Thomas von der Dunk zet een fles zeer slechte wijn in

De PVV is zeker niet uitgespeeld, maar de groei is er uit. In Den Haag stemde vorig jaar 20 procent PVV, en woensdag 17 procent. In Almere ging het van 27 naar 21.5, schrijft Thomas von der Dunk in een stuk getiteld “Wilders wordt geen premier”. Hoezo Wilders premier? Nou, er zijn dus echt mensen die denken dat Wilders premier wordt. Raar maar waar;

Is de PVV daarmee uitgespeeld? Nee, maar de groei lijkt er, als we dit landelijk moeten duiden, duidelijk uit. De PVV schommelt al jaren vrij stabiel rond de 25 zetels, en dat zullen het er ook op 9 juni wel worden. Maar veel meer zit er niet in, omdat de rest van Nederland van Wilders walgt. Het blijft van belang dit te benadrukken: dat is de score van Van Mierlo in 1994, en meer dan tachtig procent van de Neder­landers heeft niet op Wilders gestemd en zal dat ook niet gaan doen. (Volkskrant)

1 gedachte over “Thomas von der Dunk zet een fles zeer slechte wijn in”

  1. “…zal men niet miljoenen moslims, maar Wilders moeten deporteren, puur uit het oogpunt van staatsveiligheid.”

    Tjonge,jonge, ligt aan mij zeker dat ik niet gewend ben dat in de Volkskrant zulk een helder artikel kan verschijnen.

    Bovenste stelling is de meest scherpe en nuttige waar onze mensen uit de staatsveiligheid zouden rekening mee moeten houden.

    Ahja, en passant – ik denk dan straks (aantal jaren doorontwikkeling) maar 1 JSF toestel zal 6 mlrd. kosten. Wat nou, gaan we maar eentje ervan kopen?

Reacties zijn gesloten.