Zo @Monica___Nunes (#PVV) , nu willen we je roostertje wel eens zien (cc. @herobrinkman)

Weet u nog? Van die PVV Provinciale Statenleden die zichzelf in hebben gehuurd als hun eigen fractiemedewerker? Zelfs Geert was er niet gelukkig mee. Minister Donner vindt het helemaal niks.

We praten hier natuurlijk over vele duizenden euro’s belastinggeld die de PVV’ers op deze zonderlinge wijze bij elkaar harken. Best belangrijk dus.

Hero Brinkman moest krachtdadig optreden want deze bijzondere zakkenvulconstructie vond o.a. plaats in zíjn PS-fractie. Daarom zou fractiemedewerker/PS lid Monica Nunes (die zichzelf overigens “dubbelfunctietrut” noemt, om maar even te illustreren hoe serieus de PVV’ers dit smijten met belastingeld allemaal nemen, let u op meneer Donner?) voortaan wel eens even wekelijks een werkrooster inleveren, en dat werkrooster zou dan wekelijks even op de PVV-website worden gepubliceerd.

Tot zover alles hunky-dory. Brandje geblust. Iedereen tevreden. Hatsikidee.

Maar Hero Brinkman zou Hero “Bombarie” Brinkman niet zijn als hij niet ook nog even onderstaande quote vol poeha zou uitbrallen:

‘We doen alles zo transparant mogelijk. Ik begrijp de gevoeligheden. Als er één partij is die zuiver is op politieke geldstromen en subsidies, dan is het de PVV. Ik wil absoluut niet dat mensen denken dat dit niet kan.’ (Volkskrant)

Nou die gevoeligheden zijn dus als volgt Hero; jouw medewerkers vullen hun zakken en wij, burgers, moeten dat betalen.

Transparant? Ik heb dus gezocht naar dat rooster en wat schetst mijn verbazing: helemaal niks. Nergens op wat voor PVV-website dan ook het rooster van jouw fractiemedewerker Monica Nunes te vinden.

We zijn inmiddels twee maanden verder, dus er zouden inmiddels acht Monica Nunesroostertjes volstrekt transparant op een PVV-website moeten zijn verschenen. Immers “Als er één partij is die zuiver is op blablablabla”.

Laat maar eens zien dus.

En elke week he? hup hup hup.

6 gedachten over “Zo @Monica___Nunes (#PVV) , nu willen we je roostertje wel eens zien (cc. @herobrinkman)”

 1. waarschijnlijk staan alle werkroosters op het hackbestendige door Hero Brinkman zelf superbeveiligde gedeelte van de website…

 2. In dit citaat uit de VK, Wat staat er eigenlijk
  ‘ Ik wil absoluut niet dat mensen denken dat dit niet kan.’
  Waarvan mogen we niet denken dat het niet kan. Roostertjes plaatsen, dubbel declaren.
  Dubbele ontkenning. Ik heb er altijd moeite mee. min x min maakt plus toch?
  Ik wil absoluut dat mensen denken dat dit kan.
  (Is Hero letterlijk geciteerd of is de krant weer aan het blunderen.)

 3. en waar komt de bruine subsidie vandaan?…
  daar is het wachten ook nog steeds op

  gewoon vragen oppo’s!!
  vragen, vragen, vragen
  elke week, nee, elke dag
  tot het een heikel punt wordt en niemand meer om het antwoord heen kan
  gewoon drammen, tot je een probleem
  wordt
  zo werkt dat!

  dus: wie betaalt de stookkosten van de ppv leugenfabriek?

 4. @3 Ik denk dat ie bedoelt: “ik wil absoluut niet dat iemand denkt dat de PVV iets doet wat niet kan/mag” en vandaar dat transparante roostertje op de PVV site. Iedere week.

Reacties zijn gesloten.