KuKlux-land: Rassismus über Alles und Ordnung um jeden Preis

KuKlux-land- Rassismus über Alles und Ordnung um jeden Preis. - KrapuulDit land is compleet van de pot gerukt. Reddeloos verloren. Er is geen hoop meer. Wellicht is het het beste de dijken maar door te steken en ervoor te zorgen dat dit land zo snel mogelijk helemaal wegzinkt, de vergetelheid in opdat nooit iemand elders van toekomstige generaties zich ooit kan herinneren dat er zo’n debiel land – of accurater – volk heeft bestaan als het Nederlandse volk.

Toekomstige generaties historici, psychologen, sociologen en allerlei andere wetenschappers zullen nog honderden jaren lang zich waarschijnlijk in opperste verwondering en verwarring achter de oren en op het hoofd krabben en zich afvragen hoe een ooit zo veelbelovend volk als het Nederlandse volk – het volk van Huygens, Rembrandt, Leeghwater, Lippershey en Spinoza – zó in totale debiliteit heeft kunnen afzinken.
Want wat las ik op een zichzelf serieus nemende (en helaas door talloze o zo ten onrechte serieus genomen) nieuwssite welke onlangs in the picture stond als brenger van ‘het zo neutrale nieuws‘?

Dit: “Sint bewaakt door undercover-Piet”

Ik dacht eerst dat het een slecht soort satire was! Terwijl de wereld in brand staat vinden de Nederlandse autoriteiten kennelijk de tijd en de middelen diezelfde wereld even te laten weten dat wat hen betreft degenen die het wagen en gewaagd hebben een racistische karikatuur aan de kaak te stellen potentiële terroristen zijn. Dát is de enige boodschap die de Burgemeester van Gouda Schoenmaker met zijn imbecieligheden – die aan de man gebracht worden onder de noemer ‘veiligheidsanalyse’- afgegeven heeft. (De broodschrijvertjes van de NOS en overige gelijkgeschakelde media noteren die stupiditeiten braaf).

Naast dat die burgemeester kennelijk niet de guts had te zeggen: ‘ik tolereer geen racisme in mijn stad en de eerste de beste tokkie die het ook maar waagt een vinger uit te steken naar wie ook die racistische karikaturen niet ziet zitten, vervolg ik tot desnoods in de hel.’ Je kunt als burgervader kinderen ook uitleggen dat het hele feest niet doorgaat omdat er mensen zijn die het sinterklaasfeest misbruiken om ermee te zeggen dat wat hen betreft zwarte mensen minder waard zijn dan blanke mensen, kinderen met die ideeën vergiftigen en die daarom ook andere mensen die het daar niet mee eens zijn uitschelden en bedreigen. Wellicht is daar tijdens de ‘veiligheidsanalyse’ samen met de Goudase bromsnor tijdens het analyseren niet aan gedacht.

Nee, als vanzelfsprekend capituleren voor een verzameling racisten met een grote bek. Voor de tokkies van dit land buigen en degenen die nog iets van de civilisatie in dit land tegen de tsunami van waanzin in trachten te redden in feite uitmaken voor potentiële terroristen. Je zal een zichzelf respecterende agent zijn, dan ga je toch niet compleet voor lul lopen omdat een stel idioten als die Burgemeester eigenlijk niet helemaal snapt waar één en ander over gaat en volkomen doorgedraaid is? Maar ik denk dat er – tot vreugde van het plebs bij wie het racisme er zo hopeloos diep ingebakken zit – geen zichzelf respecterende agenten zullen zijn die zullen zeggen ‘Stik maar met die flauwekul, hier doen we niet aan mee. Er zijn grenzen.’ En dus zal er hoogstwaarschijnlijk tot vreugde van datzelfde rapaille dat anderen bedreigt of uitscheldt voor onder ander ‘mediahoer’ omdat ze het gewaagd hebben de zo gekoesterde traditie in twijfel te trekken wel een leger agenten klaar staan ter bescherming van de racistische idioterie.

Misschien kan die burgemeester ook als PVV-meeuwen gecamoufleerde bewapende drones ter bescherming van de traditie tegen terroristen boven het ‘feestgedruis’ laten vliegen? Hoe ging het een paar jaar geleden ook alweer?

Zo gaat dat in fucking KuKluxland waar racisme ver verheven is boven de vrijheid van meningsuiting en debat gesmoord wordt in het geweld van door zich als willoze zombies gedragende politie-agenten, die de maandag erna vast en zeker gewoon weer op mensenjacht gaan omdat een Schreibtischmörder en zijn ‘traditie minnende’ bruine supporters dat zo willen.

Anouk over zwarte piet

1 gedachte over “KuKlux-land: Rassismus über Alles und Ordnung um jeden Preis”

  1. Pingback: Hoog tijd voor wat realiteitsbesef | Krapuul

Reacties zijn gesloten.