Schofterig PVV-gedrag in EU-parlement was gewoon de partijlijn – Kutsmoes helpt niet

Barry Madlener liegt dat hij barst als hij plotseling beweert, dat het gedrag van de PVV-EU fractie een “vergissing” was. Zie Krapuul van zaterdag.

Maar hij is gewoon de kop-van-jut-van-dienst voor de PVV.
Immers, het is al jarenlang openlijke PVV-politiek, om democratische en anti-dictatoriale bewegingen in moslim-landen niet te steunen en zelfs af te kraken.
De weerzinwekkende ex-terrorist Raymond de Roon verklaarde zoiets al in november 2009, toen de 2e Kamer debatteerde over de rebellie van de jeugd in Iran. “We kunnen dit echt niet steunen. WANT het zijn óók moslims (!)”

Dat kun je in het volgende filmpje zien:

Klik op het plaatje om dit Onvervalste PVV-geluid te horen!

Tsja, dit PVV-standpunt blijkt vooralsnog  te moeilijk om uit te leggen. Nog even wachten en verder haatzaaien tegen de Moslim. Dan gaat het wel lukken, denken ze.

Intussen gebruiken ze kutsmoezen. Barry en de zijnen waren zich “niet bewust”, bleek achteraf. En De Roon zelf had bij de gemeentelijke dodenherdenking op 4 mei 2010 in Almere, waar hij fractievoorzitter van de PVV is “de uitnodiging niet ontvangen”.

De held. Hij had toch gewoon kunnen zeggen, dat de PVV op 4 mei “de slachtoffers van het socialisme” wil herdenken (PVV-verkiezingsprogram 2010). Maar ook toen vond de PVV het maar beter, om haar bedoelingen achter een hypocriete smoes te verschuilen.

Jacques de Kadt had ze in 1936 al door.

Nu weldenkend Nederland nog.

5 gedachten over “Schofterig PVV-gedrag in EU-parlement was gewoon de partijlijn – Kutsmoes helpt niet”

  1. Definitie van kutsmoes: ” En De Roon zelf had bij de gemeentelijke dodenherdenking op 4 mei 2010 in Almere, waar hij fractievoorzitter van de PVV is “de uitnodiging niet ontvangen”.

  2. Nee want het is lang geleden, daar hebben we toch niets aan en het is waarschijnlijk gewoon een Godwin? 🙂

  3. Huib Schreef:

    Ja nexus. En niemand bij de PVV-Almere had bedacht, dat er op 4 mei jaarlijks iets gebeurt.

    Net als de Duitsers wachten de foute Nederlanders in dit geval keurig op een uitnodiging ….

  4. Het herdenken van de slachtoffers van het “socialisme” is toch een van de belangrijkste riten in het PVV geloof?

    De Roon was op 4 mei liever bij alte Kameraden, rechterarm omhoog, Bier & Bratwurst, in plaats van krokodillentranen in aanwezigheid van de “linkse elite”

Reacties zijn gesloten.