20 gedachten over “De weerzinwekkende speech van PVV’er Geert Wilders in Almere”

 1. D’66 wordt altijd verweten dat ze hun fictieve zetels te danken hebben aan het aanvallen van Wilders. Ik zie de PVV op zijn beurt niks anders doen dan voortdurend de PvdA aanvallen. Wanneer gaat de PVV zich profileren als een partij die wat meer te bieden heeft dan de VVD bijvoorbeeld? Maar ja de paartjes worden voor de verkiezingen al gemaakt. 😡
  Het is al duidelijk wie met elkaar verder wil.

 2. Ik vind het gewoon platvloers onder de gordel en walgelijk. De verharding en verloedering is een feit hier in de Nederlandse politiek. Popie Jopie figuren doen het echt goed. Wat is er ook alweer op tegen om je denkbeelden in een andere taal over te brengen?
  http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI
  Vrijheid is exclusief voor PVV

 3. God allemachtig wat wordt die van Roon van de tafel geveegd bij NOVA zeg.. Iemand overigens het boekje “Undercover bij de PVV” gelezen?? Ik heb hem uit en heb me echt kapot gelachen.. Nu 9,95 bij de AKO dus halen.. 😉

 4. Ik zit die de roon te kijken. Vies eng ventje met zijn scheve bek. Gelukkig afgelopen nu. 😥

 5. Ja ik heb dankzij Peter ook nog een stukje meegekeken. Wat een kwal die van Roon. Maar goed dat zal iedere gezonde kijken ook wel zien denk ik.. 🙄

 6. Geert wilders weet zelf niet eens wat hij wilt. Waarom luisteren mensen naar een geestelijk niet stabiel persoon. Hij heeft geen plan, geen onderbouwing voor zijn mening en geen begrip in zijn donder zitten. Laat iedereen voor wie ze zijn en respecteer elkaar daar moeten we eens mee beginnen. In plaats van haat zaaien!

 7. Die VVD-er.. Echt een hele slimme vent die rake klappen uit deelde. De Roon dacht dat de staatsschuld een stukje lager zou uitvallen nu het kabinet was gevallen, want het was toch maar “een theoretische berekening”. VVD-er sloeg toen even terug: “iedere week verliest de staat miljoenen, en zo lang er geen kabinet is gevormd worden hier geen maatregelen tegen genomen. En u dacht dat de berekening lager uit zou vallen?” 😎 go VVD 😎 🙂

 8. Waarom weerzinwekkend?Politiek-incorrect en voor Christelijk en links dus ook afgekeurd.Dat is waar,maar voor vele anderen is het een goede speach.Wanneer leren we in dit land eens,dat niet iedereen aan groepsdenken doet.Zoveel mensen,zoveel opvattingen!Demoniseer niet steeds schaapachtig,als een mening tegengesteld is aan de eigen opvatting.Al dat politiek-correcte gedemoniseer heeft geleid tot moord Pim,Theo,brand Kedichem etc.etc.Leve de vrije mening,niet alleen voor linksdenkers en moslims maar voor iedere burger!!Democratie is bedoeld voor alle groeperingen in de samenleving,dus ook voor mensen,die het met Wilders eens zijn.Of willen jullie een linkse dictatuur,met Goelag,Killing Fields,etc.?? Zo goed heeft links zich nou ook niet laten zien,de kogel kwam uiteindelijk ook van Links!(al was het dan een verdwaasde)Dus een toontje bescheidener zou links sieren!

 9. Nina, je beschuldigt links van eenzijdig denken en van de moord op Fortuyn. Ik mag graag zeggen dat ik links stem, maar ik voel me niet verantwoordelijk voor de moord op Fortuyn. Ik demoniseer niemand, dus ook de heer Wilders niet. Ik mag van jullie de foute geschiedenis van Nederland eigenlijk niet benoemen, daarmee wordt ik in mijn vrijheid beperkt, want van een godwin wordt je gauw beschuldigd. Andersom vind ik dat de moord op Fortuyn te pas en te onpas wordt gebruikt voor politiek gewin om mensen de mond te snoeren. Daar moet men vanaf.
  Is de PvdA bezig een dictauur in te stellen? Worden mensen naar goelags gestuurd door de PvdA, zijn er killingfields? Het socialisme(sociaal-democraten) in Nederland heeft zich nooit zo gemanifesteerd als in de Sovjet-Unie of in Oost-Europa.

 10. ik wordt doodziek van mensen die toch links stemmen,zij durven niet de waarheid onder oogen zien dat nederland geen nederland meer is 80% in de gevangennisen zijn turken marokaanen…en dan moetje eens zien hoe zij binnen ook nog met de reet omhoog zitten te biden,terwel wat zij hier doen in hun eigen land de klauwen er af gehakt worden,PVV ik kan niet wachten rotterdam is naar de kloten

 11. @12: Wat een ontzettend domme comment. Mag ik van jou de bewijzen zien dat Nederland geen Nederland meer is? Een beetje onderbouwing lijkt me wel op zijn plaats als je zulke stigmatiserende opmerkingen maakt.

 12. @ 12 John j.j Ik wordt doodziek van mensen die dmv van een drogreden stemmen op een foute partij die discrimineert.
  1. Kom met cijfers die aantonen dat de gevangenissen voor 80 % uit Turken en Marokkanen bestaan. Dat komt mooier over al u uw bewering kunt onderbouwen met cijfers.
  2.Naast die drogreden heb ik geen valide reden van u gehoord waarom u, dan juist op de PVV zou willen stemmen.
  3.Wat doen zij hier waarvoor hun handen afgehakt zouden worden?
  4.Wat is eigen land, aangezien veel Turken en Marokkanen in Nederland zijn geboren.
  5.Rotterdam is naar de klote? Daar ben ik het mee eens. Maar dat is niet te wijten aan Marokkanen of Turken. Ik heb in die stad gewoond en ben daar weggegaan. Rotterdam is gewoon een klote stad an zich. Mensen zijn opgefokt, een vechtpartij begint al snel, een pistool wordt sneller getrokken, uitgaansleven is verpest door diknekken(uitsmijters) die racistisch zijn.

  Rellen tijdens het voetbal en tijdens de dansfeesten in Rdam komen overwegend van blauwe ogen en blonde haren. Maar dat is blijkbaar geen prio.

 13. #12.John j.j ik wordT met een T 👿 doodziek van de Nederlanders die hun eigen taal niet beheersen.”

  ik word beroerd van de onwetenden die maar van alles brallen.

  verder slaat de rest van uw posting ook nergens op.

  las vandaag een comment ergens van een pvv dame.

  “wacht maar tot Geert komt, die lost het wel op”.

  de heilige Geert lost nix op.

  trouwens heb nergens die speech kunnen horen tot nu.
  maar misschien wil ik het wel niet. hetzelfde en meer van het zelfde.

 14. Zeg Info, als je anderen op hun taalfouten gaat wijzen, zorg dan dat je zelf een enigszins leesbare comment plaatst en volg eens een cursus “leestekens plaatsen”.

Reacties zijn gesloten.