te groeten, te bedanken en om de rekening te vragen. nee zeggen was soms ook nuttig. meestal, nee, dank u wel.

  ook yarin geleerd te perfectioneren (dat betekent “morgen”. ik was al goed in uitstel. moet nu al uren de deur uit en ben voor 3 uur weg. afspraak met mijzelf gemaakt).

  heb als kind al Istanbul willen bezoeken. en na, nog niet verder gekomen. wel uitnodigingen gehad. misschien deze zomer? maar ik hou van Istanbul, dat heeft alles wat ik wens. metropool, traffic, stilte, bosporus, zee.

 6. de bedoeling is dat ik in maart weer naar school ga.

  ken veel woorden, versta van alles, zinnen maken durf ik niet of kan ik niet.

  maar CU later

 7. @info: Leuk dat je de stap gewoon gemaakt hebt. Veel mensen dromen ervan maar doen het niet. Ik zal je zeggen ik begrijp je liefde voor Istanbul helemaal. Ik ben er 1 keer geweest en heb er letterlijk heimwee naar gehad. Ik wil er ook zeker vaker naar terug. Het is prachtig. Succes met de Turkse taal. Ik vind het altijd heel mooi klinken. Ik ben ervan overtuigd dat je het onder de knie zal krijgen. De aanhouder wint he! 😎

 8. #15. ja, ik was op slag verliefd. laat maar weten wanneer je weer eens komt.

  ach, alles weg en hier opnieuw begonnen. heb al weer 3 boekenkasten (staan niet allemaal boeken in :razz:)

  koop boeken bij een kar, second hand, overal in de stad.

  maar 15.02.

  dag dag

 9. angst? en gehecht aan bezit? wel dat is ook na je dood voorbij.

  voor je dood kan je er ook van verlost worden, maar dat moet je dan zelf doen. heel gek. verzamelaarster geweest van boeken, film, muziek.

  en had hier alleen een laptop en een plant.

  voor je het weet heb je weer teveel. bezit groeit weer aan.

  maar 3x dag dag dus vertrokken.

 10. Ik vind je echt een held. Alles weg en helemaal opnieuw beginnen. Dat durft niet zomaar iedereen. Ik laat je zeker weten wanneer ik die kant weer op kom. Voorlopig zit het er niet in want ik moet het in mijn eentje rooien en heb net een nieuw huis. Daar gaan mijn centjes voorlopig inzitten. Maar Istanbul *zucht* wat mis ik die stad. Doe haar de groeten van me. 🙂

  Laters!

Reacties zijn gesloten.