Marokkaan gezocht, niet de waarheid

In 2009 bracht met name De Telegraaf heel Nederland in rep en roer vanwege een Marokkaanse jongen die een buschauffeur in de Goudse wijk Oosterwei zou hebben mishandeld. Bij nader inzien bleek het niet om een Marokkaanse jongen te gaan, was onduidelijk of het om mishandeling ging, en vond het incident evenmin plaats in de wijk Oosterwei. Gouda werd ondertussen neergezet als de zoveelste stad met problemen met ‘Marokkaans terreur’. (villamedia)

5 gedachten over “Marokkaan gezocht, niet de waarheid”

 1. ja, schokkend en het zal niet het enige bericht of onwaarheid zijn.

  rectificaties zie je nooit. maar het beeld is gemaakt en het onware bericht blijft hangen.

 2. Ach ja, ik snap het ook niet… Marokanen doen anders nooit wat dus ze hadden dat kunnen weten. Waar komt dat beeld nou vandaan he? Wat een website dit joh…LOL

 3. @Eddie – misschien eerst het artikel lezen en dan reageren.

  het zou helpend zijn. uw reactie komt nu zo onnozel over? hetgeen niet uw bedoeling zal zijn ❓

  bij onbegrip kunt u natuurlijk altijd om uitleg vragen aan een ander.

 4. Zo zie je maar dat het ongenuanceerde geschreeuw over Marokkanen en Moslims heel gevaarlijk is. Mensen worden al beschuldigd voordat de feiten duidelijk zijn. Wie weet bedenken we volgend jaar wel dat alle mannen die Eddie heten fout zijn. Dat is toch helemaal niet fair?

 5. Omdat Marokkanen toch altijd lopen te kloten maakt het niet uit of het klopt wat je over ze schrijft. Zo ongeveer lees ik Eddie’s commentaar.

Reacties zijn gesloten.