Krapuul steunt Occupy

Hallo allemaal! Salonsocialist hier, vanaf het Beursplein in Amsterdam. Ik heb hier een volledig ingerichte tent gehuurd en wil zo namens Krapuul de Occupy beweging ondersteunen. Ik kon de tent ook kopen, maar heb even besloten te wachten tot de rente daalt. Tot die tijd huur ik maar even.
Natuurlijk zijn er onder u weer een aantal die het niet vertrouwen dat ik hier zit te typen, maar dankzij de firma’s Apple en Ziggo, ben ik in staat om een rechtstreekse verbinding te onderhouden met de redactie. Ik heb namelijk een Ipad 2 64 GIG + 3G aangeschaft. Ik had een Ipad 1, maar die heb ik hier kunnen verkopen. Deze is iets dunner en dertig gram lichter, dus die moest ik hebben! Maar ik dwaal af.
De tent
In de tent is het best uit te houden. Wel ga ik zo nog even bij de Bijenkorf nog een paar van die Indiase kussens kopen. Die dingen zijn goedkoop joh! Dat ze die voor die prijs kunnen maken, is onvoorstelbaar. Maar ze liggen heerlijk.
Wel ging gisteren mijn koelkastje stuk, maar gelukkig liep er een Ierse klusjesman rond, die voor een habbekrats (wel zonder bonnetje natuurlijk), de boel wilde repareren. Die heeft mijn koelkastje dus even meegenomen. De bederfelijke spullen heb ik even bij de buren in de tent gelegd. Bij hun is het namelijk een stuk kouder in de tent, aangezien ze geen Russische gasverwarming hebben. Dat is dan weer geluk bij een ongeluk.
Levensonderhoud
’s Avonds eet ik bij restaurant D’Vijff Vlieghen in de Spuistraat. Dat is een eindje lopen zou je zeggen, maar sinds de liberalisatie van de taximarkt kan je die gasten uitknijpen. Voor twee Euro zit ik er. Op de terugweg rij ik altijd even langs de oliebollenkraam om de overgebleven oliebollen van de dag op te halen. Die mag ik gratis meenemen en die kan ik dan weer mooi doorverkopen hier op het plein.
Mochten de tenten naast mij leeg komen, dan ben ik wel van plan ze erbij te nemen. Ik kan ze natuurlijk voor een betere prijs onderverhuren, maar als ik ze leeg laat staan, ontstaat er misschien tentenschaarste en dan zullen vanzelf de prijzen stijgen en dan sla ik toe. Lijkt misschien oneerlijk, maar ik moet ook leven.
Didgeridoo
’s Avonds geef ik didgeridooles. Ik hou die pijp aan mijn mond en start stiekem de dvd speler achter me. Niemand heeft iets in de gaten en zo hou ik ze lekker bezig. Na de les, verkoop ik de Krapuul t-shirts met de tekst “Krapuul steunt Occupy, Mauro, de walvis en iedereen die niet tegen ons is”. Ik heb JvdHeuvel al gemaild dat hij een nieuwe vrachtwagen moet sturen, want deze is zowat leeg.
Ik sluit af
Laat niemand dus zeggen dat dit een nutteloze actie is, want we boeren goed hier!
De groeten uit Amsterdam en tot het volgende verslag.

9 gedachten over “Krapuul steunt Occupy”

  1. En de opbrengst van de T-shirts gaat helemaal naar Restaurant d’Vijff Vlieghen, Apple en de andere goede doelen of valt er hier ook nog wat te verdelen?

  2. hahahaha… ben zo blij dat deze crisis wederom andere toch goed doet 😉 dat slaapt een stuk rustiger. Stel je voor dat wij niet op de hoogte gehouden zouden worden van de strategieën en de goede acties die voort komen uit deze occupy / crisis stadsgreep! Dit keer transparant en actueel op de hoogte gehouden door een doorgewinterde correspondent ter plekke!! Wat willen we nog meer?? uhu.. kan ik aandelen kopen in de vorm van tentstokken ???

  3. Met het zekere voor het onzekere nemen ipv kwetsbaar in zo’n tentje kan je beter een handeltje beginnen in traangasdichte zeecontainers afgevuld met zandzakken om die te barricaderen tegen als er met scherp geschoten gaat worden. Dan gaat het er meer op lijken dat je daar een missie hebt te volbrengen. Winning the hart’s and maind’s van de kannibalen zodat ze eens stoppen met koppensnellen om de allerhoogsten tevrede te stellen, hun wrakende goden die met hun door het kapitaal gedicteerde agenda zich zo uitverkoren achten dat zij zich niet aan alles wat die goden eerder verboden hadden te houden. Je moet op zo’n Occupy natuurlijk wel op de lange termijn denken want deze missie is zomaar niet te beëindigen. Die T-shirt’s is ook zoiets. Weet zeker dat die van Krapuul comfortabel zitten maar bedenk dat er tegenwoordig ook zeer comfortabel zittende kevlarvesten bestaan die gecombineerd met gasmaskers je meer vrijheid verschaffen je buiten die met zandzakken gebarricadeerde stalen ’tent’ te begeven om verslag te doen van je wederwaardigheden op de Occupy van de toekomst. Maar een beetje serieus met alles rekening houden dat zich onvermijdelijk gaat ontwikkelen wanneer Occupy zich serieus met het winnen van the hart’s en maind’s gaat bezighouden is aan een Salonsocialist misschien teveel gevraagt? Maar wellicht heeft hij naast zijn i-pad [sorry, Ipad 2 64 GIG + 3G] directe verbinding om ons in krapuul verslag te doen van de vorderingen van Occupy nog een andere meer ondergrondse communicatie mogelijkheid met ONS hoofdkwartier die hem als kwartiermaker er op uit gestuurd heeft om voor ons krapulers daar alvast een compound te vestigen. Als het zover is dan zie ik het wel hier terwijl ik ondertussen mijn conditie en training hier thuis ter hand neem om me straks bij je te voegen om de strijd tegen de KKK-KKK [KluukKluuk’sKlan’s-KannibaalseKrisisKapitalisten] serieus te strijden met een beter gebruik van dezelfde middelen als die de vijand ter beschikking heeft, notabene op mijn kosten. Dus eerst stoppen met belasting betalen is dan ook een eerste vereiste voor er überhaupt over een serieuze aanpak van deze humanitaire Occupy missie kan worden gepraat.
    Geintje? :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.