Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?

PVV'er Richard de Mos, naar wie de Award vernoemd isch

Op 14 september j.l. zijn wij gestart met de voorronde voor de Krapuul Richard de Mos Award 2011 voor het achterlijkste idee van het jaar 2011. Hoe we het precies gaan doen weten we nog (steeds) niet, maar vaststaat dat een onafhankelijke jury wekelijks met een nominatie, voorzien van motivatie, komt en dat de redactie vervolgens iedere woensdag om 12 uur ter webzijde een nominatie plaatst voor de Richard de Mos Award 2011. Bezoekers van Krapuul kunnen suggesties mailen naar richarddemosaward2011@krapuul.nl, of plaatsen in richarddemosaward2011 draden, of in het krapuliteitenalarm. Moge het achterlijkste idee winnen!

Afwachtende het bestaan van een jury (jury lid worden? Meld je via meel of comments) nomineert de Krapuul Hoofdredactie vandaag:

Joram van Klaveren (yep, al weer een PVV’er) met: Speciale uitzetdienst voor Polen

 

Voorlopig juryrapport:

Het lijkt er op dat de PVV’ers onze Richard de Mos Award 2011 achterlijke ideeëncontest hebben ontdekt. Hoe verklaar je anders het achterlijke idee van PVV’er Joram van Klaveren om een speciale uitzetdienst op te zetten voor Polen op dinsdag terwijl onze Richard de Mos Award 2011 voorronde altijd op woensdag is? You tell me. Dit idee is een wanhopige schreeuw om een nazivergelijking. Doen wij niet moeilijk over: hier heb je ‘m. Achterlijk idee: check. Kanshebber voor de eindzege: nope. Een vijfje.

3 gedachten over “Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?”

Reacties zijn gesloten.