Nederland in neerwaartse reputatiespiraal dankzij Wilders en de PVV

gargageertIn de Volkskrant een stuk over de schade die Geert Wilders aanricht aan de reputatie van Nederland als een liberaal, sociaal en vooral beschaafd land:

Door het optreden van Geert Wilders lijkt Nederland in een neerwaartse reputatiespiraal terecht te zijn gekomen. In het buitenland wordt, sinds zijn verkiezingsoverwinning op 3 maart en de hoge stand in de peilingen, steeds grimmiger gereageerd. Dinsdag zei burgemeester Ritter van Monschau – het Duitse plaatsje waar Wilders onwel werd – dat ze hem daar nooit meer wil zien. ‘Wie zoals Wilders het Nederlandse integratiedebat belast met rechts populisme en de Koran vergelijkt met Mein Kampf en die wil verbieden, is in Monschau niet welkom’, fulmineerde Ritter. (Volkskrant)

9 gedachten over “Nederland in neerwaartse reputatiespiraal dankzij Wilders en de PVV”

 1. En het verhaal gaat nog verder: Ook de (Nederlandse) eigenaar van het Fitness-Hotel in Monschau meldt vanuit zijn skiresort in Italië aan de Aachener Zeitung, dat Wilders bij hem NOOIT meer welkom is. Hij had zich onder een valse naam geregistreerd en bracht zonder waarschuwing acht gewapende veiligheidsagenten mee.
  De eigenaar is Boeddhist,(iedereen heeft zijn zwakheden), en heeft personeel van meerdere nationaliteiten en religies, waaronder vijf MOSLIMS.
  Stel je voor: gesluierde moslimas die Wilders’ blondering moeten opfrissen! 🙂
  Alles is te volgen bij de AZ (Aachener Zeitung) en leuke Vrije-Volk-achtige commentaren van de bruine meute op de Duitse Hetz-webseite “Politically Incorrect”.

 2. 😆

  het zou de Telegraaf ook eens bekend moeten worden.

  deze info.

  wat doet/deed Verhagen? of is die nog niet ingeschakeld?

 3. Wat een bizar verhaal weer. Doet me een beetje denken aan die scene dat de Blues Brothers Bob’s Country Bunker moeten ontvluchten vanwege een te hoge drankrekening. :mrgreen:

 4. #2. toevoeging.

  eigenlijk is Wilders nergens “Vies” van.

  (toch slecht voor het beeld dat men van hem heeft).

 5. Het zal best lastig worden, om straks van dat slechte Holland-imago af te komen. Aan de ene kant overheerst de afkeer van die idioot van een Wilders. Aan de kant van de Wilders-fans (zoals die bij Politically Incorrect), wordt serieus opgeroepen, om de Hollandse eigenaar van het Carat Hotel in Monschau een “Berufsverbot” op te leggen …

 6. een Hollandse eigenaar ook nog 😆

  ik schaam mij Hollandse te zijn 😛 LOL

  gelukkig heb ik mij altijd “mens” gevoeld. geen nationaliteit.

  erg toch, maar ik voel mij niet geraakt of aangesproken. 😯

 7. is er geen lijst ergens om het Carat Hotel in Monschau te bedanken?

  tja, Wilders en lemmingen laten zich steeds beter kennen
  quote

  Aan de kant van de Wilders-fans (zoals die bij Politically Incorrect), wordt serieus opgeroepen, om de Hollandse eigenaar van het Carat Hotel in Monschau een “Berufsverbot” op te leggen …
  unquote

  trouwens langs de route Napoléon staat om de 100 meter een bord bij een hotel met de volgende tekst
  “Napoleon heeft hier geslapen”.

  eigenlijk best een leuke reclame voor het Hotel. een bord met “Wilders is hier GEWEIGERD”

Reacties zijn gesloten.