Vrijheidsstrijder Niemoller wil woord verbieden

Wat leven we toch in een compleet idioot tijdsgewricht. Wat ik nu beschrijf is niet nieuw. Al zolang als deze site bestaat constateren we regelmatig dat het de partijen zijn met het woord “vrijheid” in de naam, alsmede de (veelal dit soort partijen aanhangende) personen die zogenaamd “de Vrijheid van het Woord” als “Hoogste Goed” zien, die met name, en juist bij uitstek, deze vrijheid bedreigen en wel tot op het bot.

Het gaat te ver om alles op te noemen wat we hierover beschreven hebben, maar laat ik me eens beperken tot de laatste 3 dagen. Zo kennen wij het gevalletje Hiddema. Een vies stuk vuil dat viel over het woordje “louche” in een cartoon, naar de rechter stapte, dat is tot daaraan toe, maar won! De tekenaar moet nu snel 25.000 euro verzamelen en aan Hiddema geven anders ist der cartoon VERBOTEN. Dit brengt ons geen 50 jaar terug in de tijd, zoals de tekenaar eerder schreef, maar 64 jaar.

Vervolgens hadden we het gevalletje Jan Roos, een schreeuwende zich blijkbaar graag in nazi-uniform tonende hooligan van hufter-omroep Powned (u weet wel die “omroep” die meent echt ALLES te kunnen maken, gewoon “omdat het kan”), die beweert aangifte te hebben gedaan tegen Quinsy Gario, omdat deze hem “racist” noemde op twitter. Iets wat Jan Roos zelf uiteraard nooit zou doen. Hoe haalt iemand het trouwens in zijn hoofd om een persoon die dit soort dingen schrijft een racist te noemen??

Alle gekheid op een stokje.

Dan nu schedelmeter Joost Niemöller. Weliswaar uitgekotst door zijn voormalig broodheer Joshua Livestro, om vervolgens naar “achter een betaalmuur” te vertrekken waar hij helaas niet kon aarden. Integendeel. Sinds Niemoller “achter een betaalmuur” zit hebben we nog nooit zoveel van Joost Niemöller gehoord. Het enige artikel van hem dat volgens mij ooit “achter een betaalmuur” heeft gestaan waren foto’s van door moslimnegers verkracht en vermoord blank en blond dood vrouwenvlees of zoiets.

Jalta ook zoiets, ze hadden beloofd te verdwijnen achter een muur en heel weldenkend Nederland dacht “Hoera! Weg met dat tuig!” maar nee. Promises promises.

Maar goed, Niemöller dus, is 1 van de grootste strijders voor het vrije woord in Nederland. Een ware nazaat van Theo van Gogh zeg maar. Lijntje met Pim de hele rataplan. Alles er op en er aan.

Dit heldere licht des vrijheidsch heeft nu iets geheel nieuws en verbeterds bedacht. Een heusch verbod op het woord “racist”. Je verzint het niet. Het staat er echt.

1 gedachte over “Vrijheidsstrijder Niemoller wil woord verbieden”

  1. Pingback: Aandachtshoer Hiddema speelt voor heilig boontje | Krapuul

Reacties zijn gesloten.