Rita Verdonk fan van Lodewijk Asscher. Wat zegt dat over Asscher?

Rita Verdonk was nog helemaal niet zo lang geleden de Heiland van de Volkschbruine Hysterisch-rabiate Onderbuikmeute. Het “Rita hou je rug recht” stond als een soort hedendaags “Hou Zee” onder ieder comment onder ieder Telegraaf/Elsevier/NUjij etc. artikel.

Vervolgens ging haar “partij” ten onder aan gekrakeel en leugenachtig gekonkel en praat Rita met de kippen. Dat laatste moet je niet van mij aannemen maar heeft ze zelf gezegd.

Ik heb eigenlijk alleen maar hele nare onaangename herinneringen aan Verdonk. Ik kan me bijvoorbeeld nog goed herinneren dat Verdonk als minister van Apartheid jarenlang de hand boven het hoofd is gehouden door D-fucking-66. Als ze dan weer eens had lopen kloten dan liet D66 weten “de volgende keer graag een iets ruimhartiger mea culpa” van Verdonk te willen horen en ging met weer over tot de orde van de dag.

En dan was er nog die kwestie van die op adequate wijze afgefikte asielzoekers. Het leeuwendeel van het Nederlandse volk ziet uiteraards niets liever dan dat gebeuren met asielzoekers maar ik krijg daar toch altijd weer dat politiek-correcte onaangename gevoel bij.

Vandaag trof mij een artikeltje vol Verdonkgewauwel. Onderbuikgewauwel over de shariawijk die de Schilderswijk tegenwoordig is, wat geronk over hoe Het Volk in opstand zal komen tegen de muzelman en over hoe dit allemaal de schuld is van de PvdA.

Nu heb ik nieuws voor Verdonk: Het Volk komt alleen in actie als de “eigen cultuur in gevaar komt”. Voorbeeldje is de Zwarte Pietdiscussie, en gisteren nog Het Verbod Op Hagelslag. De hysterie hierover is typisch zo’n verschijnsel waarom ik dit kutvolk zo intens haat. Het gewauwel over hagelslag is zo apert stupide dat het je met stomheid slaat. Dit volk is te stompzinnig om een zinnig woord mee te voeren.

Dit brengt ons op Lodewijk Asscher. Verdonk fulmineert uiteraard tegen de PvdA. Dat hoort er nu eenmaal bij in het volkschbruine onderbuikdiscours, maar Asscher… Oh die Asscher. Wat is die goehoehoehoehoed.

Aan Asscher heb ik ook al onaangename herinneringen. De virtuele pogrom tegen de website Krapuul nadat hij in het publiek zijn weerzin had uitgesproken over het feit dat wij zijn methode voor etnische categorisatie hadden vergeleken met de methode van etnische categorisatie die de nazi’s invoerden middels de Neurenberger Gesetze, heeft 2 maanden geduurd. En ongetwijfeld zijn wij nog steeds vogelvrij.

En ik heb nog steeds nooit van iemand gehoord wat het verschil is tussen de Asschermethode van etnische categorisatie en die van de nazi’s. En kom niet aan met de Holocaust want dat is ten eerste geen methode van etnische categorisatie en ten tweede begon deze pas 10 jaar na de invoering van de etnische categorisatie door de nazi’s.

Dus Asscher, gefeliciteerd met je nieuwe fan je bent duidelijk op de goede weg.

2 gedachten over “Rita Verdonk fan van Lodewijk Asscher. Wat zegt dat over Asscher?”

  1. Pingback: Een fascist wordt helemaal lyrisch over burgemeester Ahmed Aboutaleb | Krapuul

  2. Pingback: Wilders’ verzet: woning vluchteling beklad en Asschers morele failliet | Krapuul

Reacties zijn gesloten.