Bij de onvoorstelbare rabiaatbruine neo-nazi massacre in Duitsland

Niemand, echt niemand, had zich kunnen voorstellen dat er in Duitsland extreem-rechtse terreurorganisaties konden bestaan. Zo konden de bendes jarenlang door het land ongestraft moorden. Geen haan die er naar kraaide.

Geweld was iets links en van extreemrechts geweld had nog nooit iemand gehoord. De geheime dienst waarschuwde ook alleen maar voor geweld van links. 150 slachtoffers van extreemrechts geweld later begint men nu stilletjes aan te twijfelen of er misschien niet toch een klein beetje tunnelvisie was.

Kijk: vandaag weer eentje opgepakt.

Gelukkig zijn wij hier in dit land een stuk alerter: 1 ei tegen het hoofd van Tofik Dibi en het hele land staat op zijn kop en de AIVD verkeert weer in verhoogde staat van paraatheid. Niks tunnelvisie daar zorgt Carel Brendel wel voor.

Maar afgezien daarvan komt ook bij ons volgens de geheime dienst het geweld alleen van links. Dat half Nederlandstalig internet volstaat met oproepen tot geweld tegen moslims, dan wel lichtgetinte mensen, en met name ook tegen linkse mensen, valt verder helemaal niet op of zo.

Meestal wordt het niet eens als zodanig herkend, zoiets hoort bij het normale taalgebruik in Nederland sinds het begin van deze eeuw. Vandaar dat niemand het ziet.

Is het geen prestatie van die Duitse geheime dienst? Jarenlang waarschuwen voor geweld van links en 150 extreem-rechtse moorden niet zien? Indrukwekkend.

Zo hebben wij hier op de site al tientallen artikelen gepubliceerd over rabiaatbruine sites waar ze o.a. de kop van Femke Halsema willen afzagen met een roestig broodmes, vindt iedereen prima, maar als Peter Breedveld één (weliswaar smakeloos en dom) grapje maakt over PVV’ers waar de VN op moet komen schieten dan komt ie in alle kranten. Trouwens knap hoe iedere scheet van Breedveld c.s. de krant haalt maar dat terzijde.

Anyway die site met dat roestige broodmes is gewoon een hondsdolle extreem-rechtse stinksite zoals we er zoveel kennen, maar wél een stinksite waar regelmatig PVV-parlementariërs op publiceren, en het is ook de vaste thuisbasis van Mr. JSF Mat Herben, de ex-LPF’er.

Heel gewoon dus. Alles out in the open en iedereen kan het zien.

Aangezien iedereen zoiets doodgewoon vindt kan ik me ook goed voorstellen dat niemand wat merkt wanneer er in het geheim extreem-rechtse horden moordend door het land trekken, zoals in Duitsland:

Tegelijkertijd is de aandacht van de overheid de afgelopen jaren vooral uitgegaan naar extreem-linkse groeperingen. “Men denkt dat die gevaarlijker zijn dan extreem-rechts”, zegt Heitmeyer. “Dat wordt geïnstrumentaliseerd door rechts-conservatieven.” Ook wordt gedaan alsof geweld tegen buitenlanders door extreem-rechts een soort randverschijnsel is van een verder intacte samenleving (duitslandweb).

Wapenvondsten bij extreemrechtse clubs hebben wij hier in Nederland trouwens ook. Maar schijnt dus helemaal niet gevaarlijk te zijn. Vraag maar aan de AIVD.

2 gedachten over “Bij de onvoorstelbare rabiaatbruine neo-nazi massacre in Duitsland”

  1. Ja want links is toch van het geweld en rechts is toch altijd zo zoet en zo lief, dus doet niks kwaads? Wensen ook geen mensen dood of behandelen ze als vuil, nee hoor, allemaal niet. (behalve dan een oorlog hier of daar of ingrijpen vanwege oliebelangen of zo, maar ja dan gaat het niet om mensen maar om collateral damage of zoiets)

  2. Nederland vertoont op haar beurt de blinde vlek die Duitsland tot voor kort had.
    Waarschijnlijk kan het niet anders want we hebben een ultra rechtse partij in de regering en dat verklaart een heleboel over deze houding.

    Rechts heeft allang alle media overgenomen waardoor nieuwsgaring een rechts dictaat is geworden.
    Terwijl de zogenoemde “linkse” parlementariërs het handje ophouden voor de Rechter kant.
    Dan is het wachten op de volgende aanslag.

Reacties zijn gesloten.