4 gedachten over “Pro-Wilders demo waar je niet eerst je BSN voor hoeft te mailen naar de PVV/AIVD”

  1. Nou, ik denk dat het niet eens nodig is om undercover naar Berlijn te gaan. M’n Duitse vrienden zullen de Pax Europa-PI “demonstratie” zeker niet over hun kant laten gaan en tegendemos organiseren. PI (de site Politically Incorrect) en PE (Pax Europa) – hun demonstraties worden slecht bezocht, want het Duitse anti-islam hetzvolkje verschuilt zich miever achter schuilnamen en blijft achter de computer zitten. (Waar hebben we dat vaker gezien?) 😆
    In Keulen viel op 11 september 2008 zo een europese anti-eurabia manifestatie van dezelfde initiatiefnemers grandioos in het water. Met steun van de gemeente Keulen, maakten de tegendemonstranten de rechtse “Aufmarsch” onmogelijk en de samengestroomde kopstukken van Europees ultra-rechts (VB, FN, NF, enz.) werden gedwongen om een hale dag lang op een bootje op de Rijn rond te varen (“Narrenschip”), omdat ze nergens veilig aan land konden komen! (Straks *link* naar mijn verslag van dat gebeuren). 😎
    Misschien ook een goede gelegenheid om Balkenende en Wientjes te helpen, om de schade van Wilders’ gezwets in het buitenland te beperken, en vanuit Nederland op 17 april met een bus naar Berlijn te gaan om vreedzaam tegen-informatie te verspreiden en “onze” ambassade te helpen verdedigen? :mrgreen:

  2. Over het algemeen zijn rechts-stemmers hardwerkende en beschaafde mensen die liever niet schuimbekkend en met spandoeken zwaaiend de straat oprennen als hen iets niet bevalt.
    En als er al eens een “rechtse” demo is verloopt die netjes, de ruiten en auto’s worden vernield door het antifa -tegenbetogerskrapuul.

Reacties zijn gesloten.