WNL: een verademing

Het is 07:00 uur, even journaal kijken en proberen weer eens een half uurtje ‘Vandaag de dag’ van WNL mee te pikken. Het programma begint eigenlijk om 07:10 uur door een shitload aan reclame na het nieuws. Dan komt Merel in beeld. Merel is de presentatrice vandaag. U weet wel, dat meiske met benen van een formaat nog dunner dan de tandenstokers die ik gebruik. Ik ben altijd bang dat ze met die hoge hakken tot haar middel in de vloer verdwijnt. Volgens mij kan ze beter een paar tennisrackets onderbinden.
Na het weerbericht van Merel, iets wat net dus ook al in het journaal voorbijkwam, gaan we over naar Robert. “Goedemorgen Robert, het is nooit vroeg genoeg voor files”. “Goedemorgen Merel, inderdaad, de eerste file op de A-7 richting Amsterdam, terug naar jou Merel”.

Merel: “We schakelen over naar Huppelkutje1 in weet ik waar”. Daar is een oudere vrouw in haar woning zéér bruut overvallen. Huppelkutje1 doet verslag en er verschijnt een oudere dame in beeld die er ogenschijnlijk nogal ongehavend uitziet. Totdat de camera naar beneden swingt. Twee ingezwachtelde polsen! Dat moet een wel heel brute overval zijn geweest.

We gaan weer even naar Robert die verteld dat er wat files bij zijn gekomen.

Merel: “We schakelen over naar Huppelkutje2 in Boxtel, daar heeft een hond maar liefst 15 puppy’s geworpen”.
Huppelkutje2 komt in beeld: “Ja, Merel, achter mij in dit hok liggen de pups, ik mag er nog niet bij want ze zijn geschrokken van de cameraman, hihihi, maar ik heb een cadeautje voor ze meegenomen”. Ondertussen houdt ze de Televaag voor de camera met een wazige foto van de pups.
Vervolgens houdt Huppelkutje2 een rookworst voor de camera. Kirt: “hij is wel van marsepein hoor”. NEE trut! Puppies worden gevoed door hun moeder met moedermelk, die vreten geen marsepein!

Vervolgens komt er een quasi-intelligent uitziende Televaagjournalist in beeld met een raar kapsel die weer even het dagelijkse portie PvdA-bashen voor zijn rekening neemt. En passant komt het filmpje van Veldhuijzen van Zanten nog even voorbij. Dat het filmpje al bijna een week oud is schijnt ze bij Wakker Nederland niet te deren. Ook wel verklaarbaar natuurlijk, want de gemiddelde Televaaglezer kijkt niet naar DWDD of P&W.

Merel komt weer in beeld: “Het eerste half uurtje zit er al weer op, we gaan over naar reclame en journaal tot straks”. Een half uurtje? Nee muts! Twintig minuten schokkend wereldnieuws!
Oftewel: ZAP!

Ik schakel maar weer over naar de ARD of ZDF met het programma Morgenmagazin. Dit begint om 05:30 en duurt tot 09:00 uur en is zeer informatief met af en toe een reclame. Breakfastnews van de BBC is ook een aanrader.

Dat u het even weet.

1 gedachte over “WNL: een verademing”

  1. Duitsers zijn sowieso heel goed met nieuws. Denen trouwens ook, maar goed hier in Denemarken ook minder dunne hoge hakken wijven. Wat is het toch in Nederland dat vrouwen dat zichzelf aandoen en het ook nog als een “zegen” zien. “Want dan word ik gerespecteerd op de werkvloer, omdat ik anders kleiner ben en dan word ik niet gerespecteerd.. is onderzoek naar geweest”… NEE MUTS dat betekent dat je toegeeft aan de druk van de zakken die dat mooi vinden. Dat je een keer op je bek ligt naar veel trappenlopen omdat je je evenwicht verliest interesseert ze niet.

    Hier denken vrouwen dat je je “hoers kleed” als je hoge hakken draagt :). Een verademing dat ze dat ook tegen de baas durven zeggen :). Sterke vrouwen zijn leuk, en zijn zoals ze zijn. Niet wat een de baas er leuk uit vind zien, ultra dun, blond en een mantelpakje. (En dat komt van een blauwe ogen, blond haar en met hoofdrichels persoon (Iets wat Arisch schijnt te zijn volgens NAZI’s dus YAY ik hoef niet naar het kamp straks… oh wacht ben links.. nee laat maar ;)), je weet wel iemand waarvan Hitler een Stijve kreeg ;).. ik heb gewoon wat tegen het ophemeling van blonde haarverf voor vrouwen). Je kan er best netjes uit zien en normaal kleden, zonder dat je aan die stereotypes moet voldoen waar mannen een stijve van krijgen. Zie je ook trouwens op Fox News en andere rechtse zenders, veel van dat soort blonde wijven (Waarschijnlijk ook geverfd :)).

Reacties zijn gesloten.