Stil rond PVV’er Hero Brinkman, stil op de haatblogjes en andere pre-komkommertijdbeslommeringen

Hero, Hero, HeroHet lijkt wel alsof de komkommertijd in anti-haat land al begonnen is. Stil rond Brinkman, ja dat is niet zo vreemd. Intern zullen die lui best een probleem hebben met zo’n Brinkman maar ja daar komt natuurlijk niets over naar buiten. Ik voorspel dat dit het laatste incidentje met Brinkman is en dat ie opstapt. De man heeft duidelijk een veel te kort lontje. Kijk eens op deze pagina voor de incidentjes rond Brinkman. Dat incident van het geroofde glas wijn staat er dan niet eens bij. Het incidentje met de verbouwde aannemer ook niet trouwens. Kan je nagaan.

Conflictje met een barman hier, conflictje met een voorhamer daar, er is kennelijk niet veel voor nodig om met de man in conflict te komen.

Geert Wilders bracht vlak na het incident met de verbouwde aannemer een zeer gematigd stukje proza naar buiten over meer blauw op straat, waar iedereen het mee eens was. Toen werd het stil. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen het met je eens is, als Wilders.

krante
Ondertussen keldert de PVV in de peilingen. Ook al zoiets. Waar slaat dat nou op? Ik was deze website al aan het voorbereiden op een paar donkere jaren onder PVV-bewind. Waarbij we als een soort 21e eeuwse Radio Oranje vanuit het buitenland (al dan niet subliminale) boodschappen naar het onderdrukte Nederland zouden versturen.

Denk niet dat ik teleurgesteld ben dat dit niet doorgaat. Maar het wordt wel lastig berichten zo. Ik ben niet het enige redactielid van Krapuul wat momenteel zwaar tegen een writer’s block zit aan te hikken. Wat is er bijvoorbeeld nog meer voor nieuws? Nou, het “nieuws” dat Geert Wilders geen neger is doet het momenteel erg goed. Deze onthulling zorgde bijvoorbeeld voor Paul Wilders’ definitieve doorbraak op het linkse internet. Hij is nu de laatste aanwinst bij Joop.

Ondertussen heeft de PVV-Almere een borduurclubje in het vizier. Zal ik daar een hele post aan wijden? Euh nee.

Meer internetnieuws dan. De diverse haatlogjes verkeren in grote crisis; er kan nergens meer gereageerd worden. Bij hetvrijevolk was het altijd al crisis want daar kon het toch al niet, maar bij stan laurel kan het niet meer, bij niemoller niet meer, en ook bij hetnieuwejournaal ging het maar een maandje goed. Logisch want die lui verzamelden in het kader van de “freedom of speech” reageerders die echt overal geband waren. Een keertje ergens geband worden kan de beste overkomen, maar als je ECHT OVERAL geband bent, zelfs bij dagelijksestandaard, nou dan spoor je echt niet hoor.

Ja het is echt goud, al die gebande rechtsextremistische islamofobe schreeuwlelijken verzamelen op een website en dan maar laten tikken en klikken. Dagelijksestandaard is er groot mee geworden. Moet voor herhaling vatbaar zijn. Ja niet hier natuurlijk.

Het VolkHet rare is dat deze vaste club reageerders, op den duur leer je ze wel kennen, zo’n klein clubje is het, die zelf altijd de mond vol heeft over zware straffen, wraak na (vul datum in die van toepassing is), heropvoedingskampen, en het land gaat naar de klote en noem maar op, zelf niet in staat is om zich als coherent groepje enigszins te handhaven op een website zonder deze website vervolgens te mollen en te verzieken en geband te worden of, zoals de laatste tijd het geval is, ervoor te zorgen dat de één na de andere website zijn reactiemogelijkheid volledig afsluit. Voor iedereen.

En dit zijn dan nog de websites waar berichtjes geplaatst worden waar ze het (meestal) mee eens zijn. Kan je nagaan hoe die gasten zich misdragen op plekken waar dingen te lezen zijn waar ze het niet mee eens zijn.

Maar goed, dit wangedrag brengt me dan weer op Hero Brinkman. Brinkmannetje toch, sjongejonge. Wetshandhaver geweest, nu mond vol over corruptie, boeven, crimineeltjes, heropvoedingskampen. En maar klagen over gedoogbeleid. Die Brinkman dus. Nou daar stemmen al die PVV-kiezers dus op. En ondertussen gaat Brinkman, al dan niet voorzien van een gepaste hoeveelheid alcoholica, op de vuist met barmannen, diplomaten en aannemers.

