Update van de hoofdredactie

In_the_doorHet is dodelijk voor een website als de updates stil vallen. Daarom veel dank aan iedereen die tijdens mijn afwezigheid berichten geplaatst hebben. Veel mensen denken dat ik niets liever doe dan me met deze website bezig houden, maar niets is minder waar. Wanneer ik het druk heb op mijn werk doe ik onder werktijd niets aan deze site, en dat is nu het geval. En hetzelfde geldt voor privé omstandigheden, waarover ik verder niet zal uitweiden. En als ik al even tijd heb om wat te internetten en ik lees eerst vol walging die berichten over dat meisje dat vermoord is, om vervolgens in een andere bericht die botte boerenkop van die Fritsma te zien die zogenaamd niet snapt waarom de PvdA geen zin heeft om te “onderhandelen” over achterlijke, nutteloze en discriminerende PVV “oplossingen” waarmee ze dit land willen vernielen dan is de lust om hun biograafje te zijn me weer even vergaan, dan geloof ik het wel weer. Ik heb veel en veel meer te doen dan dit. Ik nodig iedereen van harte uit om bijdragen te leveren dan blijft er toch wat leven in als ik even wat minder tijd heb om me met het gespuis in dit land bezig te houden. Leven dat deze site, die hard nodig is, hard nodig heeft.

6 gedachten over “Update van de hoofdredactie”

 1. so en ik moet weer steeds inloggen? hetgeen niet lukt.

  gelukkig morgen weer mooi weer ;-). een hoop ellende die je bespaart wordt.

  ff niet lezen ook 😎

 2. Dag,
  Ik heb openlijk verklaard veel te ver te zijn gegaan met mijn reacties op deze site en neem daar afstand van. Heb al twee keer eerder ergens in de reactieruimte gezet of de content die ik onterecht plaatste verwijderd kan worden.
  Door een erg drukke week achter de rug heb ik even de proporties uit het oog verloren door grote spanningen met enkele besturen van kunstenaarsverenigingen die pas sinds twee dagen zijn opgelost.
  Het spijt mij in het bijzonder dat Ina Dijstelberge zich aan mijn reacties zeer heeft gestoord. Ik had/heb een hoge opinie over haar. U zou mij een plezier doen door mijn content te verwijderen,
  vriendelijke groet
  Fred van der Wal

 3. Dag Fred, je spoort niet. Je bent een asociale lamzak met een grote bek, die zo te zien inderdaad paranoia is. En het dan vreemd vinden dat mensen zich van je distantiëren? Je (zoveelste!) schreeuw om aandacht kan je beter aan een psycholoog/ psychiater richten. Hup, even naar je huisarts voor een verwijsbriefje.

  “Ik ben mijn verdediging al aan het schrijven want ik moet toch wat om mijn overvloed aan vrije tijd als hoog bejaarde te vullen. Durven ze wel tegen een zielige oude man en een krasse grijsaard…etc”

  ^ via fredvanderwal.wordpress.com ^

  Geen rechter zal met zulk een “motivatie” meegaan. Los van het feit dat je aantoonbaar al jaren bezig bent met mensen (“linksen”, volgens jou) online stalked/ beledigd en meer van dat “fraais”.

  Zoek hulp, ouwe. Je spoort niet.

Reacties zijn gesloten.