Beatrix “bedreigen”? 1 jaar psychiatrisch ziekenhuis

Via barracudanls gewerd het ons dat het Hare Majesteit Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld, Hertogin van Limburg, Markiezin van Veere, Erfprinses van Vlissingen, Gravin van Katzenelnbogen, Vianden, Dietz, Spiegelberg, Buren, Leerdam en Culemborg, Burggravin van Antwerpen, Barones van Breda, Diest, Beilstein, de stad Grave, het land van Cuijck, IJsselstein, Cranendonck, Eindhoven, Liesveld, Herstel, Warneton, Arlay en Nozeroy, Erfen Vrijvrouwe van Ameland, Vrouwe van Borculo, Breedevoort, Lichtenvoorde, Loo, Geertruidenberg, Clundert, Zevenbergen,

Beatrix

Hoge en Lage Zwaluwe, Naaldwijk, Polanen, St. Maartensdijk, Soest, Baarn, Ter Eem, Willemstad, Steenbergen, Montfoort, St. Vith, Buettgenbach, Niervaart, Daasburg, Turnhout, Besançon enz. enz. enz. enz. heeft behaagd om onderhavige cannabisgebruiker (the horror) verplicht psychiatrisch te laten opnemen voor de duur van één jaar wegens “bedreiging” genoemd in het stukje van barracudanls en in dit vonnis.

Los van wat je daarvan vindt (ik vind dít dus gestoord maar ik ga er niet over in discussie want voor je het weet duiken er weer allemaal mensen op die iemand kennen die iemand kent die iemand kent die óók patiënt is en die kunnen heel gevaarlijk zijn, “kijk maar naar Karst T.” en meer van dat soort bullcrap, en je hoeft maar een paar dagen op twitter rond te hangen en je maakt diverse van dit soort “patiënten” mee, en dat dit klassenjustitie is, want als iemand mij mailt dat hij mij een kogel door de kop gaat schieten doet politie/justitie helemaal niks, en dat het maar goed is dát dit klassenjustitie is, anders zouden wij in Nederland iedere week een nieuw psychiatrisch ziekenhuis kunnen bouwen, daarnaast is het bij een “bedreiging” meestal de bedoeling dat de “bedreigde” zich ook werkelijk “bedreigd” voelt, iets waar in dit geval toch geen sprake van kan zijn enz. enz. enz.) heb ik nog wel de volgende observaties:

1 Deze zaak lijkt nogal op die van Erwin Lensink. De zaak waar wij eerder dit jaar redelijk intensief over bericht hebben. Zonder succes overigens, want zijn waxinelichthoudertje bleek een kilo’s zwaar verschikkelijk supermoordprojectiel te zijn waarmee het voltallige Huis van Oranje nauwelijks aan een gruwelijke dood is ontsnapt. En zijn broer zei ook iets ergs over hem in Vrij Nederland. Las ik op Sargasso want naast een Vrij Nederland wil ik niet dood gevonden worden. Maar goed die zit dus ook al langer dan een jaar vast en tegenwoordig aan de pillen in een verplicht psychiatrisch ziekenhuisje.

2 Ik wil (helaas niet ten overvloede) nogmaals wijzen op onze huisregels. Eén van de redenen dat daarmee strikt de Nederlandse wet wordt gehandhaafd en daar bovenop zelfs het toewensen van fysiek ongemak niet toegestaan is, precies dit waar dit artikel over gaat. Ook onder onze (veelal nachtelijke) fysieke ongemakkentoewensers en bedreigers zitten cannabisgebruikers. Maar eigenlijk vermoed ik dat er meestal drank in het spel is maar dat terzijde.

De zeer strikte handhaving van onze regels is dus een extragratis service naar onze bezoekers toe zeg maar. We willen niet dat jullie in de problemen komen met jullie recreatieve cannabis- en/of drankgebruik.