PVV stupide ideeëndiarree potpourri dag 2011

We kunnen wel aan de gang blijven en dat doen we dus niet. Daarom verklaren wij maandag 31 oktober tot “PVV stupide ideeëndiarree potpourri dag 2011”, en deze dag is meteen de nominatie van deze week voor de kanshebber voor de Krapuul Richard de Mos 2011 Award voor het achterlijkste idee.

De resultaten tot nu toe (13:48u) :

– Roland van Vliet wil belasting op softdrugs
– Roland van Vliet ziet af van belasting op softdrugs
– Hero Brinkman krijgt niet langer een stijve plasser van wapenstokken
– Dion Graus stelt kamervragen over olifantje (SGP doet niet mee want is individueel geval)
– Richard de Mos heeft ambitieus plan voor grachtengordel in Den Haag (CDA loei-enthousiast)
– PVV fractie Den Haag verplicht zwemdiploma
– wat er vandaag nog meer komt

Dit lijstje kunnen we dan vandaag verder aanvullen.

De oorzaak van deze eruptie van lulkoek is op dit moment nog niet bekend.

7 gedachten over “PVV stupide ideeëndiarree potpourri dag 2011”

 1. alles in multilinguale vertaling en dan de wereld intoeteren onder de titel ‘politics in holland 2011,
  how the dutch lost common sense’

  de laatste dag dat nl serieus wordt genomen

 2. De oorzaak is uiteraard gelegen in ‘de waan van de dag’ (of week) en dus in het feit dat het CDA, de PVV ondergeschikte, vast van plan is Mauro te deporteren.

  Dat feit trekt volgens de PVV leider véél te véél aandacht van het volk dat daarom snel afgeleid dient te worden. Men werkt daarvoor strikt samen met de met Wilders collaborerende Telegraaf.

  Maandagochtend 30 oktober dienden PVV fractieleden -daartoe zondagavond opgeroepen in een interne PPV actiemail- zieligheids voorstellen in te leveren bij de fractieleider tijdens het maandagochtend PVV actieberaad om met als doel die voorstellen zo snel als mogelijk gepubliceerd zien te krijgen in hun actiekrant ‘De Telegraaf’ en vanavond -indien mogelijk- gepresenteerd te krijgen in ‘Eén Vandaag’ of ‘Pauw en Witteman’ die zich zoals bekend immer gaarne lenen voor een itempje onnozelheid…

  Vanavond zal, tenminste een deel van het gepeupel, bezig zijn met zielige olifantjes, zielige stokloze politieagenten, zielige verdrinkende kinderen zonder zwemdiploma en grachtengordelplannen voor het zielige toeristenloze Den Haag…

  Dat alles onder de noemer dat veel zaken in Holland triester maar vooral veel zieliger zijn dan Mauro en dat moet er vóór het CDA actieberaad dinsdagochtend diep in worden geramd!!!

  Wanneer dan ook het maandagavond journaal aan al die onzin nog aandacht besteed (én Krapuul!) is het wat de PVV betreft ‘Mission Completed en kunnen in het PVV dinsdagochtendberaad de -uit Israël geïmporteerde- bloemen worden uitgereikt aan degene wiens plan de meeste aandacht trok…!!

 3. Zou het iets met Halloween te maken hebben? Het beest, voor zover niet reeds overduidelijk, in de PVV-er komt naar buiten?

Reacties zijn gesloten.