Hoe lang gaat Geert dit laten voortduren? Dat hangt een beetje van Geerts kiezers af. Vinden die het allemaal nog steeds even mooi en prachtig? Of begint de PVV een beetje aan glans te verliezen? Ik gok op het laatste en geef Brinkman nog 3 dagen als PVV’er.

12 gedachten over “Stil rond PVV’er Hero Brinkman, stil op de haatblogjes en andere pre-komkommertijdbeslommeringen”

 1. Wel grappig idd dat de mensen wie het hardste schreeuwen dat er meer blauw op straat moet komen zich zelf totaal niet kunnen gedragen.

  Maar laten we het hopen dat de koek op is…

 2. Het is opvallend stil aan de zijde van de “hordes”. Je zou normaal zeggen dat , juist nu 9 juni voor de deur staat, ze weer een tweede aanvalsgolf beginnen. Maar ik denk dat het geloof in de partij er nu wel een beetje af is. Het is toch dik tegengevallen, want ze hadden een dikke overwinningen verwacht in zowel Den Haag als Almere. En in beide steden heeft de partij door eigen toedoen bijna geen tot geen uitzicht op regeren. Dan moet je je afvragen of je jouw stem bij de volgende verkiezingen aan zo’n partij wil vergeven.

  Maar het kan ook zomaar zijn dat de hordes hun werkterrein hebben verlegd naar een niet nader te noemen forum, waar iedereen begin deze maand opeens clementie kreeg.

  Wat de stilte rond de PVV zelf betreft vind ik het zeer verstandig van de voorman. Gewoon mediastilte, anders waren er waarschijnlijk nog meer schandalen naar buiten toe gekomen.( Niet dat ik het erg zou vinden)

 3. nee onze hordes zitten nu op artikel7.nu het ultieme freedom of speech clubje 😥

 4. En ze zitten ook op Amsterdampost maar daar hebben ze al weer ruzie. Ook al zal je mij daar niet aantreffen, zoals ik zojuist las:

  “Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten maart 29th, 2010 23:26
  Dat is een welgemeende reactie, Moor. En dat waardeer ik.
  Natuurlijk is het zo dat men elkaar wel voor rotte vis mag uitmaken tijdens een discussie. Maar dan moet het wel goed gedaan worden. Bijvoorbeeld:”Jij tot aan de bovenloop van een rivier afgedwaalde en zinloos op de kiezels van de oever aftakelende makreel!”
  Maar maak je geen zorgen hoor. Ik ken alle spelletjes. En de Lev Bonts, vd Heuvels en Vreemans zal je hier niet gaan aantreffen. Misschien bij hun eerste poging nog en dan is het meteen exit.”

  Dus ook al kom ik daar nooit (kwam er net even via frontaalnaakt) krijgen ze dus ook al ruzie zonder mij. :mrgreen:

 5. Hier schijnt ook ongemodereerd geborreld te ‘moeten’ worden… (zendingsdrang he?) Wie weet deze relischandknapen nog hoger dan ik op de kast te krijgen? 😕

 6. Ik heb ooit 1 keer een reactie gepost bij de Dagelijkse Standaard. Gewoon, inhoudelijk en fatsoenlijk – maar wel kritisch. Meteen geband. Te links misschien? Zou het niet weten…

 7. Ik heb er een tijdje met redelijk plezier een beetje getrolld zo nu en dan. Was leuk tot de vaste ploeg ging samenzweren om mij daar te naaien.

  Geen idee of ik geband ben op dagelijksestandaard, neem aan van wel, maar ik zou er in ieder geval niet dood willen worden gevonden, dus ik probeer het niet eens.

 8. @9 Volgens mij ben je nog geband, nog van het laatste trollen, waarbij ik voor het eerst op die site kwam en ook maar een ban kreeg van de vaste ploeg daaroo….
  Nou ja het trollen daar heeft enigszins geholpen, want de vaste ploeg die van daaruit naar krapuul kwamen om te trollen is er na een tijdje mee gestopt 😆
  Ik klop op hout…..

 9. Trollen? Ik kwam alleen maar zeggen dat ze op moesten tiefen met hun achterlijke gedrag.

Reacties zijn gesloten.