De werkelijke tekst van de speech van PVV’er Geert Wilders in Almere

Maar het gaat ook wel eens mis. Kleine Hero ging zomaar iets drinken zonder dat pappie Geert een krulletje achter had gezet. Hero Brinkman zei: ‘nee, de die bar mag nog niet sluiten van pappie Geert’, en even later zei de barkeeper van Nieuwspoort precies het tegenovergestelde. Hij zou ‘nooit’ meer in zee gaan met ons. Maar wij zijn de PVV, dus wij maken er van: Wij gaan nooit meer zuipen bij Nieuwspoort! (Zaplog) :mrgreen:

9 gedachten over “De werkelijke tekst van de speech van PVV’er Geert Wilders in Almere”

 1. 😥

  Dan naar Almere, deze prachtige stad. Mensen, er hangt iets in de lucht. Haal eens diep adem. Je kunt het ruiken. Het is de geur van de overwinning!

  Het stinkt in Nederland vooral heel erg sinds de PVV in onze Politiek terecht kwam. Het stinkt naar racisme! 😥

  Dáár moet veel meer subsidie naar toe, want dat is het superieure Hollandsche erfgoed dat bewaard dient te blijven voor het nageslacht! Terug naar de VOC-mentaliteit, zeg ik Balkenende na!

 2. Ehm, ja voor de duidelijkheid: het is enigszins cynisch, satirisch en zwartgallig humoristisch bedoeld. (maar ik ben me er volledig van bewust dat dat onderscheid bij de PVV nauwelijks te maken is 😆 )

 3. Ehm, ja voor de duidelijkheid: het is enigszins cynisch, satirisch en zwartgallig humoristisch bedoeld. (maar ik ben me er volledig van bewust dat dat onderscheid bij de PVV nauwelijks te maken is

  Je bent toch niet stiekem een PVVer he? :mrgreen:

 4. @7: Wat heerlijk onder de gordel. Jij mag blijven. 😈

  @8: Ik zou eerder zeggen anti reclame. 😀

Reacties zijn gesloten.