Wie is gekker, Ayaan of Wilders?

crazyAyaan Hirsi Ali vindt de moslims in Europa zich maar moeten bekeren tot het christendom (Kerknieuws). Dat vindt ze een veel beter idee dan Wilders’ deportatie plannetjes. De moslims wereldwijd moeten worden overtuigd “dat ons systeem beter werkt” dit wil Ayaan bereiken middels een oorlog van het Westen tegen de Islam “rond het hele gebied van Iran, Pakistan, Jemen, Somalië en Israel”. De moslims wereldwijd zullen vervolgens snel overtuigd zijn, ze zullen denken van “goh, zo hadden we het nog niet bekeken, laten we ons inderdaad maar snel bekeren tot het christendom”.

En dat werkt dan bij een “denktank”. Is die tank soms gevuld met cognac?

Update 21/3 artikel iets aangepast.

6 gedachten over “Wie is gekker, Ayaan of Wilders?”

 1. makkelijk en afschuiven is dit.

  het allergekst zijn de mensen en de media die de “gekken” een platform gegeven hebben.

  de grootste gekken degenen die dit zolang toegelaten hebben.

  uiteindelijk kan “gek” er zelf niets aan doen. dat vereist een behandeling.

 2. Het begint steeds helderder te worden dat die “strijd tegen islam” gewoon een ordinaire godsdienstoorlog is. Gristenhonden tegen Geitenneukers???

  Ik zit er niet op te wachten. Als je echt wil dat er bloed gaat vloeien, combineer racisme en godsdienst. En laat alsjeblieft het humanisme er buiten.

 3. #4. Walter

  met de kennis van “nu” (die er toen al was) kan men het niet meer verkopen als “hulp” aan vrouwen en kinderen, de dictator die weg moest, de kernwapens die er niet zijn. (fijn stelletje, die B, B & B (echte Christenen ook nog).

  maar Bush had het al de “heilige oorlog tegen de as van het kwaad” genoemd. alleen moest dat toen nog ingeslikt. en ja, dat hoeft niet meer. inmiddels duidelijk genoeg.

 4. Beter nog dan een oorlog van het Westen tegen de Islam-landen zou zijn die zo tegen elkaar opzetten dat ze elkaar te lijf gaan, zoals destijds Iran tegen Irak.

Reacties zijn gesloten.