8 gedachten over “Stuitende demonisering Agnes Kant door NOS”

 1. Jammer dat Agnes Kant zich hier door heeft laten wegjagen.

  Ik had overigens geen enkel probleem met die uitspraak. Van mij had ze gewoon mogen blijven als ze dat wel had gezegd en bij voorkeur nog veel hardere dingen.

 2. Is dit nu echt haar val geworden?
  Toch ben ik blij dat Kant die zo duidelijk vooral een huisarts in de politiek was in plaats van een straatvechtster (waar de SP het toch van moet hebben) verlost is van de verplichte pose. Het werd schril en het was haar op den duur aan te zien.

 3. Ja, ik vind het teveel: En nu heb je weer je sokken niet opgeruimd en ik moet toch ook altijd alles zelf doen – toontje 🙁 Ze was te bevlogen en kon er gewoon niet tegen. Maar daar had de SP dus ook last van.

 4. Agnes Kant had ook last van seksistische media. Als een mannelijke politicus boos wordt of verbaal stevig uithaalt dan is hij een echte vent maar als je dat als vrouw doet dan ben je een kreng.

  Als vrouw moet je alles beleefd doch gevat zeggen en er ook nog lekker uit zien.. Zo niet dan is afkeer of hoon je deel of je wordt gemeneerd. Femke Halsema kon zo’n beetje als enige aan deze hoge maatstaven voldoen.

  Agnes Kant had minimaal veel meer steun en respect horen te krijgen van de SP. Ja, ze was bevlogen en soms wel eens geïrriteerd. Nou en? Ze drukte zich veel milder uit dan Jan Marijnissen maar ja ze is een vrouw dus dan krijg je meteen gekanker van iedereen.

  Het wordt hoog tijd dat er veel harder tegen deze dubbele moraal wordt aangeschopt.

 5. Agnes Kant is een mens met het hart op de juiste plaats.
  Zulk een mens kun je kleine zwakheden altijd vergeven.

Reacties zijn gesloten.