Ik ken er ook nog een paar die eruit mogen

Dus na Mauro, het zo mogelijk nog schrijnender geval Yossef gaat nu weer deze mevrouw uitgezet worden. Een bejaarde, zieke mevrouw die al haar familie hier heeft wonen maar haar laatste dagen alleen mag slijten van deze regering. Op Joop schreef Michael Blok al dit uitstekende artikel, waaruit blijkt dat het in feite nog de minst schrijnende gevallen zijn ook die in de publiciteit komen, achter onze rug gebeurt er nog veel meer. Kinderen, zieke bejaarden, allemaal de grens over. Doorpakken en niet zeuren, mensen.

Ja waarde PVV’ers en PVV-apologeten, jullie zullen wel doodmoe worden van al die zielige verhalen van mensen als ik die zich zonodig druk willen maken over mensen in minder fortuinlijke omstandigheden. Nou goed, ik wil er wel over ophouden, op één voorwaarde: als ik bij elk uit te zetten asielzoeker een PVV’er naar keuze over de grens mag trappen.

Op nummer één komt daar natuurlijk die wandelende toiletborstel voor in aanmerking, die kan mooi op de bezette Westoever van de Jordaan gaan wonen, en daarna lijkt me die gluipkop van een Fritsma wel een geschikte kandidaat, die kan er achteraan als hoofd beveiliging met Lucassen als bodyguard. Brinkman gaat met gummiknuppels de grens over, met zo’n fijne rode striem, en zonodig een mooie schedelbasisfractuur, zolang hij maar overeind kan blijven staan, nietwaar? Bosma droppen we in Zuid-Afrika, waar hij met fans van wijlen Eugène Terreblanche zijn rassenleer verder kan uitwerken. Jhim van Bemmel zetten we op een terras midden in de natuur van Groenland, en Richard de Mos op een ijsberg op de Noordpool want die smelten toch niet.

Misschien heeft iemand nog suggesties voor locaties voor de overige fractieleden?

9 gedachten over “Ik ken er ook nog een paar die eruit mogen”

  1. overigens lijkt het mij beter om Geert ehhh de heer Wilders naar Jordanië te sturen, daar hebben ze nog een fitna procesje dat ze tegen hem willen voeren

  2. Nee, niet deporteren naar de Westoever. Een Palestijnse familie moet misschien land of inkomsten opgeven (niet vrijwillig natuurlijk) om de nationale brulaap daar te kunnen settlen. De Pakistaanse tribal areas vind ik meer ’n plek voor Wilders.

  3. @6

    met het gebruik van de term tribal areas onstaat toch wat verwarring in Henk & Ingrid kringen ben ik bang

    die denken namelijk dat de tribal area is gelegen op de onderrug, ongeveer 25 cm boven de appropriate place 🙂

  4. Gewoon de hele club in quarantaine zetten met een grote voorraad lisol en waterstofpiroxide en groenezeep om de boel en zichzelf, ik zie ze elkander al schrobben 😀 met een pleeborstel. Om zich te ontsmetten van vreemde smetten vrij. Wat zou je ze naar het buitenland verbannen als ze ons land nog een goede dienst kunnen bewijzen. Want eenmaal ontsmet kunnen ze bij het CDA en de VVD en de bankwereld gewoon doorgaan met schrobben tot ons land er weer spic en span bijligt en weer een woordje met het al min of meer genezen buitenland mag meespreken. We willen dat buitenland toch niet aandoen wat ze hier doen. G.W. wil ons wel [onder meer] doen geloven dat hij al is geweest maar daar trappen we niet in.

Reacties zijn gesloten.