Wilders verwijst weer eens naar Turkije met zijn hoofddoekjesverbod-crap

Wilders “vergeet” met zijn vergelijking 1 ding te vermelden; Nederland is geen Tukije. Daarnaast is de geschiedenis van Turkije totaal, maar dan ook totaal niet te vergelijken met die van Nederland. Het past wel in zijn patroon van mensen bang maken dat Nederland morgen een islamitisch kalifaat is; dit angstvisioen is echter nergens op gebaseerd. Daarom heten xenofoben ook xenofoben. (Fobos = angst)

11 gedachten over “Wilders verwijst weer eens naar Turkije met zijn hoofddoekjesverbod-crap”

 1. Wilders vindt Turkije een eng land wat niet bij Europa hoort. Maar als het om hoofddoekjes gaat is Turkije opeens gidsland. Wat ’n gelul toch die man.

 2. een comment daar

  Als mevrouw Albayrak niet op kosten van de NL belastingbetaler patlementarier was geworden, stond ze nu -met hoofdoek- uien te pellen in Turkije. Wat een arrogantie deze dame zeg !”

  kijk dat hoor ik nu nooit over de gekke Ayaan. wat zou die nu doen in Somalië als ze hier niet als een paard van Troje binnengehaald was?

  die heeft alleen ellende gebracht en maar een belang gediend. “eigenbelang”.

  de Nederlandse die in Frankrijk geweigerd is, dus toch nog met Nederland verbonden.

  Nederland is een “eng” land aan het worden. en achterlijk, zie Wilders, kletst maar raak.

 3. #2. info – toevoeging: Mevr. Ali, spreekbuis van Bush en consorten. kijk daar heeft men iets aan.

 4. Hallo,

  Sinds enige tijd volg ik zeer geamuseerd je rubrieken tegen Wilders. Ik vermaak me er kostelijk mee. Ik woon weliswaar in Dublin, maar ik maak me toch behoorlijk zorgen om mijn kleine landje aan de zee, mocht die peroxide psychopaat aan de macht komen. Hij heeft totaal geen inhoud, en wat erger is, hij is ook nog eens ontiegelijk onbeschoft. Zou me niks verbazen wanneer hem eerdaags eens wat overkomen zou. Maar dat zou aan de andere kant niet goed zijn, laat hem maar eens flink op zijn bek gaan en dan na de zomer hebben we weer verkiezingen en kunnen we het hoofdstuk Wilders definitief afsluiten.
  Sorry voor de lange post, maar ik had nog een essentiële vraag hier: wanneer houden tolerante mensen op intolerante mensen te tolereren? Moeten we intoleranten die van alle crap over ons heen werpen keer op keer weer tolereren? Wordt het niet gewoon eens tijd dat we een honkbalknuppel ter hand nemen en al die onzin er gewoon eens uitslaan? Immers, gezien het feit dat het leeuwendeel van de PVV aanhang laagopgeleide werkelozen zijn, zou dat nog wel eens de enige taal zijn die ze begrijpen…Misschien toch niet zo’n heel goed idee. Ik weet het niet, het frustreerd een beetje.

  Groetjes uit Dublin en keep up the great work! 😉

 5. behalve het woord “honkbalknuppel” ben ik het met u eens.

  dat is “hetzelfde van hetzelfde”.

  verder denk ik dat de tolerantie nu voorbij is en véél te lang geduurd heeft.

  maar de post was niet aan mij gericht.

 6. Nou ja, het was maar “bij wijze van”…Misschien is het inderdaad niet goed om hetzelfde middel te gebruiken dat altijd tegen je gebruikt wordt, maar het kan soms wel effectief zijn om ze met hun eigen middelen te bestrijden. Nogmaals, het was maar een voorbeeld.

 7. #6. John – inderdaad. ik heb van Wilders het woord “knettergek” geleerd als ABN.

  dat gebruik ik dus nu ongestraft en terecht voor hem en zijn lemmingen.

  (honkbal knuppel is mij te zwaar en past niet in mijn tas).

 8. @4

  Sinds enige tijd volg ik zeer geamuseerd je rubrieken tegen Wilders. Ik vermaak me er kostelijk mee.

  Heel goed, blij te horen. 😀

 9. #8. TLDK – bedankt voor de correctie 😆

  sprak ik het nog verkeerd uit ook. 👿 ja, soms word ik ook knattergak van die gast.

Reacties zijn gesloten.