Linkse heks Clairy Polak kan mooi bovenop de brandstapel

onvrijheid3Een fijne column van Frits Abrahams bij NRC;

We beginnen met een massale koranverbranding op de Paasheuvel in Vierhouten. Daartoe moeten alle in Nederland circulerende korans bij de overheid worden ingeleverd, zoals in de Tweede Wereldoorlog met de radio’s gebeurde. Waarom de Paasheuvel? Die kan beschouwd worden als een links symbool, een plek waar ooit de AJC (Arbeiders Jeugd Centrale) zijn socialistische idealen (‘linkse hobby’s’) uitdroeg. Volgens mijn onbescheiden waarneming heeft Wilders aan de socialisten een nog veel grotere hekel dan aan de moslims. Als hij Wouter Bos aanvalt, klinkt het alsof hij Josef Stalin met terugwerkende kracht de wacht aanzegt. (NRC)

6 gedachten over “Linkse heks Clairy Polak kan mooi bovenop de brandstapel”

  1. Ongelovelijk. Als dit de vrijheid van meningsuiting is pleit ik voor een mondkuisheidsgordel! 😥

  2. Ja ik zal het proberen te nuanceren. Heb iets met heksen en brandstapels. Als ik in die tijd had geleefd had ik er ook op gelegen…. 😕

  3. Dit is het volgende harde bewijs dat we onder burgerfascisten leven.
    De eerste wat Gobbels deed toen Hitler aan de macht kwam was een lijst van “betrouwbare” boeken opstellen en de rest mocht publiekelijk op de brandstapel.

    Dit IS de PVV, dit IS Wilders.

  4. Ga nou eerst die column eens helemaal lezen. Klik even op de link die hier boven staat en dan zie je het hele verhaal.
    Dus eerst lezen en dan reageren.

Reacties zijn gesloten.