“Wie islam ruimte geeft werkt mee aan tweede Endlösung”

En wie de gevaren van de islam kleiner voorstelt dan dat ze zijn, is een collaborateur. Dat is de conclusie van een tekst die sinds vandaag te lezen is op hetvrijevolk. Een website die is geindexeerd door Google News en waarvan de berichten dagelijks aan de Nederlanders worden gepresenteerd als “nieuws”.
hetvrijevolk
Laten we de vergelijking even doortrekken; wat gebeurde er ook al weer met collaborateurs?

Juist.

Bovenstaande tekst is een voorbeeld van het zaaien van haat door hetvrijevolk, en wat mij betreft kunnen we het gerust een oproep tot geweld noemen. 😥

13 gedachten over ““Wie islam ruimte geeft werkt mee aan tweede Endlösung””

 1. De komende tijden, voor de verkiezingen, zullen tot een verscherping van het politieke klimaat Rechts tegen Links inluiden en iedereen zou keuze en positie moeten nemen.

 2. mij maak je niet bang met dit soort onzin en de onderbouwing (nivo hansje barbarist) is al helemaal een grap.
  dan ben ik liever een collaborateur

 3. Dat is de vrijheid van ons www. Mag hopen dat lezers met een gezond verstand zelf filteren en dit soort berichten zien voor wat het is: propaganda voor extreem rechtse racisten.

 4. Als ik zoek naar de bekende onderwerpen dan kom ik bijna alleen maar van dit soort shit tegen.

 5. Ik vraag me altijd af wat het tuig bedoelt met “de islam”. “De islam niet de ruimte geven”, wat betekent dat ? “De islam” is een abstract idee, net als “het christendom” of “het communisme”. Wordt dan “moslims niet de ruimte geven” bedoeld ? Zo niet, wat dan wel ?

  Ik vind het ook knap dat extreem-rechtse zwakzinnigen precies weten wat de koran en de hadith bedoelen … de moslims zelf zijn daar nooit unaniem over geweest.

 6. Ik vind het geloof ik het ergste dat google dit als “nieuws” bij google news laat zien. 😥

 7. Ik heb tot drie keer toe een email naar Google Nederland gestuurd met de klacht dat websites als die van het Vrije Volk, de Dagelijke Standaard, maar bijv. ook die van de SP helemaal geen ‘nieuws’ brengen. Drie keer geen antwoord gekregen.

 8. Rare, verkeerde vergelijking. Jodenvervolging staat in schril contrast tot wat er met sommige islamieten zou moeten gebeuren!!!!

  De islam is wel degelijk een gevaar…denk daar maar eens goed over na…

 9. Graag de gegevens van bovenstaande bewaren en aangeven bij Meldpunt. Ik zou ook graag het IP nummer van deze nazi ontvangen, als hij hij niet laf op een proxy zijn bruintjes zit te doen.

 10. Inderdaad, erg grof van Herolf…. Eigenlijk vind ik het ook best zielig. Zo’n figuur komt hier dus om zijn gal te spuwen.

  Mensen die verbaal zo geweldadig zijn, zijn over het algemeen bang / onzeker. Ik vind de krachtige oplossingen die PVV vindt ook in dezelfde categorie vallen. Deze mensen zijn masaal bang…………. en het ergste is dat ze niet eens weten waarvoor ze bang zijn. Daarom zijn ze grof in de mond, asociaal, onzeker, komen zo harkerig over……… afijn ga zo door.

  Ik begin steeds meer en meer medelijden te krijgen met dit soort figuren. Tegelijkertijd zie ik ook in dat dit wel de mensen zijn die ongeleide projectielen zijn. Kijk maar naar sommige “foute” Nederlanders na NSB !!!

 11. Herolf Schreef:

  Rare, verkeerde vergelijking. Jodenvervolging staat in schril contrast tot wat er met sommige islamieten zou moeten gebeuren!!!!

  Rare zin , “wat met Moslims moet gebeuren staat in schril contrast met de Jodenvervolging” , dus moeten volgens de schrijver Moslims niet gediscrimineerd , vervold of vermoord worden ?? of snap ik de hoogstaande poezie des PVV Nederlandsch niet ???

Reacties zijn gesloten.